90-minutters spabehandlinger

Her kan du lese mer om våre 90-minutters spabehandlinger

Ansiktsbehandlinger

Sun treatment face
En oppfriskende ansiktsbehandling som anbefales hvis du har tenkt å være mye i solen eller om du har vært mye i solen. I behandlingen inngår en lang fuktighetsgivende massasje og en spesielt fuktighetsgivende ansiktsmaske.

Kroppsbehandlinger

Papaya sun treatment face & body
En deilig kropps- og ansiktspeeling for alle hudtyper. Behandlingen inkluderer en mild papaya-peeling av kroppen etterfulgt av en kroppsinnpakning og ansiktsmaske. I 90-minuttersbehandlingen inngår også en ansiktsbehandling.

Hot Stone Massage
Avstressende balanserende massasje med varme lavasteiner som løser opp blokkeringer, støle og ømme muskler og gir deg total avslapning. Massasjen øker blod- og lymfesirkulasjonen og er veldig avslappende. Den har en beroligende og stressreduserende effekt samtidig som den gir ny kraft og energi. Hot Stone-massasje er for deg som vil ha en helhetsopplevelse for både kropp og sjel.

Hot Oil Massage
En avstressende massasje med varm økologisk olje. Deilig massasje for alle aldre. Helkropp inkludert ansikt og hodebunn.

Slik bestiller du
Min side kan du legge til en Spapakke på bestillingen din. Du kan også kontakte oss på telefon 915 088 88, så hjelper vi deg.
Tidspunkt og type behandling avtales på hotellet.

Aldersgrensen på våre spa er 15 år (gjelder ikke Spa Together, Teen Face eller spabehandlinger for barn).

Spa

FINN UT MER OM SUNWING FAMILY RESORTS

Lollo & Bernie på Sunwing Family Resorts

Lollo & Bernie på Sunwing Family Resorts

På Sunwing Family Resorts dukker de plutselig opp for å hilse på. Lollo, den nysgjerrige og danseglade sjiraffen og Bernie, en klok og matglad bjørn. Maskotene våre kan du møte hvor som helst på hotellet – ved bassenget, i restauranten, i Mini Land eller eller på Lollo & Bernie's Mini Disco.