Storbritannia
London Eye

Storbritannia

Storbritannia

Storbritannia får oss til å tenke på afternoon tea og fotball, puber og popband, slott og parker, komikere, film, mote og design og mye mer.

Les mer om å reise til Storbritannia Skjul tekst

Storbritannia er full av kontraster, der storbyer som London, Manchester og Newcastle forenes med pittoreske landsbyer og eventyrlige slott i omgivelser der tiden virker som den har stått stille. Med Ving kan du like gjerne reise til Skottland som til Trafalgar Square. London kommer alltid til å være hele verdens hovedstad og trendsetter. Derfor reiser vi hit om og om igjen. Og oppdager nye ting hver gang.

Vings Storbritannia
Reiser du med Ving kan du velge mellom mange bra hotell i London og Edinburgh. På ving.no kan du dessuten bestille fotball- og musikalbilletter, eller billetter til det berømte Formel 1-løpet på Silverstone.

Når er det best vær i Storbritannia?
Klimaet i London preges av nærheten til havet, noe som medfører høy luftfuktighet og relativt liten temperaturforskjell mellom årstidene. Derfor passer det å besøke byen året rundt, selv om det naturligvis er varmest fra mai til september med ca. 17-22 grader på dagtid. I disse månedene er det også mest sol og minst nedbør. Edinburgh ligger lenger nord og har litt lavere temperatur i den varmeste perioden mellom juni og september, med ca. 16-19 grader på dagtid. Mai, juni og juli er de tørreste månedene her, selv om regn forekommer året rundt. Felles for de to reisemålene er vintertemperaturen, som ligger på mellom 5 og 10 grader i perioden desember–mars. Også i oktober og november har byene omtrent samme temperatur, ca. 9-15 grader. Om våren blir temperaturforskjellen litt tydeligere igjen, med ca. 13-17 grader i London i april–mai og ca. 12-15 grader i Edinburgh.

  • Antall reisemål:  11
  • Antall hotell:  272

Våre reisemål i Storbritannia