Lagos de Cesar by Blue Sea

Blue Sea Hotell Lagos de Cesar har utsikt og fantastisk landskap. Fredelig beliggenhet for de som søker en avslappende familievennlig ferie. Ligger i sentrum
av Puerto de Santiago, 550 meter fra stranden, 2 kilometer fra en Marine, 12 kilomer fra Santiago Del Teide og 41 kilometer fra Tenerife sør flyplass.
På hotellet er det restaurant, bar
, terrasse, salong, solarium, svømmebasseng, barnebasseng, miniklubb, treningsrom, WiFi, heis og 24-timers resepsjon.
Rommene har telefon, TV, safe (mot betaling), minibar (mot betaling), aircondition, WiFi (mot betaling), balkong/terrasse, hårføner og bad.
Ved valg av "all inclusive":
All Inclusive inkluderer alle måltider (frokost, lunsj, middag og snacks) og drikke til måtidene som brus, øl, vin, vann og alkoholholdige drikker, alle lokale merker.
Drikkene serveres fra morgen til sent på kveld (ca. til kl. 22.00-24.00).
Åpningstider varierer mellom forskjellige restauranter.
På noen hoteller er aktivitetsprogrammet også inkludert.
** Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasiliteter kan bli stengt på grunn av været/årstiden.
Adresse: Jose Gonzalez Gonzalez, Puerto de Santiago, Tenerife 38680, Spania.

Aircondition
Heis
Basseng
Barnebasseng
24 timers resepsjon
Bilparkering
Concierge-fasiliteter
Valutaveksling
Gratis wifi
Hage
Vaskerom
TV
Strykeutstyr
Bar
Restaurant
Treningsrom/treningsfasiliteter
Badstue
Strand: 550 m
Sentrum: 0 m
Flyplass: TFS 41 km, TFN 82 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Barnebasseng
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Barnebasseng
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  0 m
 • Nærmeste strand/badested
  550 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.