Flemings Hotel Mayfair

Flemings Hotel Mayfair er et eksklusivt hotell som ligger i en ikonisk bygning med aner fra 1700-tallet. Hotellet ligger ett av Londons prestisjefylte
kvarter hvor designen har innflytelse fra 1930-tallets sjarm. Her er det komfortable, eksklusive rom, sentralt i området Mayfair med nærhet til noen av Londons mest populære severdigheter.
På hotellet serveres det både varme og kalle drikker i populære Manetta's Bar, og vil du prøve ekte Afternoon Tea anbefales det et besøk i hotellets fine Afternoon Tea Lounge. På Flemings Hotel Mayfair ligger også den prisbelønte fine dining-restauranten Ormer Mayfair, som serverer sesongbaserte retter med hovedvekt på skalldyr og lokale råvarer, vel verdt et besøk.
Til fots, med buss eller t-bane kommer du deg enkelt rundt til populære steder som Piccadilly Circus, Trafalgar Square og Buckingham Palace. Shopping på Oxford Street, Bond Street eller Regent Street er det heller ikke langt til. Vil du være i litt ekstra aktivitet i ferien, har hotellet et treningsrom, og liker du gåturer ligger både Hyde Park og Green Park i nærheten.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Parkering offentlig parkeringsplass
Bygget 1732
Renovert 2016
1 bygning/er
5 etasje/r
129 rom/leiligheter
Heis
Resepsjon
Bagasjeoppbevaring
Vaskeriservice

Vår service på reisemålet

Ving har ikke personale i London, men du kan nå oss på telefon døgnet rundt hvis du har behov for hjelp.

Hotellets offisielle klassifisering er 5.
 • Sentralt i Mayfair
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Treningsrom
4,5
Hotellfakta
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Treningsrom
  Ja, inkludert
 • Heis
  Ja
 • T-banestasjon
  200 m
 • Hyde Park
  600 m
 • Piccadilly Circus
  900 m
 • Westminster - Big Ben
  1,6 km

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.