Se hotell (2)

Reiser til Orient Bay

St. Martin / St. Maarten, St. Martin/St. Maarten

Orient Bay er en lang strand med øyas beste utvalg av vannsport. Her ligger det flere hotell ved stranden som er kantet av restauranter.

Alt får plass ved Orient Bays to kilometer lange strand, og det er ikke uten grunn at stedet har fått rykte som det beste stedet for vannsport. Vinden fra Atlanterhavet gjør det til en drøm for kitere, windsurfere og andre som gjerne måler sine krefter mot naturkreftene. Her er det store dykkerfirmaer, seilbåter til leie og alle mulige motoriserte vannsportsaktiviteter. Til tross for dette er området utenfor stranden et naturreservat, noe som innebærer at det er mye å se for snorklere og dykkere. Her er det også mye å velge mellom når det går mot lunsj- og middagstid. Langs stranden ligger det både enklere og mer avanserte restauranter, flere med hyggelig uteservering. På Vings hotell Esmeralda Resort har du stranden, naturen og stillheten som nærmeste nabo.

Le Village d'Orient

Le Village d'Orient er inspirert av et torg i en liten fransk by. Rundt torget ligger det restauranter for enhver smak, og i midten er det en scene. Flere kvelder i uken er det underholdning, og de kveldene scenen er tom holder det lenge med folkelivet rundt det myldrende lille torget. På vei tilbake til hotellet er det herlig å gå langs stranden og nyte Karibia.

På oppdagelsesferd i Karibia

Du bør sørge på å få med deg så mye som mulig av Karibia når du først er her. Det enkleste er ofte å kombinere flere reisemål på øya, eller besøke noen av øyene i nærheten: Anguilla, Saba eller den gamle svenske kolonien St. Barth med sin sjarmerende hovedstad Gustavia. Det går båter til Anguilla og St. Barth fra for eksempel marinaen i Marigot. Leiebil er også en god idé. Veiene er gode og trafikken er ganske rolig, og med eget transportmiddel kan du reise rundt på øya i ditt eget tempo. Fra Orient Bay kan du også utforske småøyene i nærheten, for eksempel lille Pinel Island med sine vakre strender.

Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Orient Bay

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Vær
 • januar
26°18°
8
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
16
Regnfrie dager
 • februar
26°18°
8
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • mars
27°19°
9
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • april
29°21°
9
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • mai
30°22°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • juni
31°23°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
16
Regnfrie dager
 • juli
32°23°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager
 • august
32°24°
9
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager
 • september
31°23°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • oktober
29°23°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • november
27°21°
8
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • desember
27°19°
8
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
16
Regnfrie dager
Strender
Kilometerlang sandstrand med et godt utvalg av vannsportsaktiviteter og andre fasiliteter. Solsenger og parasoller kan leies. Det er nudistbading langs hele stranden.
Fly og transport

Flytid

Ca. 13-15 timer fra Oslo.

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise med rutefly til Orient Bay året rundt og selv velge avreisedato og hvor lenge du ønsker å være borte.
Transport mellom flyplassen og hotellet er ikke inkludert. Reisetiden fra flyplassen til hotellene er ca. 45–60 minutter, avhengig av trafikken.
Mat, drikke og natteliv
Det er et godt utvalg av restauranter langs stranden og i Le Village D'Orient. Restaurantene serverer både internasjonal og lokal mat, mange av rettene er inspirert av det franske kjøkkenet. I Orient Bay er kveldslivet enklere med barer og lounger, noen med dans og levende musikk.
Shopping
I Orient Bay er det suvenirbutikker og supermarkeder. I Marigot og Philipsburg, den franske, respektive den nederlandske hovedstaden, er det et større utvalg av butikker og handlesentre.
Aktiviteter og severdigheter
Strandliv blandet med vannsportsaktiviteter. Fra Orient Bay kan du også dra på snorkleturer og forskjellige båtturer.
Fakta

Vår service

Med Ving reiser du på egen hånd.

En bærekraftig reise

Ving har siden 1999 samarbeidet aktivt med organisasjonen ECPAT mot barnesexhandel.

Pass og visum

For norske statsborgere må passet være gyldig under hele oppholdet. Norske statsborgere trenger ikke visum for opphold i mindre enn 90 dager på St. Martin. Du må ved innreise kunne fremvise returbillett, en hotellbestilling og reiseforsikring som dekker minst 15 000 USD samt at du må kunne dokumentere at du har penger til å dekke oppholdet. Øya er delt i to deler, en fransk og en nederlandsk. For mer informasjon ta kontakt med Nederlands ambassade på tlf.... 23 33 36 00. https://www.netherlandsworldwide.nl/countries/norway/about-us/embassy-in-oslo eller Frankrikes ambassade på tlf. 23 28 46 00. https://no.ambafrance.org/-Norsk-

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med ambassaden for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til St. Martin.

Vaksinering

Ingen obligatoriske vaksinasjonskrav, men Ving anbefaler vaksinasjon mot hepatit A og B. Det finnes en vaksine som gir mangeårig beskyttelse mot både hepatitt A og B. Husk å vaksinere deg minst 4 uker før avreise. Mer informasjon på: http://www.reisemedisin.no. For beskyttelse mot mygg og andre instekter anbefaler vi myggmiddel og lyse klær med lange ermer og bein.

Lover og lokale skikker

I landet du skal besøke er det nasjonale lover og det kan også være lokale regler og forhold som er annerledes enn de vi har i Norge. Du har selv ansvar for å finne ut av hva som gjelder i det landet du skal besøke. For å unngå ubehagelige overraskelser i løpet av reisen anbefaler vi deg å lese mer på landets ambassades hjemmeside og undersøke UDs informasjon om utenlandsreiser.

Valuta og betaling

Euro og USD.

Tidsforskjell

Sommertid: Norsk tid - 6 timer. Vintertid: Norsk tid - 5 timer.

Elektrisitet

110 V (St Maarten, adapter nødvendig) og 220 V (St Martin).

Språk

Engelsk, fransk og nederlandsk.
Finn reisen din til Orient Bay