Se hotell (1)

Reiser til Lovina Beach

Velger du å reise til Lovina Beach venter en rolig, men innholdsrik ferie på nordlige Bali. Hvorfor ikke kombinere med en ferie på sørkysten?
Lovina ligger på nordkysten av Bali, langs et kyststrekning med små byer som Kalisasem, Temukus, Pemaron og Kalibukbuk. Beliggenheten mot det balinesiske havet gjør at strendene er langgrunne og smale med svart lavasand, og du kan bade i fred og ro uten høye bølger. Derfor har Lovina Beach aldri blitt så populær blant surfere, og hotellene og det kommersielle tilbudet er mye roligere enn på sørkysten av øya. En annen fordel med å reise til Lovina er at hotellene ofte ligger nede på stranden slik at du kan starte dagen med frokost med havutsikt før du tar dagens første bad.

Rikt undervannsliv

Det er populært blant dykkere og snorklere å dra ut til revet utenfor Lovina for å studere undervannslivet på nært hold.

Skreddersy oppholdet ditt

I Lovina får du oppleve en helt annen side av Bali, en mer rustikk og naturlig side. Derfor er det perfekt å kombinere et opphold i Lovina Beach med ett eller flere reisemål på sørsiden av Bali. Om du vil ha liv og røre kan du velge Kuta Beach, og søker du total avkobling kan du velge fjellandsbyen Ubud. Du kan altså oppleve det beste av Bali på én og samme reise.
Nyttige tips
  • Hotell på stranden
  • Gode dykkemuligheter
  • Kombiner flere reisemål
  • Helårsreisemål

Våre gjesters vurdering Lovina Beach

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Lovina Beach