Se hotell (3)

Reiser til Skala Rachoni

En reise til Skala Rachoni er en reise til et fredfullt sted hvor du bor på utmerkede hotell og nyter solen og herlige bad.
Skala Rachoni er et idyllisk hjørne på en idyllisk øy. Til tross for at landsbyen ikke ligger langt fra Thassos by får man en følelse av å være ute på landet når man rusler gjennom olivenlundene ned til en badevik, eller sitter på en taverna og beundrer solnedgangen.
Skala Rachoni er Hellas for feinschmeckere, med utmerkede hotell, fantastiske strender og et bredt og variert utvalg av tavernaer og barer med mange lokale spesialiteter både på menyen og i flaskene. Rundt landsbyen er det olivenlunder med spennende stier og veier som man kan følge litt på måfå, og kanskje ende opp på en liten strand eller taverna hvor man kan lene seg tilbake og nyte dagen. Det er mange små strender og badeviker i området, ofte med en egen taverna, og nesten alltid med pinjetrær som gir herlig skygge hvis solen skulle bli for sterk.

Bo bra i Skala Rachoni

Ving tilbyr to hotell i Skala Rachoni med voksen atmosfære og fantastisk utsikt over havet og omgivelsene. Om du vil bo på et mindre hotell skal du velge Louloudis Fresh, som ligger et stykke inne på land og har fin utsikt fra frokostbordet og herlige turmuligheter rett utenfor døra. Uansett hvilket hotell du velger kan du regne med at det har fått høye karakterer av våre gjester.

Oppdag Thassos

Med buss eller leiebil er det lett å komme seg rundt på øya og finne sin egen favorittstrand, eller gå på oppdagelsesferd i fjellene midt på øya. Lokalbefolkningen på Thassos er veldig gjestfrie og slår gjerne av en hyggelig prat. Det kan gjerne ta en halvtime å handle et glass med øyas berømte honning eller en flaske av den utsøkte olivenoljen. Derfor passer Thassos best for de som vil slappe av leve langsomt i ferien. Det som egentlig skulle være en rask lunsj på en taverna oppe i fjellene kan fort bli til en lang, herlig ettermiddag – og et av mange fine ferieminner fra Thassos.
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Skala Rachoni

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Skala Rachoni
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.