Odjo d'Agua

Odjo d'Agua er et populært hotell med perfekt beliggenhet på stranden, og med kort gangastand fra restauranter, barer og butikker. Hotellet, som er ett
av de eldste i Santa Maria, er bygget i en rustikk stil med litt maritimt preg, og eiernes interesse for kunst gjenspeiles i hotellets interiør. Her har de personlig innredede rom og suiter
for opp til fire personer, mot omgivelsene eller havet.
Odjo d'Agua har en hyggelig hage med store, fargerike bougainvillea og to basseng. På stranden nedenfor hotellet er det solsenger og parasoller til leie, og her ligger det også en bar der du kan kjøpe noe kaldt å drikke. Ved vannet ligger også hotellets restaurant, der du kan nyte en god frokostbuffé hver morgen. Frokosten er inkludert i prisen, og vil du gjøre ferien enda mer komfortabel kan du bestille halvpensjon i tillegg til reisen.
Hotellet passer utmerket for voksne som reiser uten barn. Dette er ingen garanti for at det er helt barnefritt.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi i resepsjon/lobby er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Internetthastigheten varierer.

Øvrig informasjon

Bygget 1997–1999
Renovert 2016 og bygget på 2018
4 bygning/er
1 etasje/r til 4 etasjer
113 rom/leiligheter
Heis (i bygningen med 4 etasjer)
Resepsjon
Minibank

Vår service på reisemålet

I Vings app finner du informasjon om reisemålet ditt og annen nyttig informasjon både før og under reisen. Du kan enkelt kontakte oss i ferien hvis du trenger tips eller gode råd om f.eks. leiebiler og utflukter. Du når oss døgnet rundt på servicetelefonen samt på SMS og e-post fra kl. 08.00–20.00.

Skatter & avgifter

På Kapp Verde har man innført en turistskatt, som betales på stedet. Beløpet er ca. 2,50 euro pr. person pr. natt. Du betaler bare for maksimum ti netter, så etter den tiende natten blir du ikke belastet for flere døgn. Skatten gjelder alle som har fylt 16 år. Den betales direkte til hotellet og er ikke inkludert i reisens pris. Skatten betales på hotellet ved ankomst eller avreise. En del hotell tar kort, men da blir du belastet med en kortavgift på ca. 3,5 %. De øvrige hotellene tar kun kontanter, og derfor anbefaler vi at du tar med det.

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
 • Ligger på stranden
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Passer for voksne
Hotellfakta
 • Basseng
  2 stk.
 • Barnebasseng
  Nei
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  3 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Minimarked
  Nei
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  0 m
 • Hovedsentrum
  0 m
 • Nærmeste strand/badested
  0 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.