Liverpool - reisemålsfakta

Tid: Norsk tid minus 1 time
Innbyggere: ca. 500.000
Elektrisitet: 220V (krever adapter)


Transport fra flyplassen

Fra Liverpool John Lennon Airport

Liverpool John Lennon Airport ligger ca. 10 km sørøst for sentrum.

Buss: Arriva AirLink 500 kjører hver halvtime og reisetiden mellom flyplassen og sentrum er drøye 30 minutter.

Taxi: Koster ca. £15 og reisetiden er ca. 20 minutter (litt avhengig av trafikken).

Fra Manchester Airport

Direktetog går hver time og reisetiden er 1 time og 10 minutter mellom Manchester Airport og Liverpool Lime Street Station.
Det går også andre tog, men et togbytte må da beregnes og reisetiden er 20 minutter lenger.

Prisen er ca. £12 for en enkelbillett og £15-16 tur/retur.

Fra London

Tog: Det går flere tog i timen fra London Euston Station til Liverpool Lime Street Station. Direktetogene går 2 ganger i timen og bruker ca. 2 timer og 15 minutter. Tog med 1 bytte (oftest i Crew) går 2-3 ganger i timen og bruker ca. 2 timer og 40 minutter. Lavest pris får du om du forhåndsbestiller på nettet, men merk at de billigste togbillettene som regel ikke kan endres eller avbestilles.
For detaljert oversikt over togtider, priser og bestilling, se: https://www.nationalrail.co.uk/

Buss: En rekke busselskap trafikkerer også strekningen London – Liverpool. Det er den billigste reisemåten, men også den som tar lengst tid.
For detaljert oversikt over tider, priser og bestilling, se: https://uk.megabus.com/

Viktig om kampdatoer

Alle kampdagene er foreløpige. Endelig kampdato bekreftes en drøy måned før avspark. En god del lørdagskamper blir flyttet til søndag, så vi anbefaler deg å bestille en 3-netters pakke, fra fredag til mandag.

Les mer under Viktig å vite

Kontaktinformasjon

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål om våre fotballreiser.

E-post: liverpool@ving.no
Telefon: 23 15 58 50

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.