Se hotell (4)

Reiser til Orient Bay

St. Martin / St. Maarten, St. Martin/St. Maarten
Orient Bay er en lang strand med øyas beste utvalg av vannsport. Her ligger det flere hotell ved stranden som er kantet av restauranter.
Alt får plass ved Orient Bays to kilometer lange strand, og det er ikke uten grunn at stedet har fått rykte som det beste stedet for vannsport. Vinden fra Atlanterhavet gjør det til en drøm for kitere, windsurfere og andre som gjerne måler sine krefter mot naturkreftene. Her er det store dykkerfirmaer, seilbåter til leie og alle mulige motoriserte vannsportsaktiviteter. Til tross for dette er området utenfor stranden et naturreservat, noe som innebærer at det er mye å se for snorklere og dykkere. Her er det også mye å velge mellom når det går mot lunsj- og middagstid. Langs stranden ligger det både enklere og mer avanserte restauranter, flere med hyggelig uteservering. På Vings hotell Esmeralda Resort har du stranden, naturen og stillheten som nærmeste nabo.

Le Village d'Orient

Le Village d'Orient er inspirert av et torg i en liten fransk by. Rundt torget ligger det restauranter for enhver smak, og i midten er det en scene. Flere kvelder i uken er det underholdning, og de kveldene scenen er tom holder det lenge med folkelivet rundt det myldrende lille torget. På vei tilbake til hotellet er det herlig å gå langs stranden og nyte Karibia.

På oppdagelsesferd i Karibia

Du bør sørge på å få med deg så mye som mulig av Karibia når du først er her. Det enkleste er ofte å kombinere flere reisemål på øya, eller besøke noen av øyene i nærheten: Anguilla, Saba eller den gamle svenske kolonien St. Barth med sin sjarmerende hovedstad Gustavia. Det går båter til Anguilla og St. Barth fra for eksempel marinaen i Marigot. Leiebil er også en god idé. Veiene er gode og trafikken er ganske rolig, og med eget transportmiddel kan du reise rundt på øya i ditt eget tempo. Fra Orient Bay kan du også utforske småøyene i nærheten, for eksempel lille Pinel Island med sine vakre strender.

Våre gjesters vurdering Orient Bay

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Orient Bay

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.