Se hotell (3)

Reiser til Candidasa

Candidasa er en perfekt avveksling fra de mer hektiske reisemålene på Bali. Her kan du nyte roen og utforske en spennende undervannsverden.
Velkommen til Candidasa og et roligere hjørne av Bali. Dette reisemålet ligger mellom Lomboksundet i sør og fjellene i nord. Candidasa var opprinnelig en liten fiskerlandsby, som takket være den vennlige atmosfæren har blitt populær blant besøkende som vil ta det rolig og slappe av i skyggen under en palme i ferien. Langs hovedgaten finner du restauranter og butikker, men utelivet er rolig og langt mindre påtagelig enn i for eksempel Kuta Beach, Legian eller Tuban. Her venter avslappende dager i rolig tempo.

Bo på stranden

De aller fleste av Vings hotell i Candidasa ligger på stranden, og de fleste har basseng. Her kan du starte og avslutte dagen med en svømmetur.
Mellomklassehotellet Puri Bagus Candidasa er innredet i tradisjonell balinesisk stil og har basseng med utsikt over havet.

Gode dykkeforhold

Strendene i Candidasa er ikke like fine som på de store reisemålene på øya, men det er veldig fine snorkleforhold her. Takket være det har Candidasa blitt et populært reisemål blant dykkere som ønsker å utforske det fantastiske undervannslivet i området.

Kombiner reisemål

Du kan reise til Candidasa hele året, og for å få så mye som mulig ut av ferien kan du kombinere flere reisemål under oppholdet. Etter et par rolige dager i Candidasa kan du for eksempel prøve folkelivet i Kuta eller de barnevennlige strendene i Sanur.
Nyttige tips
  • Hotell på stranden
  • Gode dykkemuligheter
  • Kombiner flere reisemål
  • Helårsreisemål

Våre gjesters vurdering Candidasa

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Candidasa