Se hotell (4)

Reiser til Orient Bay

St. Martin / St. Maarten, St. Martin/St. Maarten
Orient Bay er en lang strand med øyas beste utvalg av vannsport. Her ligger det flere hotell ved stranden som er kantet av restauranter.
Alt får plass ved Orient Bays to kilometer lange strand, og det er ikke uten grunn at stedet har fått rykte som det beste stedet for vannsport. Vinden fra Atlanterhavet gjør det til en drøm for kitere, windsurfere og andre som gjerne måler sine krefter mot naturkreftene. Her er det store dykkerfirmaer, seilbåter til leie og alle mulige motoriserte vannsportsaktiviteter. Til tross for dette er området utenfor stranden et naturreservat, noe som innebærer at det er mye å se for snorklere og dykkere. Her er det også mye å velge mellom når det går mot lunsj- og middagstid. Langs stranden ligger det både enklere og mer avanserte restauranter, flere med hyggelig uteservering. På Vings hotell Esmeralda Resort har du stranden, naturen og stillheten som nærmeste nabo.

Le Village d'Orient

Le Village d'Orient er inspirert av et torg i en liten fransk by. Rundt torget ligger det restauranter for enhver smak, og i midten er det en scene. Flere kvelder i uken er det underholdning, og de kveldene scenen er tom holder det lenge med folkelivet rundt det myldrende lille torget. På vei tilbake til hotellet er det herlig å gå langs stranden og nyte Karibia.

På oppdagelsesferd i Karibia

Du bør sørge på å få med deg så mye som mulig av Karibia når du først er her. Det enkleste er ofte å kombinere flere reisemål på øya, eller besøke noen av øyene i nærheten: Anguilla, Saba eller den gamle svenske kolonien St. Barth med sin sjarmerende hovedstad Gustavia. Det går båter til Anguilla og St. Barth fra for eksempel marinaen i Marigot. Leiebil er også en god idé. Veiene er gode og trafikken er ganske rolig, og med eget transportmiddel kan du reise rundt på øya i ditt eget tempo. Fra Orient Bay kan du også utforske småøyene i nærheten, for eksempel lille Pinel Island med sine vakre strender.

Våre gjesters vurdering Orient Bay

Finn reise til Orient Bay