Se hotell (3)

Reiser til Philipsburg

St. Martin / St. Maarten, St. Martin/St. Maarten
Velkommen til herlige Philipsburg. Liker du å ha tilgang til både by og strand i ferien vil du trives her.
Philipsburg er en sjarmerende liten by som har mye å by på, til tross for at den ikke er så stor. Her kan du både tilbringe formiddagen med vindushopping langs Front Street, slappe av på strandpromenaden med noe avkjølende i glasset og legge deg på stranden og nyte solen. Utvalget er stort til å være en så liten by, og mye av dette får du med på kjøpet: stranden, folkelivet og den herlige atmosfæren. For selv om turistene både synes og høres overalt, er det den vennlige og imøtekommende lokalbefolkningen som leder an. Det er ikke rart at øyas motto er "St. Maarten, the Friendly Island".

Front Street og Back Street

Det er langs disse to gatene du finner byens butikker, med alt fra diamanter og smykker til leker og kjøkkenutstyr, alt sammen i en naturlig og avslappet blanding. Like mikset sammen er historie og nåtid, hvor små kreolhus i skyggefulle hager står side om side med moderne kontorbygninger. Går du langs Front Street er det umulig å ikke bli sjarmert av kontrastene og atmosfæren, hvor biler plutselig blokkerer den smale gaten bare fordi de har sett noen de kjenner og må veksle noen ord. I den ene enden av Front Street ligger Vings populære Divi Little Bay Beach Resort, et familievennlig hotell rett ved stranden.

På oppdagelsesferd i Karibia

Sørg for å se så mye som mulig av Karibia når du først er her. Den enkleste måten er ofte å besøke flere reisemål på øya eller noen av øyene i nærheten; Anguilla, Saba eller den gamle, svenske kolonien St. Barth med sin sjarmerende hovedstad Gustavia. Det går båter til Anguilla og St. Barth blant annet fra marinaen i Marigot. Leiebil er også en god idé. Veiene er bra og trafikken er ganske rolig, og med eget transportmiddel kan du reise rundt på øya i ditt eget tempo.
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Philipsburg

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Strender
Philipsburg har en fin kilometerlang strand med utleie av solsenger og parasoller.
Mat, drikke og uteliv
Philipsburg har et stort utvalg av ulike restauranter, med alt fra fransk og karibisk til internasjonalt kjøkken. Sørg for å smake lokale spesialiteter som det friterte brødet Johnny Cake eller Callaloo, en fyldig suppe kokt på spinat og krydder og tilsatt svinekjøtt, kylling eller grønnsaker. I Philipsburg ligger det flere barer som tilbyr dans og levende musikk. Om du ønsker å få mer ut av natten er det desto mer liv på utestedene i Maho Beach og Simpson Bay.
Shopping
Langs hovedgaten Front Street og i gatene rundt er det et enormt utvalg av butikker som selger internasjonale klesmerker og tilbehør. Siden St. Martin/St. Marteen er skattefri sone handler du til taxfreepriser. Gå ikke glipp av å kjøpe lokale karibiske varer på markedet i Philipsburg.
Aktiviteter og severdigheter
Se de fargeglade husene i kolonistil langs historiske Old Street og besøk Fort Amsterdam. Om du liker fart og spenning kan du besøke eventyrparken Rainforest Adventures. Det går flere utflukter fra Philipsburg til steder rundt på øya.
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve St. Martin/St. Maarten på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.
Fakta

Vår service på reisemålet

Med Ving reiser du på egen hånd.

Vaksinering

Ingen obligatoriske vaksinasjonskrav, men Ving anbefaler vaksinasjon mot hepatit A og B. Det finnes en vaksine som gir mangeårig beskyttelse mot både hepatitt A og B. Husk å vaksinere deg minst 4 uker før avreise. Mer informasjon på: http://www.reisemedisin.no. For beskyttelse mot mygg og andre instekter anbefaler vi myggmiddel og lyse klær med lange ermer og bein.

Lover og lokale skikker

I landet du skal besøke er det nasjonale lover og det kan også være lokale regler og forhold som er annerledes enn de vi har i Norge. Du har selv ansvar for å finne ut av hva som gjelder i det landet du skal besøke. For å unngå ubehagelige overraskelser i løpet av reisen anbefaler vi deg å lese mer på landets ambassades hjemmeside og undersøke UDs informasjon om utenlandsreiser.

Valuta og betaling

Euro og USD. Minibanker finnes.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Sommertid: Norsk tid - 6 timer. Vintertid: Norsk tid - 5 timer.

Elektrisitet

110 V (St Maarten, adapter nødvendig) og 220 V (St Martin).

Språk

Engelsk, fransk og nederlandsk.
Fly og transport

Flytid

Ca. 13-15 timer fra Oslo.

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise med rutefly til Philipsburg året rundt og selv velge avreisedato og hvor lenge du ønsker å være borte.
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Transport mellom flyplassen og hotellet er ikke inkludert. Reisetiden fra flyplassen til hotellene er ca. 30–60 minutter, avhengig av trafikken.
Vær
 • januar
26°18°
8
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
16
Regnfrie dager
 • februar
26°18°
8
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • mars
27°19°
9
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • april
29°21°
9
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • mai
30°22°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • juni
31°23°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
16
Regnfrie dager
 • juli
32°23°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager
 • august
32°24°
9
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager
 • september
31°23°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • oktober
29°23°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • november
27°21°
8
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • desember
27°19°
8
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
16
Regnfrie dager

Finn reise til Philipsburg
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.