Grand Case, St. Martin / St. Maarten

Grand Case består egentlig bare av en eneste gate, men for en gate! På alle kanter er det restauranter, lolos, barer og kafeer som har gjort Grand Case til St. Martins gastronomiske hovedstad.

Ingen vet helt hvorfor, men av en eller annen grunn har det blitt slik at i Grand Case konkurrerer et femtitalls restauranter og andre spisesteder med hverandre om å servere den ferskeste fisken, det beste fra grillen eller de mest appetittvekkende skalldyrene til sultne gjester. Og her finner du alle stiler, fra åpne lokale lolo's hvor man sitter ved langbord og serveres lokale spesialiteter til rolige restauranter med verandaer på stranden og innholdsrike menyer. Som gjest er det ikke mulig å gjøre feil, enten om du velger noe lokalt, som grillet fisk og johnny cake eller en mer klassisk hummer Thermidor. Alt er like godt, både stemningen, utsikten og maten.

Les mer om reisemålet Grand Case Skjul tekst

Grand Case
Grand Case er ikke stort. Bare stranden, Bd Léonel Bertin Maurice med alle sine restauranter og det var det. Men det holder. Etter en herlig dag på stranden eller på oppdagelsesferd rundt på øya er det herlig å ta en liten kveldstur og kikke på noen menyer, kanskje ta en aperitif og så spise en lang middag før man på kvelden går tilbake til hotellet. I Grand Case ligger også en av øyas mer uvanlige attraksjoner, Tijons, hvor du kan lære deg hvordan du blander din egen parfyme utifra et duftorgel med mer enn 300 forskjellige dufter.


På oppdagelsesferd i Karibia
Det er fort gjort å bli værende i Grand Case, men du bør passe på å se så mye som mulig av Karibia når du først er her. Det enkleste er ofte å kombinere to hotell på øya, en uke på et av våre reisemål på den nederlandske siden av øya og en uke på den franske. Gå heller ikke glipp av muligheten til å dra på utflukter til noen av øyene i nærheten; Anguilla, Saba eller den gamle, svenske kolonien St. Barth med den sjarmerende hovedstaden Gustavia. Båter til Anguilla og St. Barth går for eksempel fra marinaen i Marigot. Leiebil er også en god idé. Veiene er gode og trafikken er ganske rolig, og med eget transportmiddel kan du reise rundt på øya i ditt eget tempo.

Våre gjesters vurdering av Grand Case

Har du vært her? Sett din karakter på strender, shopping, natteliv og hotell!

Ingen hotellvurdering

Det finnes ingen hotellvurderinger på dette reisemålet

Reisetips

Vær den første til å skrive et reisetips

Praktisk info for din reise

Reiseguider

Chat med oss

Man-tor: 08.30-21.00
Fre: 08.30-18.00
Lør: 10.00-15.00
Søn: 12.00-16.00

Start chat
Les mer om MyHoliday Card