Liverpool - reisemålsfakta

Tid: Norsk tid minus 1 time
Innbyggere: ca. 500.000
Elektrisitet: 220V (krever adapter)


Transport fra flyplassen

Fra Liverpool John Lennon Airport

Liverpool John Lennon Airport ligger ca. 10 km sørøst for sentrum.

Buss: Arriva AirLink 500 kjører hver halvtime og reisetiden mellom flyplassen og sentrum er drøye 30 minutter.

Taxi: Koster ca. £15 og reisetiden er ca. 20 minutter (litt avhengig av trafikken).

Fra Manchester Airport

Direktetog går hver time og reisetiden er 1 time og 10 minutter mellom Manchester Airport og Liverpool Lime Street Station.
Det går også andre tog, men et togbytte må da beregnes og reisetiden er 20 minutter lenger.

Prisen er ca. £12 for en enkelbillett og £15-16 tur/retur.

Fra London

Tog: Det går flere tog i timen fra London Euston Station til Liverpool Lime Street Station. Direktetogene går 2 ganger i timen og bruker ca. 2 timer og 15 minutter. Tog med 1 bytte (oftest i Crew) går 2-3 ganger i timen og bruker ca. 2 timer og 40 minutter. Lavest pris får du om du forhåndsbestiller på nettet, men merk at de billigste togbillettene som regel ikke kan endres eller avbestilles.
For detaljert oversikt over togtider, priser og bestilling, se: http://www.nationalrail.co.uk/

Buss: En rekke busselskap trafikkerer også strekningen London – Liverpool. Det er den billigste reisemåten, men også den som tar lengst tid.
For detaljert oversikt over tider, priser og bestilling, se: https://uk.megabus.com/

Viktig om kampdatoer

Alle kampdagene er foreløpige. Endelig kampdato bekreftes en drøy måned før avspark. En god del lørdagskamper blir flyttet til søndag, så vi anbefaler deg å bestille en 3-netters pakke, fra fredag til mandag.

Les mer under Viktig å vite

Alle kampdagene er foreløpige. Endelig kampdato bekreftes en drøy måned før avspark. En god del lørdagskamper blir flyttet til søndag, så vi anbefaler deg å bestille en 3-netters pakke, fra fredag til mandag. Les mer under [Viktig å vite](/fotballreiser/liverpool-viktig-info)

Opplev Liverpool FC

- [Kamper](/fotballreiser/liverpoolfc) - [This is Anfield](/fotballreiser/this-is-anfield) - [Våre pakker](/fotballreiser/liverpool-pakker) - [The Code Lounge](/fotballreiser/liverpool/anfield/code-lounge) - [Utlevering av kampbilletter](/fotballreiser/liverpoolfc/kampbilletter) - [Shopping i Liverpool](/fotballreiser/liverpool-shopping) - [Reisen](/fotballreiser/liverpool-reisen) - [Omvisning Anfield](/fotballreiser/omvisning-anfield) - [Våre hotell](/fotballreiser/liverpool-hotell) - [Viktig å vite](/fotballreiser/liverpool-viktig-info)

Kontaktinformasjon

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål om våre fotballreiser.

E-post: liverpool@ving.no
Telefon: 23 15 58 50

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.