Opplev Liverpool FC på Anfield

Ving er Official Match Breaks Supplier for Liverpool FC.
Det betyr at du får kampbilletten tilsendt pr. e-post direkte fra klubben før avreise.

Våre fotballturer arrangeres i samarbeid med Liverpool FC Supporters’ Club Norway, og alle som bestiller må derfor være medlem i supportklubben. Er du ikke medlem fra før, må du først registrere deg.

Filtrer

TIR.
4
OKT.2022
Rangers
UEFA Champions League
SØN.
16
OKT.2022
Manchester City
Premier League
ONS.
19
OKT.2022
West Ham
Premier League
LØR.
29
OKT.2022
Leeds
Premier League
TIR.
1
NOV.2022
Napoli
UEFA Champions League
ONS.
9
NOV.2022
Derby
Carabao Cup
LØR.
12
NOV.2022
Southampton
Premier League
LØR.
31
DES.2022
Leicester
Premier League
LØR.
21
JAN.2023
Chelsea
Premier League
LØR.
11
FEB.2023
Everton
Premier League
LØR.
4
MARS2023
Manchester United
Premier League
LØR.
18
MARS2023
Fulham
Premier League
LØR.
8
APR.2023
Arsenal
Premier League
LØR.
22
APR.2023
Nottingham Forest
Premier League
LØR.
29
APR.2023
Tottenham
Premier League
LØR.
6
MAI2023
Brentford
Premier League
LØR.
20
MAI2023
Aston Villa
Premier League

Velg kamp og bestill

Dersom du ønsker flere hotellnetter enn det som inngår i pakkene, eller om du ønsker tilslutningsfly med SAS fra andre flyplasser i Norge, sender du oss en e-post til liverpool@ving.no hvor du opplyser om ditt bestillingsnummer og fra hvilken avreiseflyplass som ønskes. Vi vil deretter kontakte deg med pristilbud.

Viktig om kampdatoer

Alle kampdagene er foreløpige. Endelig kampdato bekreftes en drøy måned før avspark. En god del lørdagskamper blir flyttet til søndag, så vi anbefaler deg å bestille en 3-netters pakke, fra fredag til mandag.

Les mer under Viktig å vite

Alle kampdagene er foreløpige. Endelig kampdato bekreftes en drøy måned før avspark. En god del lørdagskamper blir flyttet til søndag, så vi anbefaler deg å bestille en 3-netters pakke, fra fredag til mandag. Les mer under [Viktig å vite](/fotballreiser/liverpool-viktig-info)

Opplev Liverpool FC

- [Kamper](/fotballreiser/liverpoolfc) - [This is Anfield](/fotballreiser/this-is-anfield) - [Våre pakker](/fotballreiser/liverpool-pakker) - [The Code Lounge](/fotballreiser/liverpool/anfield/code-lounge) - [Utlevering av kampbilletter](/fotballreiser/liverpoolfc/kampbilletter) - [Shopping i Liverpool](/fotballreiser/liverpool-shopping) - [Reisen](/fotballreiser/liverpool-reisen) - [Omvisning Anfield](/fotballreiser/omvisning-anfield) - [Våre hotell](/fotballreiser/liverpool-hotell) - [Viktig å vite](/fotballreiser/liverpool-viktig-info)

Kontaktinformasjon

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål om våre fotballreiser.

E-post: liverpool@ving.no
Telefon: 23 15 58 50

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.