Hvordan mottar du kampbillettene ?

Liverpool FC har innført ett heldigitalt billettsystem.
Det betyr at du laster ned kampbilletten til mobiltelefonen din.
Du må ha en iPhone 6 eller nyere versjon eller en Android/Google-telefon.

Senest 1 uke før avreise får du en e-post fra Liverpool FC med en link hvor du laster ned billetten til din mobiltelefon.
Det er hovedreisende på bestillingen som får alle billettene til de personer som er registrert i samme bestillingsnummer hos oss.
Alle billettene er merket med hver persons unike navn. De kan ikke overlates til andre.
Du kan IKKE sende kampbillettene videre til andre. Man slipper ikke inn på Anfield om man har ett foto eller skjermkopi av en billett.
Er dere flere personer på samme bestilling må dere gå samlet inn på Anfield, siden kampbillettene er «låst» til hovedreisendes mobil.

Liverpool FC har laget en «trinn for trinn»-guide som viser hvordan det fungerer.

Klikk her for iPhone

Klikk her for Android/Google

Billettene er personlige og kan ikke overlates til andre.

Viktig om kampdatoer

Alle kampdagene er foreløpige. Endelig kampdato bekreftes en drøy måned før avspark. En god del lørdagskamper blir flyttet til søndag, så vi anbefaler deg å bestille en 3-netters pakke, fra fredag til mandag.

Les mer under Viktig å vite

Kontaktinformasjon

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål om våre fotballreiser.

E-post: liverpool@ving.no
Telefon: 23 15 58 50

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.