Full fart og total avslapning

Aktiviteter åt alla

For noen tar det flere dager. Andre kan kjenne at det kribler i føttene allerede etter noen timer. Men de aller fleste pleier før eller senere å få lyst til å reise seg opp av solsengen og røre litt på seg i løpet av ferien. Det er ingen grunn til å være rastløs på Sunwing Family Resorts, og du kan trene i treningsstudioet og bli med på gruppetreningene våre helt gratis.


Fitness

Hvorfor ikke starte dagen med en Power Walk? Eller kanskje du foretrekker gruppetrening på formiddagen eller ettermiddagen? I samarbeid med SATS ELIXIA tilbyr vi treningstimer som Core, Yoga, Crosstraining og Power Step (tilbudet kan variere fra resort til resort). All gruppetrening er gratis og aldersgrensen er 15 år. Fitness Together gir foreldre og ungdom i alderen 11–15 år mulighet til å trene sammen på noen gruppetreningstimer (markert i Holiday Planner). For de yngre familiemedlemmene finnes dessuten populære Mini Play (3–7 år). Hele familien er velkommen til å delta på vår populære vanngymnastikk (Water Aerobic) i bassenget. Se SATS ELIXIA treningsfilmer.


Forbedre svømmeteknikken på Sunwing

Nå tilbyr vi en egen svømme-PT på utvalgte Sunwing Family Resorts. Vil du utvikle teknikken din anbefaler vi deg å bestille én eller flere økter hos en av våre private svømmelærere. Treningen tilpasses dine behov og ønsker. Svømmelærerne er utdannet av Medley og kan bestilles for alle gjester over fire år.


Treningsstudio

Alle våre Sunwing Family Resorts har treningsstudio hvor du kan trene på egen hånd, helt gratis. Aldergrensen er 13 år. (15 år på Sunwing Side Beach). På noen av hotellene tilbyr vi også Fitness Together, der barn og foreldre får mulighet til å trene sammen i treningsstudioet. På Sunwing Alcudia Beach, Sunwing Makrigialos Beach og Sunwing Sandy Bay Beach tilbyr vi også personlig trener i treningsstudioet (i visse perioder), og du kan bestille en eller flere økter. For mer informasjon om treningsstudioet og hvilket utstyr som finnes – gå inn på respektive hotell, under Trening og aktiviteter.


Tennis

På våre Sunwing Family Resorts finnes det tennisbaner og du kan bestille time i Help Desk uten at det koster noe. Her kan du også leie tennisracket. Baller kan du kjøpe i Minimarket & Deli. Sunwing Alcudia Beach, Bangtao Beach og Fañabé Beach har ingen egne tennisbaner, men det finnes lokale tennisklubber i nærheten der du kan bestille time. Det finnes ingen tennisbane på Kamala Beach.


Løping

I nærheten av alle våre Sunwing Family Resorts finnes det flere bra løperunder. Vi har kartlagt våre favoritter og gjort dem nedlastbare for RunKeeper og MapMyRun. De kan også lastes ned til andre apper som kan importere GPX-filer. Les mer under fanen Trening på respektive hotell.


Vanngymnastikk

Hopp ut i bassenget og bli med på vanngymnastikk! Våre instruktører leder aktiviteten med glede og inspirasjon, og det koster ingenting. Dette er kanskje Sunwing Family Resorts mest populære aktivitet i alle kategorier og i alle aldersgrupper.


Crawlkurs for nybegynnere

Nå kan alle over 12 år lære seg de tekniske prinsippene i crawl på utvalgte Sunwing Family Resorts. I løpet av tre økter får du øvd på teknikken og crawlkunnskapene dine. Kurset holdes av personale utdannet av Medley, og målsetningen er å kunne svømme minst 25 meter crawl med rett teknikk og pust.


Rulleski

I området rundt Sunwing Alcudia Beach finnes det flere bra runder for rulleski. Du kan laste ned våre favoritter via Runkeeper og MapMyRun og kanskje finner du din egen favorittrunde. Vil du slippe å ta med deg alt utstyret selv, tilbyr hotellet utleie av rulleski, skistaver, hansker og hjelm.


Golf

På Sunwing Alcudia Beach, Arguineguín, Bangtao Beach, Cala Bona beach, Fañabé, Kallithea, Kamala Beach og Side Beach finnes det golfbaner i nærheten av hotellene. Ving har egne golfverter på Gran Canaria og Tenerife i vintersesongen. De hjelper deg de første dagene på banen hvis du ønsker det.


Sportsaktiviteter

Flere dager i uken arrangerer Sunwing Family Resorts aktivitetsverter forskjellige sportsaktiviteter. Aktuelt program finner du i Holiday Planner til respektive hotell.Aktivitetsprogram

Eksempler på aktiviteter på Sunwing Family Resorts en vanlig dag.*

Tid Aktivitet
9.00 Yoga
11.00 Strandvolleyball
12.30 Water Aerobic
16.00 Power Step
17.15 Core
* Aktivitetene og antall timer pr. dag varierer fra hotell til hotell


Tilbudet varierer mellom de forskjellige Sunwing Family Resorts.