• passer for voksne

Sunprime Alanya Beach

Reis trygt og sikkert med Ving – les mer her

Sunprime Alanya Beach er et av våre mest populære hotell i Alanya. Her bor du rett på den fine Kleopatrastranden, og flere av hotellets rom og suiter har en fantastisk utsikt mot havet. Flott utsikt har du også fra Sunprime Restaurant, som serverer velsmakende retter fra tidlig om morgenen til sent om kvelden. Vil du ha en ekstra behagelig ferie kan du allerede nå bestille en av våre rimelige måltidspakker. Skulle du ha noe spesielt å feire hjelper det hyggelige serveringspersonalet til med å gjøre dagen din ekstra fin.

Sunprime Alanya Beach består av tre forskjellige bygninger, hvorav den ene ligger rett på stranden. Hvis du helst vil holde sanden unna sandalene og foretrekker å bade i basseng, så blir du nok ikke skuffet over våre to bassengområder. Begge ligger i tilknytning til Sunprime Lounge, hvor god mat og drikke tilbys hele dagen. Basseng- og strandhåndkle er selvsagt inkludert.

Ca. 50 meter fra hotellet ligger hovedgaten som går gjennom Alanya. Følger du den kommer du til havnen og basaren - men du finner også mange butikker og restauranter like utenfor hotellet. Fra hotellet kan du gå til byens mest kjente severdighet - festningen i Alanya, vakkert beliggende på en klippe. Grunnet høydeforskjellen velger mange å ta taxi den siste biten, men uansett hvordan du kommer deg frem lover vi at du ikke kommer til å angre deg, for utsikten herfra er utrolig!

Vi anbefaler deg å besøke strandbaren i løpet av oppholdet. Her kan du bestille noe godt å drikke, mens du beundrer den vakre solnedgangen. Et annet tips er å besøke Sunprime Spa, som tilbyr alt fra massasje og pedikyr til ferdige spapakker for hele kroppen. Alt for din skjønnhet og velvære. Velkommen til en avslappende ferie!

Internett

Gratis WiFi på hele hotellet. Internettforbindelsen varierer i hastighet.

MySunprime

På hotellets informasjonsside MySunprime finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om når ulike måltidspakker serveres, og informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan endre innhold og tider uten forvarsel. Gjeldende tider for restauranter og oppsatt program vil bli gitt beskjed om ved ankomst. I Vings app har du tilgang til hele MySunprime, sammen med annen nyttig informasjon.

Vår service

Resepsjonen på Sunprime Hotels er åpen for våre gjester døgnet rundt. Her kan du bestille utflukter, leiebil samt få tips og råd.

Handikapvennlighet

Det finnes ingen suiter som er tilpasset bevegelseshemmede.

Sesong

Fra 12.mars til 11. april 2020 er det forsesong på Sunprime Alanya Beach. Da er restauranten og Sunprime Market åpne hver dag. Du kan også koble av med herlige behandlinger i Sunprime Spa. Fitnessavdelingen er stengt, men du kan trene på egen hånd i hotellets treningsstudio. Underholdning i form av dans eller livemusikk arrangeres et par kvelder i uken. Flertallet av hotellets gjester er skandinaviske.

Miljø

Du kan lese mer om vårt miljøarbeid på Sunprime Hotels miljøside.

Bryllup på Sunprime Hotels

Vurdert å gifte dere i utlandet? Hvis dere planlegger et bryllup uten barn er Sunprime Alanya Beach det selvfølgelige valget for dere. Her kan dere få et uforglemmelig bryllup med nære og kjære. For mer informasjon, send oss en e-post på engelsk til: sunprimealanya@sunparkhotels.com

Øvrig

Resepsjon: Åpne hele døgnet. Innsjekk ved ankomst tidligst kl. 12.00 og utsjekk senest kl. 12.00. Bordreservasjon, veksling. Safe i alle rom og suiter. Støy fra musikk og bar på nabohotellet kan forstyrre.

Bygget: 1981/1987 Renovert: 2012

108 rom og suiter. Etasjer: 5-7. Heis: Ja.

