Hvordan mottar du kampbillettene ?

Liverpool FC har innført ett heldigitalt billettsystem.
Det betyr at du laster ned kampbilletten til mobiltelefonen din.
Du må ha en iPhone 6 eller nyere versjon eller en Android/Google-telefon.

Senest 1 uke før avreise får du en e-post fra Liverpool FC med en link hvor du laster ned billetten til din mobiltelefon.
Det er hovedreisende på bestillingen som får alle billettene til de personer som er registrert i samme bestillingsnummer hos oss.
Alle billettene er merket med hver persons unike navn. De kan ikke overlates til andre.
Du kan IKKE sende kampbillettene videre til andre. Man slipper ikke inn på Anfield om man har ett foto eller skjermkopi av en billett.
Er dere flere personer på samme bestilling må dere gå samlet inn på Anfield, siden kampbillettene er «låst» til hovedreisendes mobil.

Liverpool FC har laget en «trinn for trinn»-guide som viser hvordan det fungerer.

Klikk her for iPhone

Klikk her for Android/Google

Billettene er personlige og kan ikke overlates til andre.

Viktig om kampdatoer

Alle kampdagene er foreløpige. Endelig kampdato bekreftes en drøy måned før avspark. En god del lørdagskamper blir flyttet til søndag, så vi anbefaler deg å bestille en 3-netters pakke, fra fredag til mandag.

Les mer under Viktig å vite

Alle kampdagene er foreløpige. Endelig kampdato bekreftes en drøy måned før avspark. En god del lørdagskamper blir flyttet til søndag, så vi anbefaler deg å bestille en 3-netters pakke, fra fredag til mandag. Les mer under [Viktig å vite](/fotballreiser/liverpool-viktig-info)

Opplev Liverpool FC

- [Kamper](/fotballreiser/liverpoolfc) - [This is Anfield](/fotballreiser/this-is-anfield) - [Våre pakker](/fotballreiser/liverpool-pakker) - [The Code Lounge](/fotballreiser/liverpool/anfield/code-lounge) - [Utlevering av kampbilletter](/fotballreiser/liverpoolfc/kampbilletter) - [Shopping i Liverpool](/fotballreiser/liverpool-shopping) - [Reisen](/fotballreiser/liverpool-reisen) - [Omvisning Anfield](/fotballreiser/omvisning-anfield) - [Våre hotell](/fotballreiser/liverpool-hotell) - [Viktig å vite](/fotballreiser/liverpool-viktig-info)

Kontaktinformasjon

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål om våre fotballreiser.

E-post: liverpool@ving.no
Telefon: 23 15 58 50

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.