Fair House Beach Resort & Hotel

Hotell med god beliggenhet på Chaweng Noi Beach, ca. 3 km fra Chaweng Beach med barer, restauranter og nattliv.
Hotell med dobbeltrom i hovedbygningen og
bungalower í en hage med basseng, jacuzzi og solstoler. Alle rom har TV, telefon, minibar, luftkondisjonering og hårtørker. Andre fasiliteter som hotellet tilbyr er vaskeri, romservice, barneseng
(med forbestilling), massasje, safe kan leies í resepsjonen, vekslemuligheter og bilutleie.
Det finnes 2 bassenger på området, et ved stranden (med jacuzzi) og det andre ligger litt høyere oppe omgitt av palmer og med fin havutsikt.
Restauranten ved stranden “The Rim Lay” med a la carte meny har både Thai- og Europeisk mat. Baren “ The Rim Lay” er åpen fra 07.00 til midnatt.
Det finnes ikke heis. Trapper og nivåforskjeller på hotellområdet samt trapper til stranden.
**Dobbeltrom kan benyttes av 2 voksne og 1 barn, alle gjestene må dele de eksisterende sengene (ekstra seng kan ikke skaffes).
Dobbeltrom med 1 ekstra seng kan benyttes av 2 voksne og 2 barn (eller 3 voksne)**
Gallamiddag på nyttårsaften 31/12 er inkludert í prisen.

Aircondition
Basseng
Safe
24 timers resepsjon
Bilparkering
Vaskerom
TV
Strykeutstyr
Bar
Restaurant
Treningsrom/treningsfasiliteter
Spa-fasiliteter
Strand: 500 m
Sentrum: 3,5 km
Flyplass: USM 6 km

Hotellets offisielle klassifisering er 3.
 • Treningsrom
 • Spa
4,0
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  3,5 km
 • Nærmeste strand/badested
  500 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.