Se hotell (3)

Reiser til Grand Case

St. Martin / St. Maarten, St. Martin/St. Maarten
I Grand Case eneste gate kryr det av restauranter, gatekjøkken og barer som har gjort stedet til St. Martins gastronomiske hovedstad.
Ingen vet helt hvorfor, men av en eller annen grunn har det blitt slik at i Grand Case konkurrerer et stort antall restauranter og andre spisesteder med hverandre om å servere den ferskeste fisken, det beste fra grillen eller de mest appetittvekkende skalldyrene. Og her finner du noe for enhver smak, fra åpne lokale, livlige gatekjøkken, såkalte Lolo's, til litt finere restauranter med innholdsrike menyer. Som gjest er det ikke mulig å gjøre feil, enten du velger noe lokalt, som grillet fisk og Johnny Cake eller en mer klassisk hummer Thermidor. Alt er like godt, og stemningen og utsikten får du på kjøpet.

Grand Case

Grand Case er ikke store stedet. Bare stranden og hovedgaten med alle sine restauranter – og det var det. Men det holder. Etter en herlig dag på stranden eller på oppdagelsesferd rundt på øya føles det godt å ta en liten kveldstur og kikke på noen menyer, kanskje ta en aperitif og så spise en lang middag før man på kvelden går tilbake til hotellet. I Grand Case ligger også en av øyas mer uvanlige attraksjoner, Tijons, hvor du kan lære deg hvordan du blander din egen parfyme utifra et duftorgel med mer enn 300 forskjellige dufter.

På oppdagelsesferd i Karibia

Det er fort gjort å bli værende i Grand Case, men du bør sørge på å få med deg så mye som mulig av Karibia når du først er her. Det enkleste er ofte å kombinere flere reisemål på øya, eller besøke noen av øyene i nærheten: Anguilla, Saba eller den gamle svenske kolonien St. Barth med sin sjarmerende hovedstad Gustavia. Det går båter til Anguilla og St. Barth fra for eksempel marinaen i Marigot. Leiebil er også en god idé. Veiene er gode og trafikken er ganske rolig, og med eget transportmiddel kan du reise rundt på øya i ditt eget tempo.
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Grand Case

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Strender
Grand Case har en smal og kilometerlang sandstrand. Rett nord for Grand Case ligger den fine sandstranden Peitet Plage, og i sør finner du Happy Bay Beach.
Mat, drikke og uteliv
Du kan velge og vrake mellom franske, italienske, kreolske og internasjonale restauranter. Grand Case har et stort og variert utvalg. Sørg for å besøke en av øyas mest kjente restauranter, Auberge Gourmande. Gå heller ikke glipp av de enkle gatekjøkkenene "Lolo", som du finner overalt og som serverer velkrydrete retter med indisk, karibisk eller afrikansk tilsnitt. På kveldene kan du hygge deg på lounger og strandbarer med musikkunderholdning.
Shopping
Grand Case har et lite utvalg av supermarkeder og butikker med turistvarer. Få med deg Tijon Perfumerie hvor du kan skreddersy din egen parfyme ved å velge ingrediensene selv. Marigot ligger ca. 6 kilometer unna og har et mye større butikkutvalg.
Sport og trening
I Grand Case kan du prøve deg på ulike typer vannsportaktiviteter og sykkelturer.
Aktiviteter og severdigheter
Strandtilværelse og båtutflukter er populære ferieaktiviteter.
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve St. Martin/St. Maarten på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.
Fakta

Vår service på reisemålet

Med Ving reiser du på egen hånd.

Vaksinering

Ingen obligatoriske vaksinasjonskrav, men Ving anbefaler vaksinasjon mot hepatit A og B. Det finnes en vaksine som gir mangeårig beskyttelse mot både hepatitt A og B. Husk å vaksinere deg minst 4 uker før avreise. Mer informasjon på: http://www.reisemedisin.no. For beskyttelse mot mygg og andre instekter anbefaler vi myggmiddel og lyse klær med lange ermer og bein.

Lover og lokale skikker

I landet du skal besøke er det nasjonale lover og det kan også være lokale regler og forhold som er annerledes enn de vi har i Norge. Du har selv ansvar for å finne ut av hva som gjelder i det landet du skal besøke. For å unngå ubehagelige overraskelser i løpet av reisen anbefaler vi deg å lese mer på landets ambassades hjemmeside og undersøke UDs informasjon om utenlandsreiser.

Valuta og betaling

Euro og USD. Minibanker finnes.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Sommertid: Norsk tid - 6 timer. Vintertid: Norsk tid - 5 timer.

Elektrisitet

110 V (St Maarten, adapter nødvendig) og 220 V (St Martin).

Språk

Engelsk, fransk og nederlandsk.
Fly og transport

Flytid

Ca. 13-15 timer fra Oslo.

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise med rutefly til Grand Case året rundt og selv velge avreisedato og hvor lenge du ønsker å være borte.
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Transport mellom flyplassen og hotellet er ikke inkludert. Reisetiden fra flyplassen til hotellene er ca. 30 minutter, avhengig av trafikken.
Vær
 • januar
26°18°
8
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
16
Regnfrie dager
 • februar
26°18°
8
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • mars
27°19°
9
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • april
29°21°
9
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • mai
30°22°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • juni
31°23°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
16
Regnfrie dager
 • juli
32°23°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager
 • august
32°24°
9
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager
 • september
31°23°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • oktober
29°23°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • november
27°21°
8
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • desember
27°19°
8
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
16
Regnfrie dager

Finn reise til Grand Case
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.