Chaba Cabana Beach Resort

Sjarmerende og nydelig resort beliggende i den fredelige nordlige enden av Chaweng Beach, gangavstand fra butikker og fornøyelser i Chaweng.
Førsteklasse
hotell med en nydelig 200 meter lang hvit sandstrand rett utenfor hotellet, bare noen minutter fra butikker og fornøyelser i Chaweng.
Strand restaurant, bar og basseng bar. To svømmebassenger
og et barnebasseng og lekeplass for barn og treningssenter. Gratis offentlig parkering.
Alle rommene er utstyrt med baderom/dusj, wc og hårtørker, tøfler og badekåper. Telefon, flatskjerm TV med kabel kanaler og filmer, kjøleskap, te/kaffekoker og safe. Alle har privat balkong eller terrasse. Gratis trådløs Internettilgang på hele hotellet. Luftkondisjonering.
Dobbeltrom kan benyttes av 2 voksne og 1 barn, alle gjestene må dele de eksisterende sengene (ekstra seng kan ikke skaffes).
Dobbeltrom med 1 ekstra seng kan benyttes av 2 voksne og 2 barn (eller 3 voksne).
Adresse: 160 Moo 2, T. Bophut, 84320 Koh Samui, Thailand

Aircondition
Heis
Basseng
Barnebasseng
Safe
Bilparkering
Concierge-fasiliteter
Gratis wifi
Hage
Vaskerom
Klesrens
TV
Bar
Restaurant
Treningsrom/treningsfasiliteter
Strand: 0 m
Sentrum: 1 km
Flyplass: USM 7 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Barnebasseng
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Barnebasseng
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  1 km
 • Nærmeste strand/badested
  0 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.