The hero tunnel

Omvisning på Anfield

Når du bestiller en av våre «full pakke med eller uten fly» vil du få tilbud om å delta på omvisningstur på Anfield (du får en e-post fra oss ca. 4–6 uker før avreise).

Du får høre om det imponerende Main Stand-prosjektet og hvordan klubben nå viderefører dens unike historie og arv inn i det neste århundre.

Du får sitte i den nye Managers Dugout, få tatt bilde fra Klopps sete og du får føle hvordan det er å ha pressekonferanse på Anfield. Et høydepunkt for veldig mange er å få besøke garderobene, ta på det berømte "This Is Anfield"-skiltet og gå gjennom spillertunellen.

Med et multimedia audio headset (med engelsk eller norsk tale) kan du rusle rundt i ditt eget tempo. Det er også LFC turguider på flere av de mest populære stedene, som svarer på alle spørsmål du måtte ha.

Turen inkluderer deretter The Liverpool FC Story, klubbens interaktive museum. Etterpå blir det tid til å besøke supporterbutikken. Omvisningsturen inkluderer også busstransport mellom hotellet og Anfield samt reiselederservice. Turen er ikke inkludert i prisen på din reise.

NB! Premier League-troféet er utstilt i klubbens museum.

Viktig om kampdatoer

Alle kampdagene er foreløpige. Endelig kampdato bekreftes en drøy måned før avspark. En god del lørdagskamper blir flyttet til søndag, så vi anbefaler deg å bestille en 3-netters pakke, fra fredag til mandag.

Les mer under Viktig å vite

Kontaktinformasjon

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål om våre fotballreiser.

E-post: liverpool@ving.no
Telefon: 23 15 58 50