Se hotell (2)

Reiser til Grand Case

St. Martin / St. Maarten, St. Martin/St. Maarten

I Grand Case eneste gate kryr det av restauranter, gatekjøkken og barer som har gjort stedet til St. Martins gastronomiske hovedstad.

Ingen vet helt hvorfor, men av en eller annen grunn har det blitt slik at i Grand Case konkurrerer et stort antall restauranter og andre spisesteder med hverandre om å servere den ferskeste fisken, det beste fra grillen eller de mest appetittvekkende skalldyrene. Og her finner du noe for enhver smak, fra åpne lokale, livlige gatekjøkken, såkalte Lolo's, til litt finere restauranter med innholdsrike menyer. Som gjest er det ikke mulig å gjøre feil, enten du velger noe lokalt, som grillet fisk og Johnny Cake eller en mer klassisk hummer Thermidor. Alt er like godt, og stemningen og utsikten får du på kjøpet.

Grand Case

Grand Case er ikke store stedet. Bare stranden og hovedgaten med alle sine restauranter – og det var det. Men det holder. Etter en herlig dag på stranden eller på oppdagelsesferd rundt på øya føles det godt å ta en liten kveldstur og kikke på noen menyer, kanskje ta en aperitif og så spise en lang middag før man på kvelden går tilbake til hotellet. I Grand Case ligger også en av øyas mer uvanlige attraksjoner, Tijons, hvor du kan lære deg hvordan du blander din egen parfyme utifra et duftorgel med mer enn 300 forskjellige dufter.

På oppdagelsesferd i Karibia

Det er fort gjort å bli værende i Grand Case, men du bør sørge på å få med deg så mye som mulig av Karibia når du først er her. Det enkleste er ofte å kombinere flere reisemål på øya, eller besøke noen av øyene i nærheten: Anguilla, Saba eller den gamle svenske kolonien St. Barth med sin sjarmerende hovedstad Gustavia. Det går båter til Anguilla og St. Barth fra for eksempel marinaen i Marigot. Leiebil er også en god idé. Veiene er gode og trafikken er ganske rolig, og med eget transportmiddel kan du reise rundt på øya i ditt eget tempo.

Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Grand Case

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Vær
 • januar
26°18°
8
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
16
Regnfrie dager
 • februar
26°18°
8
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • mars
27°19°
9
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • april
29°21°
9
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • mai
30°22°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • juni
31°23°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
16
Regnfrie dager
 • juli
32°23°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager
 • august
32°24°
9
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager
 • september
31°23°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • oktober
29°23°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • november
27°21°
8
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • desember
27°19°
8
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
16
Regnfrie dager
Strender
Grand Case har en smal og kilometerlang sandstrand. Rett nord for Grand Case ligger den fine sandstranden Peitet Plage, og i sør finner du Happy Bay Beach.
Fly og transport

Flytid

Ca. 13-15 timer fra Oslo.

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise med rutefly til Grand Case året rundt og selv velge avreisedato og hvor lenge du ønsker å være borte.
Transport mellom flyplassen og hotellet er ikke inkludert. Reisetiden fra flyplassen til hotellene er ca. 30 minutter, avhengig av trafikken.
Mat, drikke og natteliv
Du kan velge og vrake mellom franske, italienske, kreolske og internasjonale restauranter. Grand Case har et stort og variert utvalg. Sørg for å besøke en av øyas mest kjente restauranter, Auberge Gourmande. Gå heller ikke glipp av de enkle gatekjøkkenene "Lolo", som du finner overalt og som serverer velkrydrete retter med indisk, karibisk eller afrikansk tilsnitt. På kveldene kan du hygge deg på lounger og strandbarer med musikkunderholdning.
Shopping
Grand Case har et lite utvalg av supermarkeder og butikker med turistvarer. Få med deg Tijon Perfumerie hvor du kan skreddersy din egen parfyme ved å velge ingrediensene selv. Marigot ligger ca. 6 kilometer unna og har et mye større butikkutvalg.
Aktiviteter og severdigheter
Strandtilværelse, båtutflukter, vannsport og sykkelturer er populære ferieaktiviteter.
Fakta

Vår service

Med Ving reiser du på egen hånd.

En bærekraftig reise

Ving har siden 1999 samarbeidet aktivt med organisasjonen ECPAT mot barnesexhandel.

Pass og visum

For norske statsborgere må passet være gyldig under hele oppholdet. Norske statsborgere trenger ikke visum for opphold i mindre enn 90 dager på St. Martin. Du må ved innreise kunne fremvise returbillett, en hotellbestilling og reiseforsikring som dekker minst 15 000 USD samt at du må kunne dokumentere at du har penger til å dekke oppholdet. Øya er delt i to deler, en fransk og en nederlandsk. For mer informasjon ta kontakt med Nederlands ambassade på tlf.... 23 33 36 00. https://www.netherlandsworldwide.nl/countries/norway/about-us/embassy-in-oslo eller Frankrikes ambassade på tlf. 23 28 46 00. https://no.ambafrance.org/-Norsk-

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med ambassaden for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til St. Martin.

Vaksinering

Ingen obligatoriske vaksinasjonskrav, men Ving anbefaler vaksinasjon mot hepatit A og B. Det finnes en vaksine som gir mangeårig beskyttelse mot både hepatitt A og B. Husk å vaksinere deg minst 4 uker før avreise. Mer informasjon på: http://www.reisemedisin.no. For beskyttelse mot mygg og andre instekter anbefaler vi myggmiddel og lyse klær med lange ermer og bein.

Lover og lokale skikker

I landet du skal besøke er det nasjonale lover og det kan også være lokale regler og forhold som er annerledes enn de vi har i Norge. Du har selv ansvar for å finne ut av hva som gjelder i det landet du skal besøke. For å unngå ubehagelige overraskelser i løpet av reisen anbefaler vi deg å lese mer på landets ambassades hjemmeside og undersøke UDs informasjon om utenlandsreiser.

Valuta og betaling

Euro og USD. Minibanker finnes.

Tidsforskjell

Sommertid: Norsk tid - 6 timer. Vintertid: Norsk tid - 5 timer.

Elektrisitet

110 V (St Maarten, adapter nødvendig) og 220 V (St Martin).

Språk

Engelsk, fransk og nederlandsk.
Finn reisen din til Grand Case