Shopping i Liverpool

Liverpool har meget gode shoppingmuligheter.
Butikkenes generelle åpningstider er mellom kl. 09.00 og 17.00 på hverdager og mellom kl. 10.00 og 16.00 på lørdager. Søndager har mange butikker åpent mellom kl. 11.00 og 16.00.


De mest populære handlegatene

Liverpool ONE

Et av Europas flotteste shoppingområder. Her finner du 160 butikker – alt fra de store kjente butikkjedene til de mindre men supertrendy småbutikkene. Dette er byens nye turistattraksjon, også for de fastboende.
Liverpool ONE

The Met Quarter

Adresse: 35 Whitechapel
Designersenter med flere lekre butikker, bl.a. Armani, Boss, Billabong og Diesel.
The Met Quarter

Church Street/Lord Street

Her ligger "erkebritiske" Marks & Spencer, Lewis, Boots, C & A med flere.

Cavern Walks, Mathew Street

Herre- og dameklær, fra de mer ordinære til Prada, Gucci, Ralph Lauren, Armani, Boss med flere.

Bold Street

Bokhandlere, platebutikker, antikviteter og et par sportsbutikker.


Supporterbutikker

Official Club Store 1

Adresse: Anfield, Kop End
Liverpools offisielle supporterbutikk. Åpningstider fra kl. 10.00 til 18.00 på hverdager. På kampdagene er det åpent fra kl. 09.00 til etter kampen. Men husk at det er en enorm kø på kampdagene.

Official Club Store 2

Adresse: 11. Williamson Square
Klubbens andre offisielle butikk ligger midt i sentrum. Åpent fra kl. 10.00 til 17.00 alle dager. Denne butikken har alt av LFC-relaterte produkter.

Official Club Store 3

Adresse: Liverpool ONE
Liverpools tredje megastore åpnet våren 2008. Her satses det mye og derfor vil du alltid få kjøpt det siste av det aller siste her. En av de største supportbutikkene i England.

NB! Det er mange som selger suvenirer i gatene rundt Anfield. Vær oppmerksom på at dette er uoffisielle produkter.

Viktig om kampdatoer

Alle kampdagene er foreløpige. Endelig kampdato bekreftes en drøy måned før avspark. En god del lørdagskamper blir flyttet til søndag, så vi anbefaler deg å bestille en 3-netters pakke, fra fredag til mandag.

Les mer under Viktig å vite

Kontaktinformasjon

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål om våre fotballreiser.

E-post: liverpool@ving.no
Telefon: 23 15 58 50

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.