Se hotell (1)

Reiser til British Grand Prix

I likhet med mange av Englands racerbaner var Silverstone fra starten av en flyplass. Når 2. verdenskrig var over i 1945 hadde landets to andre baner, Donington Park og den legendariske Brooklands, forfalt. Det var derfor de ytre taksebanene og forbindelsesveiene ble overtatt av the Royal Automobile Club for British Grand Prix i 1948. Banen var både rask og utfordrende, og i 1949 fikk banen den utformingen som den stort sett har behold siden da.

Når Formula One World Championship åpnet i 1950, var det på Silverstone det første løpet ble kjørt. Vinneren ble Giuseppe Farina i en Alfa Romeo. I 1951 fikk the British Racing Driver's Club (BRDC) leiekontrakten av RAC, og gjennomførte store forandringer. Depotene ble flyttet til rettstrekken mellom Woodcote og Copse, fra Farm straight der de tidligere lå. I tillegg ble det bygget en kortere bane innenfor den lange, fra Becketts corner til Woodcote.

Billettkategorier

Grunnprisen inkluderer såkalte "General Admission"-billetter. Dette er ståplasser på bestemte områder rundt banen.

Mot tillegg kan du bestille billetter på "Farm Grandstand", "Becketts Grandstand" eller "International Pit Straight":

Farm Grandstand:
Farm Curve ligger etter den første kurven og utkjøringen fra depotstrekningen. Her ser man tydelig hvilke førere som forlater depotene, og det er en god plassering for amatørfotografer ettersom bilene enda ikke har nådd de høye hastighetene som gjelder for resten av banen. Man kan også se inn mot Village Corner og The Loop. Farm Grandstand har ikke tak.

Becketts Grandstand:
Dette er en av de mest krevende strekningene på alle Formel 1-banene. S-kurvene ved Maggots-Becketts er en test av førernes dyktighet i høye hastigheter og et bra sted å sitte hvis man vil ha mye action. Avkjøringssonen er bred her, så tribunene står et stykke fra banen, men man har god utsikt og kan også se Village Corner på banens andre side.

International Pit Straight:
Fra International Pit Straight kan tilskuerne se når førerne kommer ut fra Club Corner og øker farten langs den nye depotstrekningen inn i den raske kurven ved Abbey. Bilene brøler når de forsøker å komme så bra som mulig ut og gjør International Pit Straight til en spektakulær tilskuerplass. Her har man også god utsikt over start- og mållinjen, samtidig som man ser inn i depotene på andre siden av banen.

Alle gjester får en velkomstpakke med billettlomme, øreplugger, regnponcho, solkrem og penn i en praktisk pose.

Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering British Grand Prix

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Skriv anmeldelse
Vær og klima
 • januar
6°2°
1
Soltimer/dag
14
Regnfrie dager
 • februar
7°2°
2
Soltimer/dag
15
Regnfrie dager
 • mars
10°3°
3
Soltimer/dag
16
Regnfrie dager
 • april
13°5°
4
Soltimer/dag
16
Regnfrie dager
 • mai
17°8°
6
Soltimer/dag
17
Regnfrie dager
 • juni
20°11°
6
Soltimer/dag
18
Regnfrie dager
 • juli
22°13°
6
Soltimer/dag
20
Regnfrie dager
 • august
21°13°
5
Soltimer/dag
19
Regnfrie dager
 • september
19°11°
4
Soltimer/dag
18
Regnfrie dager
 • oktober
14°8°
3
Soltimer/dag
17
Regnfrie dager
 • november
10°5°
1
Soltimer/dag
14
Regnfrie dager
 • desember
7°3°
1
Soltimer/dag
16
Regnfrie dager
Fly og transport

Flytid

Ca. 2 timer og 15 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise til London med rutefly året rundt.
London har fire flyplasser; Heathrow, Gatwick, Standsted og London City Airport. Flyplassene har følgende forbindelser med sentrum:

Heathrow,ca. 25 km vest for London
- t-bane: Piccadilly Line til sentrum av London (Picadilly Circus) går hvert 10. minutt på dagtid, reisetiden er cal 40 minutter og er det billigste alternativet. Mye folk i rushtiden.
- Heathrow Express, en toglinje som på dagtid går hvert kvarter inn til Paddington Station. Det raskeste alternativet med en reisetid på kun 15 minutter.
- Bussene passerer mange sentralt beliggende hotell i London. Reisetid ca. 55–75 minutter (Liverpool Station resp. Victoria Station).
- Taxi er i blant det mest komfortable, men også det dyreste alternativet. Lang reisetid i rushtrafikken.

