Se hotell (13)

Reiser til Sal

Reis med Ving til Sal og opplev en av de mest solrike øyene i Vings verden. Soling, bading og strandliv venter deg på en øy som definitivt lever opp til sitt motto "No stress".
Etter ca. ni timers flyreise fra Oslo lander du ved Sals gylne strender. På en reise til Sal slipper du unna med kun et par timers tidsforskjell, og kan raskt omstille deg til feriemodus og nyte de fine bademulighetene og den gode maten. Sal ligger langt sør for Kanariøyene, og du er garantert sol og varme med avkjølende havbris.

Ting å gjøre på Sal

Takket være den den friske vinden er øya populær blant surfere, og mange prøver seg på windsurfing, surfing og kitesurfing mens de er her. Mange områder på øya passer for nybegynnere og erfarne surfere. Vannområdene rundt Sal er dessuten et paradis for dykkere. Sørg for å få med deg livet under havoverflaten på en dykke- eller snorkleutflukt i løpet av oppholdet.

Herlige sandstrender

Det er først og fremst strendene på Sal som lokker til seg feriegjester. Så å si hele øya er omkranset av lange og brede sandstrender og asurblått hav. For reisende med barn kan vi anbefale stranden ved lagunen Igrejinha like utenfor Santa Maria. Her er vannet grunnere og stillere, og passer utmerket for de minste.

Vings hotell på Sal

Ving tilbyr hotell både i og utenfor Santa Maria på øyas sørspiss. Vi har både enkle hotell og luksushotell, og mange av hotellene ligger rett på en av Sals vakreste strender. Flere av hotellene tilbyr All Inclusive for deg som er ute etter en rimelig og behagelig ferie. Dere som reiser uten barn kan velge mellom flere fine hotell med et voksent klientell.
Finn ditt hotell

Reiser til Sal

Santa Maria
  • Strender
Velkommen til et av Vings mest solfylte reisemål! Santa Maria på Sal er perfekt for deg som liker strandliv. Øyas motto? No stress!

Finn reise til Sal
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.