The Oberoi Beach Resort Bali Seminyak

The Oberoi Bali er sentralt plassert i det populære området Seminyak. Eiendommen har alt du trenger for et komfortabelt opphold. 24-timers romservice,
gratis wifi på alle rom, 24-timers vakthold, lading av bil, matvarebutikk er bare noen av fasilitetene som tilbys. Gjesterom er utstyrt med alt du måtte trenge for en god natts søvn. Noen rom
tilbyr også gjester bruk av flatskjerm-TV, adskilt stue, privat svømmebasseng, trådløst Internett (gratis), røykfrie gjesterom. Kom til hektene på rommet etter en lang dag med sightseeing, eller benytt deg av treningssenter, utendørs svømmebasseng, spa, massasje, tennisbane. For pålitelig service og en profesjonell betjening, står The Oberoi Bali til din disposisjon.

Byggeår: 1978
År for siste renovering: 2002
Antall etasjer (i hovedbygningen): 0
Totalt antall rom: 74
Døgnåpen resepsjon
Hotellsafe
Klesvask
Parkeringsplass
Wi-fi
Bagasjerom

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Spa
 • Ligger nær strand/badested
5,0
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Restaurant
  2 stk.
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Mot betaling
 • Heis
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  200 m
 • Nærmeste strand/badested
  50 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.