Parkering: Nei

Hotellmanager

Ekrem Curnal

 • Aldersgrense 16 år
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Smarte måltidspakker mot tillegg
 • Ligger på stranden
 • Ligger i sentrum
 • Spa, treningsstudio og SATS-timer
 • Rolig bassengområde
 • Kjøleskap på rommet
 • Klimakompensert hotell
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Basseng
  2 stk.
 • Barnebasseng
  Nei
 • Restaurant
  2 stk.
 • Bar
  2 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Minimarked
  Ja
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  0 m
 • Hovedsentrum
  1,5 km
 • Nærmeste strand/badested
  0 m
 • Vannsklie
  Nei
Rom og leiligheter
Sunprime Alanya Beach ligger perfekt til på den fine Kleopatrastranden. Fra Sunprime Restaurant har du en fantastisk havutsikt og der kan du nyte velsmakende måltider fra tidlig morgen til sent på kveld.

Her kan du se hvor suitene ligger.

Hvorfor ikke gjøre ferien ekstra behagelig? Her kan du lese mer om hvilke tilvalg vi tilbyr på hotellet.

Classic Room

Fine, moderne dobbeltrom for 2 personer.

Classic Suite

Lekre og koselige 1-romssuiter for 2 personer.

Junior Suite

Herlige, moderne suiter med oppholdsrom og separat soverom.

Penthouse Suite

Koselige og velutstyrte 1-romssuiter for 2 personer, med balkong og privat boblebad.

Mat og drikke

På Sunprime Alanya Beach spiser du frokost, lunsj og middag i Sunprime Restaurant som har en à la carte-del og en buffé-del. Her finner du spennende og velkomponerte matretter i en avslappet atmosfære. For ikke å snakke om alle de gode vinene du kan velge blant. Mer informasjon om utvalget vårt finner du nedenfor og på hotellets informasjonsside MySunprime.

Sunprime Restaurant

Åpningstider:
Lunsj: 12.00–16.00
Middag: 19.00–21.30

Pent antrekk. Restauranten er også åpen for de som ikke bor på hotellet. Ingen aldersgrense.

Bufférestaurant

Åpningstider:
Frokost: 07.30–10.30
Lunsj: 12.30–14.30
Middag: 19.00–21.00

Her spiser du hvis du har bestilt en av våre Inclusive-pakker. I buférestauranten serveres frokost-, lunsj- og middagsbuffé.

Sunprime Market

Sunprime Hotels egen butikk hvor du finner et godt utvalg av varer, drikke, hygieneprodukter, delikatesser, aviser og bøker. Vil du fylle piknikkurven, kan du gjøre det her. Åpent daglig kl. 08.00–19.00.

Tilbudet kan variere i løpet av sesongen og fra det ene Sunprime-hotellet til det andre.

NB! Hvis du har forhåndsbestilt en måltidspakke, må du bestille bord i restauranten og velge tidspunkt for måltidene. Dette er en del av Safe Travel, vårt omfattende program for en trygg og sikker reise. Grunnet pandemisituasjonen vil serveringen av måltidene variere mellom à la carte, buffé og betjent buffé. Det siste innebærer at du peker på det du vil ha, og hotellets personale legger det på tallerken for deg. Du kan bestille så mange ganger du vil, og du har det samme utvalget som om du skulle forsyne deg selv fra bufféen. Mer informasjon om hva som gjelder på ditt hotell får du ved ankomst til hotellet. Les mer her: Safe Travel.

Frokost

Hver morgen disker våre kokker opp med en populær og sunn frokostbuffé. Her kan du velge mellom mange ulike sorter brød, bakverk, ost, skinke, fersk frukt og grønnsaker. Du får også forskjellige typer juice og yoghurt med tilbehør. Kjøkkenet byr dessuten på varmmat. Forhåndsbestilles før avreise.

