Anfield

Anfield

Adresse: Anfield Road, Liverpool 4 0TH, England
Kapasitet: 54,074

Stadionkart

Her finner dere det

The Kop Grandstand: 12,409
Main Stand: 20,829
Anfield Road: 9,074
Kenny Dalglish Stand: 11,762

Transport

Anfield ligger ca. 4,5 kilometer fra selve sentrum av byen.

Buss

Buss 26 eller 27 fra Paradise St. og bytte til a17 eller 217 fra Queen Square direkte til Anfield. Buss 14 og 19 går også fra Queen Square og stopper en kort spasertur unna Anfield.

Taxi

Koster ca. £8-10 fra Lime Street Station. Vær oppmerksom på at det ikke er spesielt enkelt å få tak i taxi etter kampen.

Kampdag - Puber rundt Anfield

I timene før avspark er det et yrende liv rundt Anfield. For mange er det et høydepunkt og mingle med ”locals” før kampen. Her er noen puber du kan besøke:

Liverpool Supporters’ Club

Adresse: Lower Breck Road
Tidligere var dette den offisielle supporterklubben. Masse folk før og etter kampen, og om du sier at du er norsk kommer du inn gratis.

The Albert Pub

Puben ved The Kop. Er ditt hjerte ”rødt” så er dette et sted du absolutt bør besøke før kamp.

The Park

Ligger vis-a-vis The Albert. Meget høy stemning på kampdager.

The Arkles

Her holder mange bortesupportere til. Allikevel et livlig sted i timene før avspark. Et hyggelig sted en søndag formiddag, hvor det er betydelig roligere, biljardbord og Sky TV.

The Sandon

5 minutters gange fra Anfield. Litt roligere atmosfære, men allikevel godt med folk før og etter kamp.

Cellar Bar

Kjellerpub 200 meter fra Anfield. Storskjerm og mange sitteplasser, om du er tidlig ute vel og merke.

Sam Dodds

Vinbar/pub rett ved Anfield. Stappfullt med folk før kampen.

Viktig om kampdatoer

Alle kampdagene er foreløpige. Endelig kampdato bekreftes en drøy måned før avspark. En god del lørdagskamper blir flyttet til søndag, så vi anbefaler deg å bestille en 3-netters pakke, fra fredag til mandag.

Les mer under Viktig å vite

Kontaktinformasjon

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål om våre fotballreiser.

E-post: liverpool@ving.no
Telefon: 23 15 58 50

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.