Viktig å vite

Plassering av billettene på Anfield:

Det er Liverpool F.C. som er ansvarlig for tildelingen av de forskjellige billettene/setene på Anfield. Det er ikke mulig å reservere bestemte plasser/områder av tribunen på forhånd. Ving vil gjøre sitt ytterste for at de som er samlet på en bestilling (eller som på en annen måte reiser sammen) vil få tildelt seter ved siden av hverandre. Barn i følge med voksne vil alltid bli plassert sammen.

Bevegelseshemmede:
Det finnes 267 rullestolplasser inne på Anfield. For å kunne benytte seg av en av disse, må man sende inn en søknad i god tid før kampen. Les mer her

Vi ber deg også lese punktet Helse, helbred og vaksinasjoner under Vings reiseinformasjon

Du må være Liverpool-supporter

Alle som bestiller og reiser må være supportere av Liverpool, ettersom alle billettene er i hjemmeseksjonen på Anfield. Dersom du på noen måte viser at du heier på andre lag enn Liverpool, vil du risikere å bli bortvist fra tribunen og ut av Anfield. Du vil da ikke kunne kreve noen form for refusjon/kompensasjon fra Ving.

Vings Reisevilkår gjelder for alle våre fotballturer.

Loven om pakkereiser gir arrangøren mulighet for å ha avvikende regler når arrangøren kan påvise å være underlagt strengere regler fra sine underleverandører.
Til alle våre fotballturer gjelder følgende avvikende regler:

Depositum:

Depositum er kr 2.000,- per person.
Dersom du bestiller en pakke med flybiletter som er utenfor vårt ordinære pakketilbud, vil du i tillegg måtte regne med å betale for flybilletten samtidig med depositumsforfall.

Forfall restbeløp:

Restbeløp forfaller til betaling senest 80 dager før avreise.
Forfallsdato kan i enkelte tilfeller endres av Vings underleverandører. Om så skjer vil vi kontakte deg med ny betalingsinformasjon.

Kundens rett til å endre bestillingen:

Frem til 80 dager før avreise kan du endre navn på reisende mot et gebyr på kr 500,- per person per endring. Navneendringer mellom 80 dager og 3 dager før avreise kan gjøres mot et gebyr på 800,- per person per endring.
Mindre enn 3 dager før avreise kan ingen navneendring gjøres.
Endringer av hotell, romstyper og avreisedatoer kan gjøres mot et gebyr på 500,- per person per endring frem til 80 dager før avreise. Prisforskjellen må selvsagt også betales. Mindre enn 80 dager før avreise kan slike endringer i utgangspunktet ikke foretas. Det er da å anse som avbestilling, og fullt gebyr gjelder (hele reisens pris).

NB! Inneholder din bestilling en flybillett, gjelder ikke reglene over. Kontakt oss for å få vite gebyrets størrelse og om en endring er mulig å foreta på din flybestilling.

Kundens rett til å avbestille:

Frem til 80 dager før avreise kan du avbestille mot et gebyr på kr 500,- per person.
Avbestillinger mindre enn 80 dager før avreise blir belastet med fullt gebyr (hele reisens pris).

Endring av kamptidspunkt:

Når terminlistene offentliggjøres før sesongstart, blir de aller fleste kampene satt opp med avspark på lørdager. Underveis i sesongen endres en rekke kamper til søndager og noen ganger også mandager/tirsdager. De fleste endringene skyldes TV selskapene sin sendeplan, men også utsatte kamper p.g.a. værforhold, cupkamper osv. Jo lenger ut i sesongen man kommer, jo kortere frist blir det fra man varsles om flyttingen og frem til kampen skal spilles. Dette bør du tenke på når du bestiller hotellopphold og flybilletter. Vi anbefaler at man bestiller hotellopphold fredag-mandag, når en kamp er satt med opprinnelig avspark lørdag. Da slipper du unødvendige endringer om en kamp flyttes til søndag.

Når du har foretatt en bestilling hos oss og kamptidspunkt flyttes, gjelder følgende betingelser:

Flytting av kamp inntil 36 timer fra opprinnelig kampstart:
Vi endrer bestillingen uten gebyr, og du får tilbud om å endre hotell med 1 natt dersom behovet tilsier at dette er nødvendig. Så lenge antall netter er det samme som den opprinnelige bestillingen, medfører dette ikke noen endring i pris. Ønskes flere netter på hotellet, vil vi tilby dette mot pristillegget av ekstranatt. Det gis ingen refusjon ved event. avbestilling.

Flytting av kamp mer enn 36 timer fra opprinnelig kampstart:
Vi endrer bestillingen uten gebyr, og du får tilbud om å endre hotell med det antall netter som behovet tilsier er nødvendig. Så lenge antall netter er det samme som den opprinnelige bestillingen, medfører dette ikke noen endring i pris. Ønskes flere netter på hotellet, vil vi tilby dette mot pristillegget av ekstranatt. Dersom du ikke kan reise på den nye kampdatoen gir vi 50% refusjon av innbetalt beløp.

Våre fotballpakker (omtales som basispakker) inkluderer ikke flybilletter. Dersom du bestiller flybilletter hos oss og du ikke kan reise når en kamp blir flyttet, vil du ikke kunne påberegne noen refusjon av flybillettens kostnad.

Dersom en kamp blir avlyst etter du har påbegynt reisen, vil Ving refundere verdien av kampbilletten.

NB! Ving har ikke noe ansvar for de produkter du eventuelt måtte ha kjøpt andre steder. Har du kjøpt eksempelvis flybillett hos andre enn Ving, har ikke Ving noe økonomisk ansvar dersom en slik flybillett vil måtte endres eller avbestilles. Dette gjelder uansett årsaksforhold.

Viktig om kampdatoer

Alle kampdagene er foreløpige. Endelig kampdato bekreftes en drøy måned før avspark. En god del lørdagskamper blir flyttet til søndag, så vi anbefaler deg å bestille en 3-netters pakke, fra fredag til mandag.

Les mer under Viktig å vite

Kontaktinformasjon

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål om våre fotballreiser.

E-post: liverpool@ving.no
Telefon: 23 15 58 50