Ainfield Code Lounge

Unn deg litt ekstra – The Code Lounge

Til alle kampene på Anfield kan du bestille en ”The Code Lounge”-pakke.

The Code Lounge inkluderer:

  • Kampbillett i seksjon L11/L12 på nedre del av Main Stand (mellom midtbanen og Anfield Road).
  • Kampprogram.
  • En øl/vin eller mineralvann i pausen. (Drikke før eller etter kampen koster ekstra).
  • Et utvalg av forskjellige enkle matretter kan kjøpes mot tillegg.
  • Det vil være en tidligere LFC-spillere til stede, underholdning og konkurranse med premier.

The Code Lounge åpner 3 timer før avspark og stenger 1 time etter kampslutt. Det er ingen spesiell kleskode og ikke noen aldersgrense. Loungen har en uformell stil og det er en blanding av sitte- og ståplasser inne i Loungen.

Viktig om kampdatoer

Alle kampdagene er foreløpige. Endelig kampdato bekreftes en drøy måned før avspark. En god del lørdagskamper blir flyttet til søndag, så vi anbefaler deg å bestille en 3-netters pakke, fra fredag til mandag.

Les mer under Viktig å vite

Kontaktinformasjon

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål om våre fotballreiser.

E-post: liverpool@ving.no
Telefon: 23 15 58 50

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.