Se hotell (0)

Reiser til Lovina Beach

Velkommen til nordlige Bali. På Lovina Beach venter en rolig, men innholdsrik ferie. Hvorfor ikke kombinere noen dager her med en ferie på sørkysten?
Lovina ligger på nordkysten av Bali, langs et kyststrekning med små byer som Kalisasem, Temukus, Pemaron og Kalibukbuk. Beliggenheten mot det balinesiske havet gjør at strendene er langgrunne og smale med svart lavasand, og du kan bade i fred og ro uten høye bølger. Derfor har Lovina Beach aldri blitt så populær blant surfere, og hotellene og det kommersielle tilbudet er mye roligere enn på sørkysten av øya. En annen fordel med å reise til Lovina er at hotellene ofte ligger nede på stranden slik at du kan starte dagen med frokost med havutsikt før du tar dagens første bad.

Rikt undervannsliv

Det er populært blant dykkere og snorklere å dra ut til revet utenfor Lovina for å studere undervannslivet på nært hold.

Skreddersy oppholdet ditt

I Lovina får du oppleve en helt annen side av Bali, en mer rustikk og naturlig side. Derfor er det perfekt å kombinere et opphold i Lovina Beach med ett eller flere reisemål på sørsiden av Bali. Om du vil ha liv og røre kan du velge Kuta Beach, og søker du total avkobling kan du velge fjellandsbyen Ubud. Du kan altså oppleve det beste av Bali på én og samme reise.
Nyttige tips
 • Hotell på stranden
 • Gode dykkemuligheter
 • Kombiner flere reisemål
 • Helårsreisemål
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Lovina Beach

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Strender
Strendene i Lovina består av mørk eller svart vulkansand og har ofte klart og rolig vann.
Les mer om strender på Bali.
Mat, drikke og uteliv
Det er flere forskjellige restauranter og barer i området, de fleste ligger i området Kalibukbuk. De serverer både lokale og internasjonale retter, og den lokale, ferske fangsten av tunfisk og Mahi Mahi er populære valg til en middag i solnedgangen.
Utelivet i Lovina Beach er rolig, med flere barer og kafeer som tilbyr livemusikk og underholdning.
Les mer om utelivet på Bali.
Shopping
Lovina Beach har et mindre utvalg av butikker som hovedsaklig selger suvenirer og håndverk. Utvalget er større i Singaraja, ca. 10 kilometer unna.
Les mer om shopping på Bali.
Sport og trening
I Lovina Beach kan du prøve vannsportaktiviteter som dykking, snorkling og windsurfing. Lovina Beach har aldri blitt populær blant surfere, så både hotellene og butikkutvalget er mye roligere enn på sørsiden av øya.
Aktiviteter og severdigheter
Nord-Bali er rikt på utfluktsmål som for eksempel Balis gamle hovedstad Singaraja, det 40 meter høye fossefallet Git Git, templer og nasjonalparker.
Nord-Bali kryr av historiske templer og vakre fossefall. Vi kan anbefale en tur til hagene i den gamle hovedstaden Singaraja.

Pura Ulun Danu Beratan Temple

Pura Ulun Danu Beratan, også kjent som Pura Bratan, er et stort og vakkert tempelkompleks ved bredden av innsjøen Bratan i fjellene nær Bedugul.
Hvordan du tar deg rundt
Det er billig å komme seg rundt på Bali, og taxi anbefales. Et godt alternativ for å utforske Bali i ferien er å leie en bil med sjåfør som kjører deg dit du vil en hel dag.
Fakta

Vår service på reisemålet

Ving har ikke personale på reisemålet.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Vaksinering

Ving anbefaler vaksinasjon mot hepatitt A og B. Det finnes vaksiner som gir beskyttelse i flere år. Husk å vaksinere deg minst fire uker før avreise. Les mer om vaksiner på www.ving.no/vaksineinformasjon

Lover og lokale skikker

Landet du skal besøke har nasjonale lover, og det kan i tillegg være lokale regler og normer som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å finne ut hva som gjelder i det landet du skal besøke. For å unngå uheldige overraskelser på reisen anbefaler at du leser informasjonen på hjemmesiden til landets ambassade og Utenriksdepartementets (UDs) informasjon om utenlandsreiser.

Det balinesiske nyttåret

Det balinesiske nyttåret faller på 22. mars 2023. Det forventes at alle som befinner seg på øya under festlighetene viser respekt. Feiringen begynner kvelden i forveien med Ngerupuk, da folk bråker så mye de kan for å drive bort onde ånder. Dagen etter er det Nyepi, og da skal det være stille og mørkt. Det jobbes ikke, det er ingen trafikk, og det er ikke tillatt med elektrisk lys eller levende lys. Tilreisende, som for eksempel Vings gjester, forventes å holde seg på hotellområdet. Levende lys kan til nød brukes sparsommelig, og etter solnedgang holder hotellrestaurantene stengt, men det er mulig å få romservice.

Valuta og betaling

Indonesiske rupiah (IDR). Ta med kontanter i US dollar hvis du vil veksle på reisemålet, ikke norske kroner (vanskelig å veksle). 100 US dollarsedler gir beste kurs ved veksling. American Express, MasterCard, VISA er kredittkort som aksepteres mange steder, men ikke over alt. Det er mange minibanker på Bali.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Vintertid: +7 timer. Sommertid: +6 timer.

Elektrisitet

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Språk

Indonesisk

Øvrig

Lokal flyplass-skatt, ca. kr 115,- kommer i tillegg, betales på flyplassen på Bali. Vi forbeholder oss retten til å endre i program, utflukter, priser osv.

Metanol i lokalprodusert alkohol

Reisende i Indonesia oppfordres til å være oppmerksomme ved inntak og kjøp av lokal alkohol som kan forekomme i drinker og cocktails bl.a. på Bali, Java og Lombok. Lokalt tilvirket alkohol som f.eks. palmevin – arak – kan inneholde metanol som anses å være ekstremt helsefarlig. Derfor oppfordrer vi gjestene våre til å vise forsiktighet ved innkjøp og konsumering av fremfor alt arak men også andre lokalproduserte alkoholholdige drikkevarer.
Fly og transport

Flytid

Ca. 16 timer fra Oslo, mellomlanding(er) kommer i tillegg.

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise med rutefly med fleksible reiselengder året rundt. Flyet lander på flyplassen i Denpasar.
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Reisetiden fra Denpasars flyplass er ca. 3 timer (ca. 100 km), avhengig av trafikken.
Vær
 • januar
31°26°
6
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
12
Regnfrie dager
 • februar
31°26°
6
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
10
Regnfrie dager
 • mars
31°26°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
11
Regnfrie dager
 • april
31°26°
8
Soltimer/dag
29°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • mai
31°25°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • juni
30°25°
8
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • juli
30°24°
9
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • august
30°25°
9
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • september
30°25°
9
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • oktober
30°26°
8
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • november
32°26°
7
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • desember
31°26°
7
Soltimer/dag
29°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager

Finn reise til Lovina Beach
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.