Se hotell (2)

Reiser til Oyster Pond/Dawn Beach

St. Martin / St. Maarten, St. Martin/St. Maarten
Oyster Pond og Dawn Beach er to helt forskjellige sider av samme reisemål, til tross for at de ligger rett ved siden av hverandre. Det ene ligger i den franske delen og det andre i den nederlandske. Men de har mye til felles: solen, havet og deilig ferieliv.
Oyster Pond minner litt om en fransk by på rivieraen, med hus som klatrer oppover skråningene fra en liten og skjermet marina. De som kommer hit ønsker å slappe av og nyte solen og tilværelsen – kanskje krydret med en tur i nærområdet. Og ikke minst for å nyte deilige middager på noen av de mange restaurantene. Som en ekstra attraksjon har du den gamle svenske kolonien St Barth i nærheten. Båtene dit går fra marinaen i Oyster Pond. Gå om bord, slapp av i tre kvarter og voilà – du går i land på enda en vakker karibisk øy.

Dawn Beach

Til forskjell fra Oyster Pond ligger Dawn Beach helt åpent mot Atlanterhavet ved en halv kilometer lang strand med god plass. Har du reist på ferie for å slappe av er Dawn Beach et perfekt valg – med rolig uteliv, førsteklasses hotell og en herlig strand der det aldri blir trangt om plassen.

På oppdagelsesferd i Karibia

Sørg for å se så mye som mulig av Karibia når du først er her. Det enkleste er ofte å besøke flere reisemål på øya eller noen av øyene i nærheten; Anguilla, Saba eller den gamle, svenske kolonien St. Barth med sin sjarmerende hovedstad Gustavia. Det går båter til Anguilla og St. Barth fra blant annet marinaen i Marigot. Leiebil er også en god idé. Veiene er bra, avstandene greie og trafikken er forholdsvis rolig, og med eget transportmiddel kan du reise rundt på øya i ditt eget tempo.

Våre gjesters vurdering Oyster Pond/Dawn Beach

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Oyster Pond/Dawn Beach