Se hotell (14)

Reiser til Kapp Verde

Kapp Verde
Velkommen til et av Vings mest solrike reisemål! Badestedet Santa Maria på øya Sal er perfekt for deg som er ute etter herlig strandliv i ferien.
Kapp Verde er det perfekte valget for deg som vil ha en varm og solfylt ferie, uten å måtte tenke på tidssoner og jetlag. Samtidig blir det sjeldent for varmt her, takket være herlig, svalende vind.

Santa Maria er Kapp Verdes best utbygde badested, med et vestafrikansk klima, et trivelig uteliv og ca. 350 soldager i året. Santa Marias sentrum består hovedsakelig av to hovedgater med brostein som strekker seg gjennom byen. Dersom du spaserer frem og tilbake langs disse gatene har du sett det meste som finnes av restauranter, barer og turistbutikker.

Mat og drikke i Santa Maria

Du kan spise veldig godt og rimelig når du er på ferie i Santa Maria. Det gjelder særlig på de mer lokale restaurantene, der porsjonene er store og kaffen ekstra god. Det sikreste er å bestille fisk eller skalldyr, for sjømaten er handlet inn om formiddagen på piren hvor fiskerne kommer inn med dagens fangst. Etter maten kan du velge mellom mange barer, der du kan nyte en avkjølende drink sammen med den hyggelige lokalbefolkningen. Det er ofte livemusikk og god stemning.

Nydelige strender

Til Santa Maria reiser du først og fremst for å koble av og nyte strender som er noe helt utenom det vanlige. Brede, gylne og finkornede strender, med turkisblått, klart vann som nærmest omkranser hele øya. Her trenger du ikke lete etter plass på stranden, det er tvert imot mer sannsynlig at du vil slite med å finne selskap. Ved Santa Maria-stranden, der de fleste av Vings hotell ligger, blir det raskt dypt og bølgene kan bli ganske høye. Jo nærmere du kommer Santa Marias sentrum, desto roligere blir vannet. På vestsiden av Sal ligger stranden Ponta Preta, og på østsiden Kite Beach. Begge strendene er et paradis for kite- og windsurfere takket være den kraftige vinden. Mange av verdens beste surfere kommer hit minst en gang i løpet av sesongen.

Vings hotell på Kapp Verde

Ving tilbyr flere flotte hotell på Sal, ikke minst Oasis Salinas Sea, med perfekt beliggenhet rett ved stranden og bare en kort gåtur fra sentrum av Santa Maria. Du kan også bestille en reise til Odjo d'Agua, med strandbeliggenhet og øyas kanskje beste restaurant.

All Inclusive ved Algodoeiro-stranden

Ving tilbyr også hotell ved Algodoeiro-stranden, noen kilometer nordvest for Santa Maria. Her kan du bo på Melia Tortuga Beach, der All Inclusive inngår i prisen, og du kan bestille en leilighet med privat basseng. Du kan også bo på Melia Dunas Beach Resort & Spa, som også tilbyr All Inclusive, og rom som er spesielt tilpasset barnefamilier. Dersom du reiser uten barn skal du ta en titt på Melia Llana Resort & Spa, et lekkert hotell med All Inclusive og to bassengområder. Uansett hva du velger kan du være sikker på at du kommer til å bo i nærheten av stranden, og at det er førsteklasses fasiliteter på hotellet.

Ting du kan se og gjøre på Sal

De fleste som kommer til Kapp Verde drar hit for å få en rolig og avslappet ferie. Her er det ikke mange forstyrrende elementer eller noen kamp om oppmerksomheten din, bortsett fra strendene og havet, da. Selv om Sal ikke er en stor øy er det flere steder som er verdt et besøk. Bli gjerne med på en reise rundt på øya, så får du besøkt steder som fiskerlandsbyen Palmeira, Buracona med sitt naturlige havbasseng, hovedstaden Espargos og Salinas. I Salinas utvinnes det fortsatt salt, og vannet inneholder så mye salt at du flyter på overflaten om du legger på svøm der.
Sal er et paradis ikke bare for surfere, men også for dykkere. Rundt Santa Maria er det flere surfe- og dykkefirmaer som holder kurs på ulike nivå. Du kan også bli med på katamaranturer, eller rett og slett bare nyte late feriedager på stranden.
Nyttige tips
  • Hotell på stranden
  • All Inclusive
  • Solsikkert
  • Behagelig klima
  • Kilometerlange sandstrender
  • Gode forhold for windsurfing
  • Lokale restauranter

Våre gjesters vurdering Kapp Verde

Finn reise til Kapp Verde
Sunclass Airlines fly
Nyhet!

Reis fra Bergen og Stavanger neste vinter

Neste vinter kan du reise med charterfly til Kapp Verde fra Bergen og Stavanger – i tillegg til fra Oslo. Bestill nå og få 1.000,– i introduksjonsrabatt pr. bestilling (minst 2 personer i dobbeltrom) på reisen din fra Bergen eller Stavanger.

Reiseforslag til Kapp Verde