Se hotell (6)

Reiser til Bangtao Beach

Hvorfor ikke bestille en behagelig reise med Vings charter til Bangtao Beach – en av Phukets vakreste strender?
Bangtao Beach ligger på Phukets vestkyst, nord for Surin Beach. Stranden her er en av de vakreste og lengste på Phuket, med hvit korallsand, frodige omgivelser og palmer som vaier i vinden. Bangtao Beach er et fredelig tropisk paradis hvor den åtte kilometer lange hvite korallstranden og det turkisskimrende havet spiller hovedrollen. Det er ikke noe uteliv å snakke om utenfor hotellet, men i det siste har det dukket opp flere lokale restauranter hvor du kan spise thaimat i sitt rette miljø. For mer fart og spenning, og kanskje mer shopping, er det kort vei til Patong med taxi. En reise fra Bangtao Beach til Patong tar ikke mer enn en drøy halvtime, men kontrastene mellom de to stedene kunne ikke vært større.

Sunwing Bangtao Beach

Sunwing Bangtao Beach er et av våre mest barnevennlige hotell i hele Thailand. Om du kjøper transport fra flyplassen har du ofte direkte transfer, og som regel også Easy Travel, som sikrer en mer behagelig reise. Sunwing Bangtao Beach er et familieparadis i toppklasse med nydelig beliggenhet på stranden. Her bor du i store, luftige rom og har tilgang til flere store basseng. For ikke å snakke om et deilig spa, Vings maskoter Lollo & Bernie, restauranter, Lollo & Bernie-klubben, service døgnet rundt og mye mer. Dessuten kan du bestille rom hvor du hopper i bassenget rett fra din egen terrasse. Reiser du hit er du sikret en barnevennlig ferie, selv om tilbudet er noe begrenset om sommeren.
Nyttige tips
  • Sunwing Family Resorts
  • Hotell med Swim Out
  • Hotell på stranden
  • Kilometerlang sandstrand
  • Barnevennlig strand
  • Lokale restauranter

Våre gjesters vurdering Bangtao Beach

Finn reise til Bangtao Beach

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.