Se hotell (1)

Reiser til Lovina Beach

Velkommen til nordlige Bali. På Lovina Beach venter en rolig, men innholdsrik ferie. Hvorfor ikke kombinere noen dager her med en ferie på sørkysten?
Lovina ligger på nordkysten av Bali, langs et kyststrekning med små byer som Kalisasem, Temukus, Pemaron og Kalibukbuk. Beliggenheten mot det balinesiske havet gjør at strendene er langgrunne og smale med svart lavasand, og du kan bade i fred og ro uten høye bølger. Derfor har Lovina Beach aldri blitt så populær blant surfere, og hotellene og det kommersielle tilbudet er mye roligere enn på sørkysten av øya. En annen fordel med å reise til Lovina er at hotellene ofte ligger nede på stranden slik at du kan starte dagen med frokost med havutsikt før du tar dagens første bad.

Rikt undervannsliv

Det er populært blant dykkere og snorklere å dra ut til revet utenfor Lovina for å studere undervannslivet på nært hold.

Skreddersy oppholdet ditt

I Lovina får du oppleve en helt annen side av Bali, en mer rustikk og naturlig side. Derfor er det perfekt å kombinere et opphold i Lovina Beach med ett eller flere reisemål på sørsiden av Bali. Om du vil ha liv og røre kan du velge Kuta Beach, og søker du total avkobling kan du velge fjellandsbyen Ubud. Du kan altså oppleve det beste av Bali på én og samme reise.
Nyttige tips
  • Hotell på stranden
  • Gode dykkemuligheter
  • Kombiner flere reisemål
  • Helårsreisemål
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Lovina Beach

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Lovina Beach
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.