Se hotell (104)

Reiser til Storbritannia

Bestill en reise til Storbritannia og benytt sjansen til å gå på fotballkamper, drikke afternoon tea, besøke puber, gå på konserter og museer, og mye, mye mer.
Storbritannia er full av opplevelser, og det er noe å se og gjøre rundt hvert hjørne – London med alle sine attraksjoner, landsbyer hvor tiden ser ut til å ha stått stille, verdensberømte fotballarenaer og en restaurant- og fornøyelsesverden uten sidestykke.

London

London slutter aldri å overraske! Det spiller ingen rolle om du er her for bare et par dager eller en uke, det er aldri nok tid til alt det du har lyst til å gjøre. Det er derfor de fleste ikke nøyer seg med bare én tur til London, men kommer tilbake gang på gang for å shoppe, feste, gå på teater og utstillinger og mye mer. Hos Ving kan du velge mellom over 100 hotell med alt fra to til fem bølger i de sentrale deler av London.

Edinburgh

Men Storbritannia er så mye mer enn bare England, det omfatter jo også Skottland. Med Ving kan du bestille en reise til Skottlands hovedstad og nest største by, Edinburgh. Dette er en historisk by med et rikt kulturliv, trivelige puber og gode handlemuligheter. Hva med en utflukt til det skotske høylandet hvor både luften og whiskyen sies å være verdens beste?

British Grand Prix

Silverstone har vært tilholdssted for Formel 1 helt siden begynnelsen av 50-tallet, og i dag kan vel British Grand Prix sies å være et av de mest klassiske løpene i Formel 1-sirkuset. Med Ving kan du bestille en komplett pakke med fly, hotell, billetter til både lørdagens og søndagens løp, samt transport. Enkelt, behagelig og fryktelig spennende!

Premier League

Fotball er som kjent Storbritannias nasjonalsport, og en match i Premier League er en helt spesiell opplevelse. Med Ving kan du bestille en fotballreise til kamper med de aller største lagene i England: Manchester United, Liverpool, Tottenham og mange fler.

Vings Storbritannia

Når du bestiller en reise til Storbritannia med Ving reiser du med rutefly, og du bestemmer selv når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. I tillegg kan du bestille alt i én pakke – fly, hotell, leiebil eller kanskje billetter til en musical eller teaterforestilling. Da får du hele reisen i ett, garantert av Ving.
Finn ditt hotell
Vær
Når er det best vær i Storbritannia?
Klimaet i London preges av nærheten til havet, noe som medfører høy luftfuktighet og relativt liten temperaturforskjell mellom årstidene. Derfor passer det å besøke byen året rundt, selv om det naturligvis er varmest fra mai til september med ca. 17-22 grader på dagtid. I disse månedene er det også mest sol og minst nedbør. Edinburgh ligger lenger nord og har litt lavere temperatur i den varmeste perioden mellom juni og september, med ca. 16-19 grader på dagtid. Mai, juni og juli er de tørreste månedene her, selv om regn forekommer året rundt. Felles for de to reisemålene er vintertemperaturen, som ligger på mellom 5 og 10 grader i perioden desember–mars. Også i oktober og november har byene omtrent samme temperatur, ca. 9-15 grader. Om våren blir temperaturforskjellen litt tydeligere igjen, med ca. 13-17 grader i London i april–mai og ca. 12-15 grader i Edinburgh.
Pass og visum
For norske statsborgere må passet være gyldig under hele oppholdet. Norske statsborgere trenger ikke visum til Storbritannia. For mer informasjon ta kontakt med den britiske ambassade på tlf. 23 13 27 00. www.gov.uk/world/organisations/british-embassy-oslo

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med ambassaden for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til Storbritannia.

Reiser til Storbritannia

London
  • Shopping
  • Sport & aktiviteter
  • Underholdning
Med Ving bestiller du hele reisen – fly, hotell, teater, fotballkamp eller kanskje en konsert. Du kan til og med bestille buss- og t-banekort. Alt i én pakke.
Edinburgh
  • Attraksjoner
  • Shopping
  • Underholdning
Edinburgh er blitt kåret til Storbritannias vakreste by og naturen og arkitekturen er virkelig uslåelig. Med Ving bor du sentralt og bestemmer selv reiselengde.

Reisetips og inspirasjon

Tottenham

Opplev Premier League live

Bestill en fotballreise til London og opplev fotballmagien på stadion. Kjøp kampbilletter til Premier League og hotell, med eller uten flyreise hos oss.

Bestill en fotballreise til London og opplev fotballmagien på stadion. Kjøp kampbilletter til Premier League og hotell, med eller uten flyreise hos oss.
Finn reise til Storbritannia
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.