Se hotell (1)

Reiser til Oyster Pond/Dawn Beach

St. Martin / St. Maarten, St. Martin/St. Maarten

Oyster Pond og Dawn Beach er to helt forskjellige sider av samme reisemål, til tross for at de ligger rett ved siden av hverandre. Det ene ligger i den franske delen og det andre i den nederlandske. Men de har mye til felles: solen, havet og deilig ferieliv.

Oyster Pond minner litt om en fransk by på rivieraen, med hus som klatrer oppover skråningene fra en liten og skjermet marina. De som kommer hit ønsker å slappe av og nyte solen og tilværelsen – kanskje krydret med en tur i nærområdet. Og ikke minst for å nyte deilige middager på noen av de mange restaurantene. Som en ekstra attraksjon har du den gamle svenske kolonien St Barth i nærheten. Båtene dit går fra marinaen i Oyster Pond. Gå om bord, slapp av i tre kvarter og voilà – du går i land på enda en vakker karibisk øy.

Dawn Beach

Til forskjell fra Oyster Pond ligger Dawn Beach helt åpent mot Atlanterhavet ved en halv kilometer lang strand med god plass. Har du reist på ferie for å slappe av er Dawn Beach et perfekt valg – med rolig uteliv, førsteklasses hotell og en herlig strand der det aldri blir trangt om plassen.

På oppdagelsesferd i Karibia

Sørg for å se så mye som mulig av Karibia når du først er her. Det enkleste er ofte å besøke flere reisemål på øya eller noen av øyene i nærheten; Anguilla, Saba eller den gamle, svenske kolonien St. Barth med sin sjarmerende hovedstad Gustavia. Det går båter til Anguilla og St. Barth fra blant annet marinaen i Marigot. Leiebil er også en god idé. Veiene er bra, avstandene greie og trafikken er forholdsvis rolig, og med eget transportmiddel kan du reise rundt på øya i ditt eget tempo.

Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Oyster Pond/Dawn Beach

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Vær
 • januar
26°18°
8
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
16
Regnfrie dager
 • februar
26°18°
8
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • mars
27°19°
9
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • april
29°21°
9
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • mai
30°22°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • juni
31°23°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
16
Regnfrie dager
 • juli
32°23°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager
 • august
32°24°
9
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager
 • september
31°23°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • oktober
29°23°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • november
27°21°
8
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • desember
27°19°
8
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
16
Regnfrie dager
Strender
Dawn Beach er en halv kilometer lang strand. Ved stranden nedenfor Westin Dawn Beach Resort (ca. 250 meter) er alle solsenger og parasoller kun for hotellets gjester. På den øvrige delen av stranden er det utleie av solsenger og parasoller.
Fly og transport

Flytid

Ca. 13-15 timer fra Oslo.

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise med rutefly til Oyster Pond/Dawn Beach året rundt og selv velge avreisedato og hvor lenge du ønsker å være borte.
Transport mellom flyplassen og hotellet er ikke inkludert. Reisetiden fra flyplassen til hotellene er ca. 30–60 minutter, avhengig av trafikken.
Mat, drikke og natteliv
Rundt Oyster Pond og i den lille båthavnen ligger det noen restauranter og barer. På nabostedet Dawn Beach er restaurant- og utelivet i sin helhet samlet rundt hotellene.
Shopping
I Marigot og Philipsburg – øyas franske respektive nederlandske hovedstad – er det et stort utvalg av butikker og handlesentre.
Aktiviteter og severdigheter
Først og fremst strand- og vannsportsaktiviteter.
Fakta

Vår service

Med Ving reiser du tll Oyster Pond og Dawn Beach på egen hånd. Vi tilbyr rutefly og hotell, men ikke reiselederservice.

En bærekraftig reise

Ving har siden 1999 samarbeidet aktivt med organisasjonen ECPAT mot barnesexhandel.

Pass og visum

For norske statsborgere må passet være gyldig under hele oppholdet. Norske statsborgere trenger ikke visum for opphold i mindre enn 90 dager på St. Martin. Du må ved innreise kunne fremvise returbillett, en hotellbestilling og reiseforsikring som dekker minst 15 000 USD samt at du må kunne dokumentere at du har penger til å dekke oppholdet. Øya er delt i to deler, en fransk og en nederlandsk. For mer informasjon ta kontakt med Nederlands ambassade på tlf.... 23 33 36 00. https://www.netherlandsworldwide.nl/countries/norway/about-us/embassy-in-oslo eller Frankrikes ambassade på tlf. 23 28 46 00. https://no.ambafrance.org/-Norsk-

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med ambassaden for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til St. Martin.

Vaksinering

Ingen obligatoriske vaksinasjonskrav, men Ving anbefaler vaksinasjon mot hepatit A og B. Det finnes en vaksine som gir mangeårig beskyttelse mot både hepatitt A og B. Husk å vaksinere deg minst 4 uker før avreise. Mer informasjon på: http://www.reisemedisin.no. For beskyttelse mot mygg og andre instekter anbefaler vi myggmiddel og lyse klær med lange ermer og bein.

Lover og lokale skikker

I landet du skal besøke er det nasjonale lover og det kan også være lokale regler og forhold som er annerledes enn de vi har i Norge. Du har selv ansvar for å finne ut av hva som gjelder i det landet du skal besøke. For å unngå ubehagelige overraskelser i løpet av reisen anbefaler vi deg å lese mer på landets ambassades hjemmeside og undersøke UDs informasjon om utenlandsreiser.

Valuta og betaling

Euro og USD.

Tidsforskjell

Sommertid: Norsk tid - 6 timer. Vintertid: Norsk tid - 5 timer.

Elektrisitet

110 V (St Maarten, adapter nødvendig) og 220 V (St Martin).

Språk

Engelsk, fransk og nederlandsk.
Finn reisen din til Oyster Pond/Dawn Beach