Anan House er et sjarmerende og enkelt hotell nær både shopping og restauranter i Karon Beach. Hotellet er et perfekt utgangspunkt for deg som heller vil
oppleve Karon Beach og omgivelsene fremfor å bruke ferien ved et hotellbasseng. Karon Beachs turistsentrum og fornøyelser ligger i kort gangavstand fra hotellet, og du kommer deg også enkelt
til nabostedet Kata Beach med taxi. Den lange og brede stranden i Karon Beach ligger også i gangavstand fra Anan House og her kan du nyte feriedagene maksimalt.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert (nettverkshastigheten varierer)
WiFi på rommet er inkludert (nettverkshastigheten varierer)

Øvrig informasjon

En liten sum trekkes i depositum ved ankomst til hotellet, for å dekke eventuelle kostnader hvis man mister nøkkelen.

Bygget 2007
1 bygning/er
2 etasje/r
15 rom/leiligheter
Resepsjon
Vaskeriservice mot betaling
Myntvaskeri mot betaling

Vår service på reisemålet

I Vings app finner du informasjon om reisemålet ditt og annen nyttig informasjon både før og under reisen. Du kan enkelt kontakte oss i ferien hvis du trenger tips eller gode råd om f.eks. leiebiler og utflukter. Du når oss døgnet rundt på servicetelefonen samt på SMS og e-post fra kl. 08.00–20.00.

Offisiell klassifisering mangler
 • Gratis WiFi på hele hotellet
  Hotellfakta
  • Basseng
   Nei
  • Restaurant
   Ja
  • Bar
   Nei
  • WiFi
   Ja
  • Heis
   Nei
  • Aircondition i alle rom/leiligheter
   Ja
  • Minimarked
   Nei
  • Rengjøring – dager pr. uke
   6
  • Nærmeste sentrum
   300 m
  • Hovedsentrum
   300 m
  • Nærmeste strand/badested
   1 km

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.