Se hotell (3)

Reiser til Grand Case

St. Martin / St. Maarten, St. Martin/St. Maarten
I Grand Case eneste gate kryr det av restauranter, gatekjøkken og barer som har gjort stedet til St. Martins gastronomiske hovedstad.
Ingen vet helt hvorfor, men av en eller annen grunn har det blitt slik at i Grand Case konkurrerer et stort antall restauranter og andre spisesteder med hverandre om å servere den ferskeste fisken, det beste fra grillen eller de mest appetittvekkende skalldyrene. Og her finner du noe for enhver smak, fra åpne lokale, livlige gatekjøkken, såkalte Lolo's, til litt finere restauranter med innholdsrike menyer. Som gjest er det ikke mulig å gjøre feil, enten du velger noe lokalt, som grillet fisk og Johnny Cake eller en mer klassisk hummer Thermidor. Alt er like godt, og stemningen og utsikten får du på kjøpet.

Grand Case

Grand Case er ikke store stedet. Bare stranden og hovedgaten med alle sine restauranter – og det var det. Men det holder. Etter en herlig dag på stranden eller på oppdagelsesferd rundt på øya føles det godt å ta en liten kveldstur og kikke på noen menyer, kanskje ta en aperitif og så spise en lang middag før man på kvelden går tilbake til hotellet. I Grand Case ligger også en av øyas mer uvanlige attraksjoner, Tijons, hvor du kan lære deg hvordan du blander din egen parfyme utifra et duftorgel med mer enn 300 forskjellige dufter.

På oppdagelsesferd i Karibia

Det er fort gjort å bli værende i Grand Case, men du bør sørge på å få med deg så mye som mulig av Karibia når du først er her. Det enkleste er ofte å kombinere flere reisemål på øya, eller besøke noen av øyene i nærheten: Anguilla, Saba eller den gamle svenske kolonien St. Barth med sin sjarmerende hovedstad Gustavia. Det går båter til Anguilla og St. Barth fra for eksempel marinaen i Marigot. Leiebil er også en god idé. Veiene er gode og trafikken er ganske rolig, og med eget transportmiddel kan du reise rundt på øya i ditt eget tempo.

Våre gjesters vurdering Grand Case

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Grand Case

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.