Se hotell (15)

Reiser til Kapp Verde

Reis med Ving til Kapp Verde hvor du bor på øya Sal med sine herlige strender og solsikre forhold.

Kapp Verde er perfekt for deg som er ute etter en solsikker ferie. Her venter lange, gylne strender og skyfrie, varme feriedager. Det blir sjeldent for varmt, for det blåser nesten alltid en forfriskende havbris over øygruppen. Vinden er en av grunnene til at Kapp Verde har blitt et aldri så lite mekka for kite- og windsurfere fra hele verden. Kapp Verde byr i tillegg på flotte dykkeforhold, og hva med å prøve fiskelykken ute på havet med skikkelig dyphavsfiske? Når solen går ned kan du fortsette kvelden på en kul bar, eller spise på en av de mange restaurantene med smakfulle, sprellferske fisk og skalldyr på menyen.

Santa Maria

Ving tilbyr reiser til reisemålet Santa Maria på øya Sal. Santa Maria er Kapp Verdes best utbygde feriemål, med et bra utvalg og et livlig uteliv, og nok av strender for enhver smak, enten du er en badeglad femåring eller en adrenalinsøkende kitesurfer.

Vings Kapp Verde

Med Ving kan du velge mellom rundt tjue hotell på Kapp Verde, med alt fra barnevennlige hotell til luksushotell hvor du kan skjemme bort deg selv. Du kan selvsagt også bestille et hotell med All Inclusive eller strandbeliggenhet – alt for at du skal sikre deg drømmereisen til Kapp Verde.

Finn ditt hotell
Vær
Når er det best vær på Kapp Verde?
På Kapp Verde skinner solen ca. 350 dager i året. Vinteren, fra november til mars, er høysesong for turister. Da ligger gjennomsnittstemperaturen på 24–27 grader på dagtid, og 18–22 om nettene. Vanntemperaturen ligger på 23–27 hele året. Det blåser som regel året rundt, og hvis du reiser i vintermånedene anbefaler vi at du tar med deg en ekstra genser. Det regner sjeldent, men hvis det gjør det skjer det som oftest mellom august og oktober, samt i februar.
Pass og visum
For reiser bestilt t.o.m. 31.12.2018:
For norske statsborgere må passet være gyldig i minst 6 måneder etter hjemkomst fra Kapp Verde. Det kreves visum for innreise til Kapp Verde. Visumsøknad fylles ut på "Min side" på ving.no senest 10 dager før avreise. Visum er inkludert i charterreisens pris. Hvis du ikke registrerer opplysningene i tide, eller ikke fyller ut skjemaet korrekt, må du ordne visum på flyplassen på Kapp Verde og betale en ekstra visumavgift på ca. 35 euro kontant.

For reiser bestilt fra og med 01.01.2019:
For norske statsborgere må passet være gyldig i minst 6 måneder etter hjemkomst fra Kapp Verde. Det kreves ikke visum for nordiske statsborgere, men «Airport Security Tax» må fylles ut på "Min side" senest 10 dager før avreise. Denne avgiften er inkludert i charterreisens pris for nordiske statsborgere. Du må oppgi de nødvendige passopplysninger på Min side på ving.no senest 10 dager før avreise. Hvis du ikke registrerer opplysningene i tide, eller ikke fyller ut skjemaet korrekt, må du ordne visum på flyplassen på Kapp Verde og betale en ekstra visumavgift på ca. 35 euro kontant.

For mer informasjon henviser vi til Kapp Verdes konsulat i Stockholm, tlf. +46 76 946 02 84.

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med ambassaden for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til Kapp Verde.

REISEFORSLAG TIL KAPP VERDE

Meliá Dunas Beach Resort & Spafamilygarden
 • Barnevennlig
Meliá Dunas Beach Resort & Spa
Santa Maria, Sal, Kapp Verde
 • 1 uke
 • Fly + del i Dobbeltrom type E
 • Inkl. All Inclusive
 • Avreise 29 okt 2019 fra Oslo, Gardermoen
All Inclusive
Oslo, Gardermoen, 29 okt 2019, 1 uke
Hotel Pontão
Hotel Pontão
Santa Maria, Sal, Kapp Verde
 • 1 uke
 • Fly + del i Dobbeltrom Superior
 • Inkl. Frokostbuffé
 • Avreise 28 jan 2020 fra Oslo, Gardermoen
Frokostbuffé
Oslo, Gardermoen, 28 jan 2020, 1 uke
Vila do Farol
Vila do Farol
Santa Maria, Sal, Kapp Verde
 • 1 uke
 • Fly + del i Dobbeltrom i bungalow
 • Inkl. All Inclusive
 • Avreise 10 des 2019 fra Oslo, Gardermoen
All Inclusive
Oslo, Gardermoen, 10 des 2019, 1 uke

Reiser til Kapp Verde

På en reise til Sal er det ikke vanskelig å forstå hvorfor øyas motto er "No stress". På Sal venter late dager med soling og badeliv på øyas herlige strender.
Santa Maria
 • Strender
 • Sport & aktiviteter
Velkommen til et av Vings mest solfylte reisemål! Santa Maria på Sal er perfekt for deg som liker strandliv. Øyas motto? No stress!

FINN REISE TIL Kapp Verde