Se hotell (122)

Reiser til Storbritannia

Bestill en reise til Storbritannia og nyt fotballkamper, afternoon tea, Formel 1 og shopping i London, blant mye annet.
Storbritannia er full av opplevelser, og det er noe å se og gjøre rundt hvert hjørne – London med alle sine attraksjoner, landsbyer hvor tiden ser ut til å ha stått stille, verdensberømte fotballarenaer og en restaurant- og fornøyelsesverden uten sidestykke.

London

London slutter aldri å overraske! Det spiller ingen rolle om du er her for bare et par dager eller en uke, det er aldri nok tid til alt det du har lyst til å gjøre. Det er derfor de fleste ikke nøyer seg med bare én tur til London, men kommer tilbake gang på gang for å shoppe, feste, gå på teater og utstillinger og mye mer. Hos Ving kan du velge mellom over 100 hotell med alt fra to til fem bølger i de sentrale deler av London.

Edinburgh

Men Storbritannia er så mye mer enn bare England, det omfatter jo også Skottland. Med Ving kan du bestille en reise til Skottlands hovedstad og nest største by, Edinburgh. Dette er en historisk by med et rikt kulturliv, trivelige puber og gode handlemuligheter. Hva med en utflukt til det skotske høylandet hvor både luften og whiskyen sies å være verdens beste?

British Grand Prix

Silverstone har vært tilholdssted for Formel 1 helt siden begynnelsen av 50-tallet, og i dag kan vel British Grand Prix sies å være et av de mest klassiske løpene i Formel 1-sirkuset. Med Ving kan du bestille en komplett pakke med fly, hotell, billetter til både lørdagens og søndagens løp, samt transport. Enkelt, behagelig og fryktelig spennende!

Premier League

Fotball er som kjent Storbritannias nasjonalsport, og en match i Premier League er en helt spesiell opplevelse. Med Ving kan du bestille en fotballreise til kamper med de aller største lagene i England: Manchester United, Liverpool, Tottenham og mange fler.

Vings Storbritannia

Når du bestiller en reise til Storbritannia med Ving reiser du med rutefly, og du bestemmer selv når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. I tillegg kan du bestille alt i én pakke – fly, hotell, leiebil eller kanskje billetter til en musical eller teaterforestilling. Da får du hele reisen i ett, garantert av Ving.
Finn ditt hotell
Finn reise til Storbritannia

Reiser til Storbritannia

Flere reisemål i Storbritannia
London
Med Ving bestiller du hele reisen – fly, hotell, teater, fotballkamp eller kanskje en konsert. Du kan til og med bestille buss- og t-banekort. Alt i én pakke.
Edinburgh
Edinburgh er blitt kåret til Storbritannias vakreste by og naturen og arkitekturen er virkelig uslåelig. Med Ving bor du sentralt og bestemmer selv reiselengde.
NFL London Games
Større og bedre enn noen sinne! The National Football League har tatt med seg spenningen rundt amerikansk fotball til London siden 2007.

Reiseforslag til London

Queensway Hotel
Queensway Hotel
London, Storbritannia
  • Pakkereise med fly og hotell
  • 3 dager, 2 hotellovernattinger
  • Avreise 8 sep 2024 fra Oslo, Gardermoen
Inkl. innsjekket bagasje
Fly og 2 hotellovernattinger
8 sep 2024 fra Oslo, Gardermoen
Citadines Holborn-Covent Garden London
  • Barnevennlig
Citadines Holborn-Covent Garden London
London, Storbritannia
  • Pakkereise med fly og hotell
  • 3 dager, 2 hotellovernattinger
  • Avreise 25 aug 2024 fra Oslo, Gardermoen
Inkl. innsjekket bagasje
Fly og 2 hotellovernattinger
25 aug 2024 fra Oslo, Gardermoen
The Royal Horseguards
The Royal Horseguards
London, Storbritannia
  • Pakkereise med fly og hotell
  • 3 dager, 2 hotellovernattinger
  • Avreise 25 aug 2024 fra Oslo, Gardermoen
Inkl. innsjekket bagasje
Fly og 2 hotellovernattinger
25 aug 2024 fra Oslo, Gardermoen

Reisetips og inspirasjon

St. Paul's Cathedral i London

Få mest mulig ut av en weekend i London

London bugner av skjulte skatter og nydelige utsiktspunkt som du ikke nødvendigvis finner på de mest populære turiststedene. Få tips til hvilke steder du bør besøke.

Tottenham

Opplev Premier League live

Bestill en fotballreise til London og opplev fotballmagien på stadion. Kjøp kampbilletter til Premier League og hotell, med eller uten flyreise hos oss.

5 tips til London

Fem ting du bare MÅ gjøre i London

Uansett om du har vært i London før, eller det er ditt første besøk, er det alltid spennende med opplevelser hvor du slipper å stå i endeløse køer og tråkke i den vanlige turistløypa. Her gir vi deg fem av våre beste tips om ting du kan gjøre neste gang du er i London.

Reiseekspertens tips til London

Man kan besøke London igjen og igjen og igjen. Vår reiseekspert Marika Winter reiser til London flere ganger i året. Marika guider deg til god mat, musikk, fotball og shopping.