The Hive Hotel Samui (ex Lamai Wanta)

På The Hive Hotel Samui tilrettelegger vertskapet seg for at gjestene skal ha det mest mulig komfortabelt. For å gjøre dette tilbyr hotellet det beste
innen tjenester og fasiliteter. Et fristed for hvile og avslapning - hotellet tilbyr total avkobling bare noen skritt fra byens mange attraksjoner som: Wat Sila Ngu Temple, Hin Ta Hin Yai og
Wat Samret. Eiendommen ligger ved stranden i Lamai Beach-området i Koh Samui-distriktet, 2 km fra et kjøpesenter, 6,5 km fra et akvarium og 14 km fra Samui lufthavn.

Fasiliteter og tjenester inkluderer restaurant (kun åpen for frokost og lunsj), barnebasseng, parkering, trådløs Internettilgang, svømmebasseng og 24-timers resepsjon.

Rommene har klimaanlegg, TV, telefon, bad og trådløs internettilgang.

Vær oppmerksom på at noen av fasilitetene ovenfor kan være stengt på grunn av vær-/sesongforhold.

Dobbeltrom kan benyttes av 2 voksne og 1 barn, gjestene deler da de eksisterende sengeplassene (ingen ekstraseng inkludert).
Dobbeltrom med ekstraseng kan benyttes av 2 voksne og 2 barn (eventuelt 3 voksne).

Adresse: 124/264 Moo 3, T. Maret, Lamai Beach, 84310 Koh Samui, Thailand.

Aircondition
Basseng
Barnebasseng
Safe
24 timers resepsjon
Bilparkering
Bilparkering (mot betaling)
Concierge-fasiliteter
Valutaveksling
Gratis wifi
Hage
Vaskerom
Wi-Fi (tilleggsgebyr)
Klesrens
Minibank/minibank
TV
Strykeutstyr
Bar
Restaurant
Frokostrom
Kafe
Treningsrom/treningsfasiliteter
Spa-fasiliteter
Strand: 0 m
Sentrum: 0 m
Flyplass: USM 14 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Barnebasseng
 • Spa
4,0
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Barnebasseng
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  0 m
 • Nærmeste strand/badested
  0 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.