Velkommen til et flott hotell i sentrum av Santa Cruz de Tenerife, nær García Sanabria Parc, Ramblas og rådhuset. Eiendommen ligger 2 km fra Santa Cruz
de Tenerife sentrum, 2,5 km fra et monument, 3 km fra både museet og fornøyelsesparken, og 12,5 km fra Tenerife North Airport.
Fasiliteter og tjenester inkluderer trådløs Internettilgang, 24-timers
resepsjon, restaurant, svømmebasseng, bar, møterom og parkering (ekstra kostnad).
Rommene har trådløs Internettilgang, air condition, kjøleskap, TV, telefon, hårføner og bad.
Adresse: Calle Viera y Clavijo (nummer: 49), 38004 Santa Cruz de Tenerife, Tenerife, Spania.

Aircondition
Heis
Basseng
Safe
24 timers resepsjon
Bilparkering (mot betaling)
Kredittkort - Amex/Visa/Mastercard
Valutaveksling
Gratis wifi
Hage
Vaskerom
TV
Strykeutstyr
Bar
Restaurant
Frokostrom
Kafe
Utendørs basseng(er)
Strand: 14 km
Sentrum: 2 km
Flyplass: TFN 12 km

Offisiell klassifisering mangler
4,5
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  2 km
 • Nærmeste strand/badested
  14 km

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.