Sunprime Inclusive

Sunprime Inclusive er tingen for deg som bare vil slappe av og kose deg i ferien. I Sunprime Inclusive inngår frokostbuffé hver dag og middag 5 av 7 dager. Du kan også kjøpe til lunsj i fem dager, til en uslåelig pris. Lunsj og middag serveres enten som buffé eller fra meny, avhengig av sesongen. Kontakt hotellet dersom du vil vite hva som gjelder under ditt opphold.

Informasjon om restaurantenes åpningstider og hvilke dager Sunprime Inclusive serveres får du ved ankomst til hotellet.

Forhåndsbestilles før avreise (begrenset antall). Les mer om Sunprime Inclusive.

Sunprime All Inclusive

Vil du ha det ekstra behagelig kan du prøve vår Sunprime All Inclusive, så spiser og drikker du alt du vil, helt uten å tenke på regningen. I Sunprime All Inclusive er alltid hotellets populære frokostbuffé inkludert. Lunsj og middag serveres enten som buffé eller fra meny, avhengig av sesongen. Alle gjester som har bestilt All Inclusive får én à la carte-middag pr. uke. Bestill bord før kl. 17 dagen før. Kontakt hotellet dersom du vil vite hva som gjelder under ditt opphold.

På Sunprime Alanya Beach er All Inclusive inkludert frem til avreise.

Forhåndsbestilles før avreise (begrenset antall). Les mer om Sunprime All Inclusive.

Basseng og strand

Sunprime Alanya Beach har to herlige bassengområder. Her finner du behagelige solsenger, parasoll og deilige basseng- og strandhåndklær. Vil du heller kjenne sand mellom tærne så ligger havet kun få meter unna.

Utendørsbasseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 80 m²
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei

Utendørsbasseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 54 m²
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei

Strand

På Sunprime Alanya Beach bor du rett på (0–85 m) Kleopatrastranden som er ca. 2 km lang, med grovkornet sand. Sunprime Alanya Beach har en egen del av stranden med gratis solsenger og parasoller for hotellets gjester.

Trening og aktiviteter

På Sunprime Alanya Beach er det mange muligheter for deg som ønsker å være aktiv i ferien. Her kan du starte dagen med en svømmetur eller en yogatime, og avslutte med en økt i vårt treningsstudio om du føler for det. Sunprime Fitness tilbyr styrketrening, svømming og gruppetrening. Instruktørene er utdannet av SATS, og gruppetrening samt adgang til treningsstudio er selvsagt inkludert for alle våre hotellgjester og gruppetrening.

Gruppetrening

Du er velkommen til å delta i våre populære treningstimer. Du kan utfordre deg selv i blant annet Crosstraining, Bootylicious og Core. Eller prøve treningstilbudet Yoga Flow der du får en fin introduksjon til dynamisk yoga. Gjeldende treningsskjema finner du under Aktivitetsprogram. Fitnesslokalene ligger på nabohotellet Cook's Club Alanya.

Trening i bassenget

Velkommen til bassenget og til noen av våre mest populære treningsaktiviteter – vanngymnastikk og Water Circuit der du får testet både styrke og kondisjon ved de ulike stasjonene. Du vil oppleve en treningsøkt helt utenom det vanlige, ledet av våre dyktige og inspirerende instruktører.

Treningsstudio

Her kan du trene styrke på egen hånd i fine treningslokaler. Vårt treningsstudio er utstyrt med frivekter og noen få treningsapparater. Det koster selvfølgelig ingenting å bruke treningsrommet.

Løping

I nærheten av hotellet finnes det flere gode løperuter. Vi har kartlagt favorittene våre og du kan laste dem ned til RunKeeper og MapMyRun. De kan også lastes ned til andre apper som kan importere GPX-filer.

Les mer og last ned løypene til treningsappen din

Sykling

Sykling

Alanya er et perfekt utgangspunkt for en sykkelferie. Sunprime Alanya Beach har en sykkelgarasje hvor du kan oppbevare eller leie sykkel i ferien. Utenfor sykkelgarasjen er det også en vannstasjon og muligheter for rengjøring av sykkelen. Det er ikke tillatt å oppbevare sykkelen på rommet av hensyn til andre gjester. Av sikkerhetsmessige årsaker kan du ikke bruke sykkelsko inne på hotellet.

