Se hotell (10)

Reiser til Cala'n Bosch

Cala'n Bosch er et av Menorcas mest populære reisemål, med vakre strender, en koselig marina og avslappet atmosfære.
Cala'n Bosch har alt – en livlig marina, fine strender, avslappet uteliv og til og med et badeland med en egen gokart-bane. Og kanskje best av alt: Cala'n Bosch er ikke større enn at du kan gå overalt, hvis du ikke foretrekker å ta det lille minitoget som kjører rundt mellom byens attraksjoner. Fra marinaen i Cala'n Bosch er det for eksempel bare en kort spasertur ned til den vakre stranden. Stranden ligger i en langgrunn vik omgitt av klipper som beskytter mot bølger og undervannsstrømmer – med andre ord perfekt også for de minste. Går du ti minutter til kommer du til stranden Som Xoriguer, som ligger mer åpent til og derfor tilbyr flere vannsportaktiviteter og andre aktiviteter. Menorca har flere fortidsminner spredt over hele øya, og de fleste kan nås med bil fra Cala'n Bosch. Du kan for eksempel besøke ruinene i Poblat talaiòtic de Montefi og Poblat de Son Catlar.

Bo bra med Ving

Ving tilbyr både leiligheter og hotellrom i Cala'n Bosch, og ettersom feriebyen ikke er spesielt stor bor du aldri langt fra stranden eller marinaen. Vil du bo litt mer luksuriøst bør du ta en titt på Top Selection-hotellet La Quinta Menorca By PortBlue Boutique som har 18-årsgrense og ligger et lite stykke fra marinaen. Skal du reise med barn og kanskje foretrekker å bo i leilighet, anbefaler vi Family Selection-hotellet MarSenses Paradise Club & Spa. Her kan du bestille All Inclusive, og hotellet har både barneklubb og bassenger med vannsklie.

Deilige kvelder i Cala'n Bosch

Den hyggelige marinaen i Cala'n Bosch har en kanal som munner ut i havet, og langs kaia ligger det massevis av restauranter med menyer som kan friste med det meste, ikke minst mye fersk fisk og skalldyr. Det er ofte her man innleder og avslutter kvelden, med en god middag etterfulgt av en barrunde med utsikt over folkelivet og båtene som gynger i marinaen. Du kan også ta en liten shoppingrunde på kveldsmarkedet, eller la deg underholde på en av barene som har levende musikk.

Oppdag Menorca

Cala'n Bosch er det perfekte utgangspunktet for deg som vil oppleve resten av Menorca. Har du lyst til å besøke øyas hovedstad Mahón går det busser et par ganger i timen. Da rekker du fint en lunsj i havnen og kanskje litt shopping eller et besøk i destilleriet Xoriguer, der man fremstiller øyas aromatiske gin. Men det er mye å oppleve i nærheten også – den vakre gamle byen Ciutadella ligger bare 20 minutter unna, og reiser du med barn vil du sikkert besøke badelandet Aquarock som ligger bare en fem minutters spasertur fra marinaen. En litt annerledes aktivitet for de større barna er rideturene langs de gamle turstiene som går rundt øya – Cami des Cavalls.
Nyttige tips
  • Fine strender
  • Hotell for voksne
  • Hotell for familier
  • All Inclusive

Våre gjesters vurdering Cala'n Bosch

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Cala'n Bosch