Se hotell (2)

Reiser til Philipsburg

St. Martin / St. Maarten, St. Martin/St. Maarten
Velkommen til herlige Philipsburg. Liker du å ha tilgang til både by og strand i ferien vil du trives her.
Philipsburg er en sjarmerende liten by som har mye å by på, til tross for at den ikke er så stor. Her kan du både tilbringe formiddagen med vindushopping langs Front Street, slappe av på strandpromenaden med noe avkjølende i glasset og legge deg på stranden og nyte solen. Utvalget er stort til å være en så liten by, og mye av dette får du med på kjøpet: stranden, folkelivet og den herlige atmosfæren. For selv om turistene både synes og høres overalt, er det den vennlige og imøtekommende lokalbefolkningen som leder an. Det er ikke rart at øyas motto er "St. Maarten, the Friendly Island".

Front Street og Back Street

Det er langs disse to gatene du finner byens butikker, med alt fra diamanter og smykker til leker og kjøkkenutstyr, alt sammen i en naturlig og avslappet blanding. Like mikset sammen er historie og nåtid, hvor små kreolhus i skyggefulle hager står side om side med moderne kontorbygninger. Går du langs Front Street er det umulig å ikke bli sjarmert av kontrastene og atmosfæren, hvor biler plutselig blokkerer den smale gaten bare fordi de har sett noen de kjenner og må veksle noen ord. I den ene enden av Front Street ligger Vings populære Divi Little Bay Beach Resort, et familievennlig hotell rett ved stranden.

På oppdagelsesferd i Karibia

Sørg for å se så mye som mulig av Karibia når du først er her. Den enkleste måten er ofte å besøke flere reisemål på øya eller noen av øyene i nærheten; Anguilla, Saba eller den gamle, svenske kolonien St. Barth med sin sjarmerende hovedstad Gustavia. Det går båter til Anguilla og St. Barth blant annet fra marinaen i Marigot. Leiebil er også en god idé. Veiene er bra og trafikken er ganske rolig, og med eget transportmiddel kan du reise rundt på øya i ditt eget tempo.

Våre gjesters vurdering Philipsburg

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Philipsburg

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.