The hero tunnel

Omvisning på Anfield

Når du bestiller en av våre «full pakke med eller uten fly» vil du få tilbud om å delta på omvisningstur på Anfield (du får en e-post fra oss ca. 4–6 uker før avreise).

Du får høre om det imponerende Main Stand-prosjektet og hvordan klubben nå viderefører dens unike historie og arv inn i det neste århundre.

Du får sitte i den nye Managers Dugout, få tatt bilde fra Klopps sete og du får føle hvordan det er å ha pressekonferanse på Anfield. Et høydepunkt for veldig mange er å få besøke garderobene, ta på det berømte "This Is Anfield"-skiltet og gå gjennom spillertunellen.

Med et multimedia audio headset (med engelsk eller norsk tale) kan du rusle rundt i ditt eget tempo. Det er også LFC turguider på flere av de mest populære stedene, som svarer på alle spørsmål du måtte ha.

Turen inkluderer deretter The Liverpool FC Story, klubbens interaktive museum. Etterpå blir det tid til å besøke supporterbutikken. Omvisningsturen inkluderer også busstransport mellom hotellet og Anfield samt reiselederservice. Turen er ikke inkludert i prisen på din reise.

NB! Premier League-troféet er utstilt i klubbens museum.

Viktig om kampdatoer

Alle kampdagene er foreløpige. Endelig kampdato bekreftes en drøy måned før avspark. En god del lørdagskamper blir flyttet til søndag, så vi anbefaler deg å bestille en 3-netters pakke, fra fredag til mandag.

Les mer under Viktig å vite

Kontaktinformasjon

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål om våre fotballreiser.

E-post: liverpool@ving.no
Telefon: 23 15 58 50

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.