Shopping i Liverpool

Liverpool har meget gode shoppingmuligheter.
Butikkenes generelle åpningstider er mellom kl. 09.00 og 17.00 på hverdager og mellom kl. 10.00 og 16.00 på lørdager. Søndager har mange butikker åpent mellom kl. 11.00 og 16.00.


De mest populære handlegatene

Liverpool ONE

Et av Europas flotteste shoppingområder. Her finner du 160 butikker – alt fra de store kjente butikkjedene til de mindre men supertrendy småbutikkene. Dette er byens nye turistattraksjon, også for de fastboende.
Liverpool ONE

The Met Quarter

Adresse: 35 Whitechapel
Designersenter med flere lekre butikker, bl.a. Armani, Boss, Billabong og Diesel.
The Met Quarter

Church Street/Lord Street

Her ligger "erkebritiske" Marks & Spencer, Lewis, Boots, C & A med flere.

Cavern Walks, Mathew Street

Herre- og dameklær, fra de mer ordinære til Prada, Gucci, Ralph Lauren, Armani, Boss med flere.

Bold Street

Bokhandlere, platebutikker, antikviteter og et par sportsbutikker.


Supporterbutikker

Official Club Store 1

Adresse: Anfield, Kop End
Liverpools offisielle supporterbutikk. Åpningstider fra kl. 10.00 til 18.00 på hverdager. På kampdagene er det åpent fra kl. 09.00 til etter kampen. Men husk at det er en enorm kø på kampdagene.

Official Club Store 2

Adresse: 11. Williamson Square
Klubbens andre offisielle butikk ligger midt i sentrum. Åpent fra kl. 10.00 til 17.00 alle dager. Denne butikken har alt av LFC-relaterte produkter.

Official Club Store 3

Adresse: Liverpool ONE
Liverpools tredje megastore åpnet våren 2008. Her satses det mye og derfor vil du alltid få kjøpt det siste av det aller siste her. En av de største supportbutikkene i England.

NB! Det er mange som selger suvenirer i gatene rundt Anfield. Vær oppmerksom på at dette er uoffisielle produkter.

Viktig om kampdatoer

Alle kampdagene er foreløpige. Endelig kampdato bekreftes en drøy måned før avspark. En god del lørdagskamper blir flyttet til søndag, så vi anbefaler deg å bestille en 3-netters pakke, fra fredag til mandag.

Les mer under Viktig å vite

Alle kampdagene er foreløpige. Endelig kampdato bekreftes en drøy måned før avspark. En god del lørdagskamper blir flyttet til søndag, så vi anbefaler deg å bestille en 3-netters pakke, fra fredag til mandag. Les mer under [Viktig å vite](/fotballreiser/liverpool-viktig-info)

Opplev Liverpool FC

- [Kamper](/fotballreiser/liverpoolfc) - [This is Anfield](/fotballreiser/this-is-anfield) - [Våre pakker](/fotballreiser/liverpool-pakker) - [The Code Lounge](/fotballreiser/liverpool/anfield/code-lounge) - [Utlevering av kampbilletter](/fotballreiser/liverpoolfc/kampbilletter) - [Shopping i Liverpool](/fotballreiser/liverpool-shopping) - [Reisen](/fotballreiser/liverpool-reisen) - [Omvisning Anfield](/fotballreiser/omvisning-anfield) - [Våre hotell](/fotballreiser/liverpool-hotell) - [Viktig å vite](/fotballreiser/liverpool-viktig-info)

Kontaktinformasjon

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål om våre fotballreiser.

E-post: liverpool@ving.no
Telefon: 23 15 58 50

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.