Se hotell (2)

Reiser til Cozumel

På en reise til Cozumel kan du slappe av på fine strender, nyte god mat i en gjestfri atmosfære og shoppe til lave priser.
Cozumel oppfyller de aller fleste kravene man har til en paradisferie. Mange som har vært her snakker om de spektakulære fargene på havet, og ettersom vinden kommer fra "riktig side" blir det sjelden eller aldri høye bølger ved strendene.
Øya Cozumel er først og fremst kjent for fantastisk dykking og snorkling. Her er det mange små korallrev hvor du kan se alt fra papegøyefisk til havskilpadder. På strendene kan du prøve ut et stort utvalg av vannsport. Øya har også en fin golfbane og veier som er godt egnet for sykling – det er ikke tilfeldig at triathlonkonkurransen Iron Man arrangeres her. Når du reiser med Ving til Cozumel kan du velge mellom to fine hotell, og vi tilbyr utflukter til de største severdighetene på fastlandet, som for eksempel Chichén Itzá, Coba og katamarantur til Isla Mujeres. Våre utflukter går fra Playa del Carmen, hvor du må reise på egen hånd om du vil være med.

Barnevennlige hotell på Cozumel

Park Royal Cozumel ligger rett på stranden på øyas vestkyst, mot fastlandet, noen som gir mindre bølger. Hotellet har et stort bassengområde og mange aktiviteter som passer for både store og små gjester. All Inclusive inngår i oppholdet, men det kan likevel være hyggelig å spasere inn til San Miguel de Cozumel for å studere folkelivet, kanskje shoppe litt og spise en god lunsj på en lokal restaurant.

Mat og mayakultur

I hovedbyen San Miguel de Cozumel er det et passe stort utvalg av butikker og restauranter med generelt lave priser. Selv om den amerikanske innflytelsen er tydelig, har Plaza San Miguel også klart å bevare mye av den lokale sjarmen. Lokalbefolkningen er genuint hyggelige, og hele øya har en rolig og avslappet atmosfære.
For den kulturinteresserte er det en hel del å gjøre på Cozumel. Du kan blant annet besøke restene av flere små mayabosetninger fra den tiden mayakulturen blomstret på øya. Flere av bygningene har blitt restaurert den senere tid. På nordsiden av øya kan du også besøke et område med tempelruiner. Hvis du vil se de største tempelruinene kan du reise med båt til fastlandet og dra til Chichén Itzá eller Coba.
Nyttige tips
  • Familiehotell
  • All Inclusive
  • Gode dykkemuligheter
  • Fine sandstrender
  • Kombiner flere reisemål

Våre gjesters vurdering Cozumel

Finn reise til Cozumel