• barnevennlig

Sheraton Sand Key Resort

Sheraton Sand Key Resort er et pent førsteklassehotell rett ved den fine sandstranden på Sand Key. Hotellet har et fint bassengområde med solsenger og
bassengbar. I Sand Key bor du cirka to kilometer utenfor Clearwater Beach som har et godt utvalg av restauranter og fornøyelser. Du kommer deg enkelt hit med det lille turisttoget som kjører
mellom hotellet og sentrum.

Internett

WiFi i resepsjon/lobby mot betaling
WiFi på rommet mot betaling

Øvrig informasjon

9 etasje/r
390 rom/leiligheter
Heis
Resepsjon
Safe i resepsjonen
Minimarked
Minibank

Vår service på reisemålet

Ving har ikke personale i Florida, men du kan nå oss på telefon døgnet rundt hvis du har behov for hjelp.

Skatter & avgifter

I Florida forekommer det ofte at hotellene tar en resortavgift på 15–50 USD pr. dag og rom, og denne skal betales ved ankomst. Avgiften dekker enkelte fellesfasiliteter og er obligatorisk for alle gjester. Det eksakte beløpet får du vite ved ankomst til hotellet.

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
  4,0
  Se pris og bestill
  Hotellfakta
  • Basseng
   2 stk.
  • Restaurant
   Ja
  • Bar
   Ja
  • WiFi
   Mot betaling
  • Heis
   Ja
  • Minimarked
   Ja
  • Nærmeste sentrum
   250 m
  • Hovedsentrum
   2 km
  • Nærmeste strand/badested
   0 m

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.