Matintoleranse på Ocean Beach Club
Ocean Beach Club

Service til gjester med matintoleranse

Kontakt hotellet senest to uker før avreise og opplys hva slags allergi du har. Har du andre spørsmål om allergier kan du også kontakte dem direkte. Hotellets personale svarer gjerne på spørsmål via e-post, forutsatt at du skriver på engelsk. Vel fremme på hotellet får du en kontaktperson som blir bindeleddet mellom deg og kjøkkenet. Alle O.B.C. Mini Markets selger også gluten- og laktosefrie varer.

Kontaktinformasjon til våre matambassadører

E-postadresse till alle O.B.C. som har matambassadør:

Ocean Beach Club - Kreta: obcmak@sunwing.net

Ocean Beach Club - Gran Canaria: grancanaria@oceanbeachclub.net

Ocean Beach Club – Kypros: cyprus@oceanbeachclub.net

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.