Se hotell (12)

Reiser til Sal

Reis med Ving til Sal og opplev en av de mest solrike øyene i Vings verden. Soling, bading og strandliv venter deg på en øy som definitivt lever opp til sitt motto "No stress".

Etter ca. ni timers flyreise fra Oslo lander du ved Sals gylne strender. På en reise til Sal slipper du unna med kun et par timers tidsforskjell, og kan raskt omstille deg til feriemodus og nyte de fine bademulighetene og den gode maten. Sal ligger langt sør for Kanariøyene, og du er garantert sol og varme med avkjølende havbris.

Ting å gjøre på Sal

Takket være den den friske vinden er øya populær blant surfere, og mange prøver seg på windsurfing, surfing og kitesurfing mens de er her. Mange områder på øya passer for nybegynnere og erfarne surfere. Vannområdene rundt Sal er dessuten et paradis for dykkere. Sørg for å få med deg livet under havoverflaten på en dykke- eller snorkleutflukt i løpet av oppholdet.

Herlige sandstrender

Det er først og fremst strendene på Sal som lokker til seg feriegjester. Så å si hele øya er omkranset av lange og brede sandstrender og asurblått hav. For reisende med barn kan vi anbefale stranden ved lagunen Igrejinha like utenfor Santa Maria. Her er vannet grunnere og stillere, og passer utmerket for de minste.

Vings hotell på Sal

Ving tilbyr hotell både i og utenfor Santa Maria på øyas sørspiss. Vi har både enkle hotell og luksushotell, og mange av hotellene ligger rett på en av Sals vakreste strender. Flere av hotellene tilbyr All Inclusive for deg som er ute etter en rimelig og behagelig ferie. Dere som reiser uten barn kan velge mellom flere fine hotell med et voksent klientell.

Finn ditt hotell

Reiser til Sal

Santa Maria
  • Strender
  • Sport & aktiviteter
Velkommen til et av Vings mest solfylte reisemål! Santa Maria på Sal er perfekt for deg som liker strandliv. Øyas motto? No stress!
Finn reise til Sal
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.