Se hotell (4)

Reiser til Orient Bay

St. Martin / St. Maarten, St. Martin/St. Maarten
Orient Bay er en lang strand med øyas beste utvalg av vannsport. Her ligger det flere hotell ved stranden som er kantet av restauranter.
Alt får plass ved Orient Bays to kilometer lange strand, og det er ikke uten grunn at stedet har fått rykte som det beste stedet for vannsport. Vinden fra Atlanterhavet gjør det til en drøm for kitere, windsurfere og andre som gjerne måler sine krefter mot naturkreftene. Her er det store dykkerfirmaer, seilbåter til leie og alle mulige motoriserte vannsportsaktiviteter. Til tross for dette er området utenfor stranden et naturreservat, noe som innebærer at det er mye å se for snorklere og dykkere. Her er det også mye å velge mellom når det går mot lunsj- og middagstid. Langs stranden ligger det både enklere og mer avanserte restauranter, flere med hyggelig uteservering. På Vings hotell Esmeralda Resort har du stranden, naturen og stillheten som nærmeste nabo.

Le Village d'Orient

Le Village d'Orient er inspirert av et torg i en liten fransk by. Rundt torget ligger det restauranter for enhver smak, og i midten er det en scene. Flere kvelder i uken er det underholdning, og de kveldene scenen er tom holder det lenge med folkelivet rundt det myldrende lille torget. På vei tilbake til hotellet er det herlig å gå langs stranden og nyte Karibia.

På oppdagelsesferd i Karibia

Du bør sørge på å få med deg så mye som mulig av Karibia når du først er her. Det enkleste er ofte å kombinere flere reisemål på øya, eller besøke noen av øyene i nærheten: Anguilla, Saba eller den gamle svenske kolonien St. Barth med sin sjarmerende hovedstad Gustavia. Det går båter til Anguilla og St. Barth fra for eksempel marinaen i Marigot. Leiebil er også en god idé. Veiene er gode og trafikken er ganske rolig, og med eget transportmiddel kan du reise rundt på øya i ditt eget tempo. Fra Orient Bay kan du også utforske småøyene i nærheten, for eksempel lille Pinel Island med sine vakre strender.
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Orient Bay

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Strender
Kilometerlang sandstrand med et godt utvalg av vannsportsaktiviteter og andre fasiliteter. Solsenger og parasoller kan leies. Det er nudistbading langs hele stranden.
Mat, drikke og uteliv
Det er et godt utvalg av restauranter langs stranden og i Le Village D'Orient. Restaurantene serverer både internasjonal og lokal mat, mange av rettene er inspirert av det franske kjøkkenet. I Orient Bay er kveldslivet enklere med barer og lounger, noen med dans og levende musikk.
Shopping
I Orient Bay er det suvenirbutikker og supermarkeder. I Marigot og Philipsburg, den franske, respektive den nederlandske hovedstaden, er det et større utvalg av butikker og handlesentre.
Sport og trening
Fra Orient Bay kan du bli med på snorkleturer. Her er det også tilbud om vannsportaktiviteter.
Aktiviteter og severdigheter
Strandliv og båtturer.
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve St. Martin/St. Maarten på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.
Fakta

Vår service på reisemålet

Med Ving reiser du på egen hånd.

Vaksinering

Ingen obligatoriske vaksinasjonskrav, men Ving anbefaler vaksinasjon mot hepatit A og B. Det finnes en vaksine som gir mangeårig beskyttelse mot både hepatitt A og B. Husk å vaksinere deg minst 4 uker før avreise. Mer informasjon på: http://www.reisemedisin.no. For beskyttelse mot mygg og andre instekter anbefaler vi myggmiddel og lyse klær med lange ermer og bein.

Lover og lokale skikker

I landet du skal besøke er det nasjonale lover og det kan også være lokale regler og forhold som er annerledes enn de vi har i Norge. Du har selv ansvar for å finne ut av hva som gjelder i det landet du skal besøke. For å unngå ubehagelige overraskelser i løpet av reisen anbefaler vi deg å lese mer på landets ambassades hjemmeside og undersøke UDs informasjon om utenlandsreiser.

Valuta og betaling

Euro og USD.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Sommertid: Norsk tid - 6 timer. Vintertid: Norsk tid - 5 timer.

Elektrisitet

110 V (St Maarten, adapter nødvendig) og 220 V (St Martin).

Språk

Engelsk, fransk og nederlandsk.
Fly og transport

Flytid

Ca. 13-15 timer fra Oslo.

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise med rutefly til Orient Bay året rundt og selv velge avreisedato og hvor lenge du ønsker å være borte.
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Transport mellom flyplassen og hotellet er ikke inkludert. Reisetiden fra flyplassen til hotellene er ca. 45–60 minutter, avhengig av trafikken.
Vær
 • januar
26°18°
8
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
16
Regnfrie dager
 • februar
26°18°
8
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • mars
27°19°
9
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • april
29°21°
9
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • mai
30°22°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • juni
31°23°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
16
Regnfrie dager
 • juli
32°23°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager
 • august
32°24°
9
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager
 • september
31°23°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • oktober
29°23°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • november
27°21°
8
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • desember
27°19°
8
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
16
Regnfrie dager

Finn reise til Orient Bay
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.