Vi leier ut sykler fra Bianchi og Umit Bicycle. Du kan enkelt forhåndsbestille en sykkel via hotellet på sunprimealanya@sunparkhotels.com.

I nærheten av hotellet er det flere fine sykkelruter.

Beliggenhet og transport

Beliggenhet

Perfekt beliggenhet på Kleopatrastranden og med butikker og restauranter i gangavstand.

Du kan fly fra Oslo til både Antalya og Gazipasa flyplass, avhengig av hvilken ukedag du velger å reise. Flyr du til Gazipasa får du betydelig kortere reisevei fra flyplassen til hotellet, og litt mer tid til ferie. Fra flyplassen i Gazipasa tar bussturen til Alanya ca. 1 time (47 km) og fra flyplassen i Antalya tar bussturen til Alanya ca. 2 timer og 10 minutter (130 km).

Saray Mah. Ataturk Cad
07400 Alanya
Telefon: +90 242 513 27 67
sunprimealanya@sunparkhotels.com

Direktebuss t/r flyplassen

Flyr du med Sunclass Airlines og har forhåndsbestilt transport, får du direktebuss mellom flyplassen og hotellet. På reisen til og fra flyplassen i Antalya gjøres det et kort stopp på veien, med mulighet for toalettbesøk og kjøp av drikke og snacks. Busstransporten er ikke inkludert, men kan kjøpes i tillegg.

Reisemål: Alanya, Tyrkia
Bagasjeinnsjekk på hotellet: Nei
10 kg ekstra bagasje: Ja
Direktebuss: Ja
Periode: April–oktober

Spa

I hotellets spa kan du koble helt av og nyte deilige behandlinger. Sunprime Spa drives i lokal regi og tilbyr alt fra pedikyr til massasje.

Behandlingene har ulik varighet, og du kan velge mellom skjønnhetsbehandlinger, voksing, pedikyr og farging av øyenbryn og -vipper. Alle behandlinger bestilles på stedet.

Les mer om behandlingene her.

Gjestevurderinger og anmeldelser
4,5/5
Gjestenes vurdering er resultatet av 1745 gjesteanmeldelser. Vurderingen baseres på spørsmålet ”Hvor fornøyd er du med hotellet som helhet?"
94% anbefaler dette hotellet
Hotellrommet som helhet
4,5
Beliggenheten tilsvarer forventninger
4,8
Hotellpersonalet
4,6
Trivsel & stemning
4,5
Wifi
3,6
Mulighet for fred og ro
4,5
Se anmeldelser for:
Nyeste
 • 5/5
  Beliggenheten var upåklagelig, nært til alt. Rengjøring av leiligheten var fantastisk, det samme var alt av service vi fikk av hotellpersonalet.
 • 5/5
  Veldig bra hotel, rent og ryddig
 • 5/5

  "Flott hotel"

  Veldig bra hotel . Behagelig atmosfære . Fint rom m/ delvis havutsikt . Fint strandområde med gode nok senger.Vekeig bra med strandhåndklær. Fin service på stranden og fine temakvelder med bra artister . Totalt sett veldig bra.
 • 5/5

  "Vår opplevelse avhotellet"

  Som helhet: Meget bra.Rommet var stort, virket nyrenovert. Havutsikten var som forventet.Utmerket renhold.Personalet var svært hjelpsomt(Vi har fysiske begrensninger)._både i resepsjonen og i restauranten.)Frokostbuffeten var meget bra. «Hovedretten» på middagsbuffeten kunne værtnoe mere variert.Flott dessert/kakebordMinus var dårligemottakerforhold på TV (NRK).(pga fysiske begrensninger er vi ikke så mye på farten).Fine senger og service på stranden.Alt i alt er vi meget fornøyd med oppholdet.
 • 5/5
  Bra hotell, god beliggenhet. Burde vært bedre utvalg på frokostbuffeten.
Gjør et søk for å se ledige rom og priser.