Se hotell (1)

Reiser til Oyster Pond/Dawn Beach

St. Martin / St. Maarten, St. Martin/St. Maarten
Oyster Pond og Dawn Beach er to helt forskjellige sider av samme reisemål, til tross for at de ligger rett ved siden av hverandre. Det ene ligger i den franske delen og det andre i den nederlandske. Men de har mye til felles: solen, havet og deilig ferieliv.
Oyster Pond minner litt om en fransk by på rivieraen, med hus som klatrer oppover skråningene fra en liten og skjermet marina. De som kommer hit ønsker å slappe av og nyte solen og tilværelsen – kanskje krydret med en tur i nærområdet. Og ikke minst for å nyte deilige middager på noen av de mange restaurantene. Som en ekstra attraksjon har du den gamle svenske kolonien St Barth i nærheten. Båtene dit går fra marinaen i Oyster Pond. Gå om bord, slapp av i tre kvarter og voilà – du går i land på enda en vakker karibisk øy.

Dawn Beach

Til forskjell fra Oyster Pond ligger Dawn Beach helt åpent mot Atlanterhavet ved en halv kilometer lang strand med god plass. Har du reist på ferie for å slappe av er Dawn Beach et perfekt valg – med rolig uteliv, førsteklasses hotell og en herlig strand der det aldri blir trangt om plassen.

På oppdagelsesferd i Karibia

Sørg for å se så mye som mulig av Karibia når du først er her. Det enkleste er ofte å besøke flere reisemål på øya eller noen av øyene i nærheten; Anguilla, Saba eller den gamle, svenske kolonien St. Barth med sin sjarmerende hovedstad Gustavia. Det går båter til Anguilla og St. Barth fra blant annet marinaen i Marigot. Leiebil er også en god idé. Veiene er bra, avstandene greie og trafikken er forholdsvis rolig, og med eget transportmiddel kan du reise rundt på øya i ditt eget tempo.
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Oyster Pond/Dawn Beach

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Strender
Dawn Beach er en halv kilometer lang strand. Ved stranden nedenfor Westin Dawn Beach Resort (ca. 250 meter) er alle solsenger og parasoller kun for hotellets gjester. På den øvrige delen av stranden er det utleie av solsenger og parasoller.
Mat, drikke og uteliv
Rundt Oyster Pond og i den lille båthavnen ligger det noen restauranter og barer. På nabostedet Dawn Beach er restaurant- og utelivet i sin helhet samlet rundt hotellene.
Shopping
I Marigot og Philipsburg – øyas franske respektive nederlandske hovedstad – er det et stort utvalg av butikker og handlesentre.
Sport og trening
Du som liker å bevege på deg kan prøve forskjellige typer strand- og vannsportaktiviteter.
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve St. Martin/St. Maarten på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.
Fakta

Vår service på reisemålet

Med Ving reiser du tll Oyster Pond og Dawn Beach på egen hånd. Vi tilbyr rutefly og hotell, men ikke reiselederservice.

Vaksinering

Ingen obligatoriske vaksinasjonskrav, men Ving anbefaler vaksinasjon mot hepatit A og B. Det finnes en vaksine som gir mangeårig beskyttelse mot både hepatitt A og B. Husk å vaksinere deg minst 4 uker før avreise. Mer informasjon på: http://www.reisemedisin.no. For beskyttelse mot mygg og andre instekter anbefaler vi myggmiddel og lyse klær med lange ermer og bein.

Lover og lokale skikker

I landet du skal besøke er det nasjonale lover og det kan også være lokale regler og forhold som er annerledes enn de vi har i Norge. Du har selv ansvar for å finne ut av hva som gjelder i det landet du skal besøke. For å unngå ubehagelige overraskelser i løpet av reisen anbefaler vi deg å lese mer på landets ambassades hjemmeside og undersøke UDs informasjon om utenlandsreiser.

Valuta og betaling

Euro og USD.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Sommertid: Norsk tid - 6 timer. Vintertid: Norsk tid - 5 timer.

Elektrisitet

110 V (St Maarten, adapter nødvendig) og 220 V (St Martin).

Språk

Engelsk, fransk og nederlandsk.
Fly og transport

Flytid

Ca. 13-15 timer fra Oslo.

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise med rutefly til Oyster Pond/Dawn Beach året rundt og selv velge avreisedato og hvor lenge du ønsker å være borte.
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Transport mellom flyplassen og hotellet er ikke inkludert. Reisetiden fra flyplassen til hotellene er ca. 30–60 minutter, avhengig av trafikken.
Vær
 • januar
26°18°
8
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
16
Regnfrie dager
 • februar
26°18°
8
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • mars
27°19°
9
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • april
29°21°
9
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • mai
30°22°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • juni
31°23°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
16
Regnfrie dager
 • juli
32°23°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager
 • august
32°24°
9
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager
 • september
31°23°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • oktober
29°23°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • november
27°21°
8
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • desember
27°19°
8
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
16
Regnfrie dager

Finn reise til Oyster Pond/Dawn Beach
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.