Gatwick, ca. 45 km sør for London
- Gatwick Express til Victoria Station. Toget går hvert 15. minutt og tar ca. 30 minutter.
- Tog til London Bridge eller St. Pancras går hvert 15. minutt, reisetid ca. 45 minutter og det er det billigste alternativet.
- Taxi er i blant det mest komfortable, men også det dyreste alternativet. Lang reisetid i rushtrafikken.

Stansted, ca. 50 km nord for London
- Stansted Express til Liverpool Station. Toget går hvert 15. minutt og tar ca. 45 minutter.
- Bussene passerer mange sentralt beliggende hotell i London. Reisetid ca. 55–75 minutter (Liverpool Station resp. Victoria Station).
- Taxi er i blant det mest komfortable, men også det dyreste alternativet. Lang reisetid i rushtrafikken.

London City Airport, ca. 11 km øst for London
- DLR Line til Bank Underground Station går ca. hvert 8.–15. minutt og tar knappe 25 minutter.
- Taxi er i blant det mest komfortable, men også det dyreste alternativet. Lang reisetid i rushtrafikken.

Transport til Formel 1-banen
I din Formel 1-pakke er billett til hovedløpet på søndagen inkludert. Transport med buss mellom hotellet ditt og Formel 1-banen er også inkludert, i tillegg til reiselederservice (engelsktalende). Reisetiden fra hotellet til banen er ca. 1,5 time med normal trafikk, opp til en time lengre de dagene løpene kjøres. Tilbakereisen til hotellet tar ca. 3 timer. Transport mellom flyplassen og hotellet er ikke inkludert.
Fakta

Vår service

Du reiser på egen hånd, men det finnes representanter for Thomas Cook Sport på reisemålet som du kan kontakte hvis det er nødvendig. Telefonnummer finner du i dine reisedokumenter.

Pass og visum

Alle personer som reiser til land utenfor Schengen må ha et pass som er gyldig seks måneder etter hjemkomst. Innenfor Schengen kreves det at man har pass eller nasjonalt ID-kort som er gyldig under hele reisen. Les mer på www.ving.no/pass-og-visum

Spørsmål om pass og visum skal stilles til respektive lands ambassade eller konsulat.

Valuta og betaling

Britiske pund (GBP). Som regel er det best å veksle til pund i Norge før avreise. Kort aksepteres nesten over alt. Hvis du leier bil, garanteres depositum med kort. Mange hotell krever en kopi av kredittkort som garanti for ekstra utgifter, åpne telefon etc.

Tidsforskjell

Norsk tid –1 time

Elektrisitet

220 V. Du må ha adapter, norske kontakter passer ikke i engelske stikkontakter.

Språk

Engelsk

Øvrig informasjon

Når du sjekker inn på hotellet, må du som oftest, akkurat som i Norge, la dem ta en kopi av kortet ditt som garanti for at regningen blir betalt (telefon, hotellrestaurant etc.). Mange hotell tar et obligatorisk depositum fra kortet (refunderes ved avreise). På mange hotell går det også an å betale depositumet kontant i lokal valuta.

Viktig informasjon om innreise til Storbritannia

Storbritannia er ikke i Schengenområdet, så ta med pass.

Reisende under 18 år

I Storbritannia er det i følge loven ikke anledning for hotellene å tillate mindreårige å sjekke inn uten verge. Hvis du reiser med barn under 18 år og ikke er barnets verge, for eksempel eldre søsken, besteforeldre, tante/onkel, venn eller det ikke er åpenbart at du er vergen, for eksempel hvis dere ikke har samme etternavn, kan det hende du får spørsmål ved inn- eller utreise.
Ta alltid med deg relevant informasjon som viser din relasjon til barnet hvis dere ikke har samme etternavn, samt et skriftlig samtykke fra barnets foreldre.
Les også Reiseinformasjon og Vings reisevilkår.
Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår.
Finn reisen din til British Grand Prix