Vær
Når er det best vær i Storbritannia?
Klimaet i London preges av nærheten til havet, noe som medfører høy luftfuktighet og relativt liten temperaturforskjell mellom årstidene. Derfor passer det å besøke byen året rundt, selv om det naturligvis er varmest fra mai til september med ca. 17-22 grader på dagtid. I disse månedene er det også mest sol og minst nedbør. Edinburgh ligger lenger nord og har litt lavere temperatur i den varmeste perioden mellom juni og september, med ca. 16-19 grader på dagtid. Mai, juni og juli er de tørreste månedene her, selv om regn forekommer året rundt. Felles for de to reisemålene er vintertemperaturen, som ligger på mellom 5 og 10 grader i perioden desember–mars. Også i oktober og november har byene omtrent samme temperatur, ca. 9-15 grader. Om våren blir temperaturforskjellen litt tydeligere igjen, med ca. 13-17 grader i London i april–mai og ca. 12-15 grader i Edinburgh.

Reiser til Storbritannia

London
  • Underholdning
  • Shopping
  • Attraksjoner
Med Ving bestiller du hele reisen – fly, hotell, teater, fotballkamp eller kanskje en konsert. Du kan til og med bestille buss- og t-banekort. Alt i én pakke.
Edinburgh
  • Attraksjoner
  • Shopping
  • Sport & aktiviteter
Edinburgh er blitt kåret til Storbritannias vakreste by og naturen og arkitekturen er virkelig uslåelig. Med Ving bor du sentralt og bestemmer selv reiselengde.

Opplev Formel 1 i England

British Grand Prix

Opplev et klassisk Formel-1 løp på en reise til England og British Grand Prix. Bestill en reise med Ving og opplev både racing og London på en og samme reise.

FINN REISE TIL Storbritannia