Unn deg egentid i vårt spa

Spa

Frister det med litt ekstra pleie og nytelse i ferien? Da anbefaler vi et besøk på en av våre spa-avdelinger. Her tilbyr vi mengder av herlige behandlinger, alt fra klassisk ansiktsbehandling til full kroppspleie fra topp til tå. Hvor lenge du vil nyte er opp til deg. Vi tilbyr alt fra korte ekspressbehandlinger på 15-25 minutter til mer enn tre timer med total velvære. Alle behandlinger utføres av profesjonelle hud- og spaterapeuter som er der for deg. Så benytt anledningen – bestill deg en spaopplevelse og drøm deg litt bort!

Bestill hjemmefra

Bestill hjemmefra

For å sikre deg plass bør du bestille spa-behandlingen hjemmefra før du reiser (gjelder på alle Sunwing Family Resorts bortsett fra i Thailand og Tyrkia). Du kan også bestille behandling på hotellet, så lenge det finnes ledig tid.

Ansiktsbehandlinger

Ansiktsbehandlinger

Vi tilbyr flere forskjellige ansiktsbehandlinger på hotellene våre. Her kan du velge mellom alt fra farging av vipper og bryn, til ansiktsmassasje. Les mer om våre ansiktsbehandlinger her.

Kroppsbehandlinger

Kroppsbehandlinger

Klassisk ryggmassasje eller Hot Stone-massasje? Velg det som passer best for deg. Vi har et stort utvalg av ulike kroppsbehandlinger. Les mer her.

Hender, føtter & ben

Hender, føtter & ben

Klassisk manikyr, spapedikyr og fotmassasje er noen eksempler på våre behandlinger for hender, føtter og ben. Les mer om de ulike behandlingene her.

Spa Together

Spa for to

Spa Together gir mulighet for par, venner og foreldre med ungdom til å nyte spa-behandlinger sammen. Forhåndsbestill den lille (25 min), medium (50 min) eller store (75 min) spapakken hjemmefra og velg behandling når dere kommer frem (begge må ta samme behandling). Bestillingen må registreres på to voksne, men ungdom fra 11 år er velkommen til å benytte dette tilbudet. Vel fremme på hotellet velger dere mellom følgende behandlinger:

Express Face: 25 min
Classic massage: 25 eller 50 min
Feet and leg massage: 25 eller 50 min
Hot Stone massage: 50 eller 90 min
Face and scalp massage: 25 min
Sunwing Ritual: 75 min
Aroma Relax massage, full body:
50 eller 75 min

Hot Oil massage
25, 50, 75 eller 90 min

Sense of Vacation 75 min

 Spabehandlinger for barn

Spabehandlinger for barn

La barnet ditt prøve en spabehandling! Vi tilbyr tre behandlinger tilpasset våre yngste gjester.
Lollos økologiske oljemassasje: 25 min
Bernies økologiske sjokolademassasje, 25 min
Lollo & Bernies minimanikyr, 25 min

Det anbefales at barna er 5 år eller eldre og i følge med en voksen. Behandlingene tilbys på våre Sunwing Family Resorts på Mallorca, Kreta, Kypros, Rhodos og Kanariøyene. Forhåndsbestilles som liten spapakke eller på hotellet. Ved forhåndsbestilling legger du til liten spapakke for en voksen i bestillingen. På hotellet velger dere så en spabehadling for barn.

Våre spapakker


Du kan forhåndbestille forskjellige spapakker:

Liten spapakke

25 minutter, fra ca. 340,–. Velg en av våre 25-minutters behandlinger

Medium spapakke

50 minutter, fra ca. 550,-. Velg en av våre 50-minutters behandlinger

Stor spapakke

75 minutter, fra ca. 750,–. Velg en av våre 75-minutters behandlinger

Luksus for én

90 min, fra ca. 985,–. Vil du ha litt egentid i ferien anbefaler vi denne pakken. Velg en av våre 90-minutters behandlinger. Nyt litt ekstra luksus for deg selv. Tilgjengelig på utvalgte resorter.

Duopakke

50 min, fra ca. 1095,– Nyt tid sammen i ferien. Bestill duopakken og nyt behandlingene som finnes under Spa Together. Pakken er for to personer og dere får 50 minutter med behandling hver. En ekstra hyggelig stund sammen! Tilgjengelig på utvalgte resorter.

Tidspunkt og type behandling avtales på reisemålet. Decleorproduktene selges på plass.

Slik bestiller du

Min side kan du bestille en Spa-pakke som et tillegg på din bestilling. Du kan også kontakte oss på telefon 915 088 88 eller via e-post til info@ving.no så hjelper vi deg.

Aldersgrensen på våre spa er 15 år (gjelder ikke Spa Together, Teen Face eller spabehandlinger for barn).


Tilbudet kan variere på de ulike Sunwing Family Resorts