Se hotell (10)

Reiser til Cala'n Bosch

Cala'n Bosch er et av Menorcas mest populære reisemål, med vakre strender, en koselig marina og avslappet atmosfære.
Cala'n Bosch har alt – en livlig marina, fine strender, avslappet uteliv og til og med et badeland med en egen gokart-bane. Og kanskje best av alt: Cala'n Bosch er ikke større enn at du kan gå overalt, hvis du ikke foretrekker å ta det lille minitoget som kjører rundt mellom byens attraksjoner. Fra marinaen i Cala'n Bosch er det for eksempel bare en kort spasertur ned til den vakre stranden. Stranden ligger i en langgrunn vik omgitt av klipper som beskytter mot bølger og undervannsstrømmer – med andre ord perfekt også for de minste. Går du ti minutter til kommer du til stranden Som Xoriguer, som ligger mer åpent til og derfor tilbyr flere vannsportaktiviteter og andre aktiviteter. Menorca har flere fortidsminner spredt over hele øya, og de fleste kan nås med bil fra Cala'n Bosch. Du kan for eksempel besøke ruinene i Poblat talaiòtic de Montefi og Poblat de Son Catlar.

Bo bra med Ving

Ving tilbyr både leiligheter og hotellrom i Cala'n Bosch, og ettersom feriebyen ikke er spesielt stor bor du aldri langt fra stranden eller marinaen. Vil du bo litt mer luksuriøst bør du ta en titt på Top Selection-hotellet La Quinta Menorca By PortBlue Boutique som har 18-årsgrense og ligger et lite stykke fra marinaen. Skal du reise med barn og kanskje foretrekker å bo i leilighet, anbefaler vi Family Comfort-hotellet MarSenses Paradise Club & Spa. Her kan du bestille All Inclusive, og hotellet har både barneklubb og bassenger med vannsklie.

Deilige kvelder i Cala'n Bosch

Den hyggelige marinaen i Cala'n Bosch har en kanal som munner ut i havet, og langs kaia ligger det massevis av restauranter med menyer som kan friste med det meste, ikke minst mye fersk fisk og skalldyr. Det er ofte her man innleder og avslutter kvelden, med en god middag etterfulgt av en barrunde med utsikt over folkelivet og båtene som gynger i marinaen. Du kan også ta en liten shoppingrunde på kveldsmarkedet, eller la deg underholde på en av barene som har levende musikk.

Oppdag Menorca

Cala'n Bosch er det perfekte utgangspunktet for deg som vil oppleve resten av Menorca. Har du lyst til å besøke øyas hovedstad Mahón går det busser et par ganger i timen. Da rekker du fint en lunsj i havnen og kanskje litt shopping eller et besøk i destilleriet Xoriguer, der man fremstiller øyas aromatiske gin. Men det er mye å oppleve i nærheten også – den vakre gamle byen Ciutadella ligger bare 20 minutter unna, og reiser du med barn vil du sikkert besøke badelandet Aquarock som ligger bare en fem minutters spasertur fra marinaen. En litt annerledes aktivitet for de større barna er rideturene langs de gamle turstiene som går rundt øya – Cami des Cavalls.
Nyttige tips
 • Fine strender
 • Hotell for voksne
 • Hotell for familier
 • All Inclusive
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Cala'n Bosch

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Strender
I Cala'n Bosch er det to strender. Den ene heter Cala'n Bosch og er ca. 100 meter lang og langgrunn med lys, finkornet sand. Stranden Son Xoriguer ligger et lite stykke utenfor byen. Den ligger mer åpent til mot havet og tilbyr vannsport som seiling, windsurfing og padling. Det er utleie av solsenger og parasoller på begge strendene.
Mat, drikke og uteliv
Rundt marinaen ligger det et tyvetalls restauranter med et variert tilbud. Du kan blant annet velge mellom asiatisk mat, pizza, fisk og skalldyr.
Det er livlig i Cala'n Bosch, men det er ikke noe partysted. Rundt marinaen er det et yrende kveldsliv som holder på til etter midnatt.
Shopping
Butikkutvalget i Cala'n Bosch er ikke spesielt stort, men det er noen butikker som selger suvenirer, klær, håndverk etc. Hver kveld er det marked i marinaen.
Sport og trening
Du som liker å være aktiv i ferien kan for eksempel gå fotturer og spille golf.
Aktiviteter og severdigheter
I tillegg til å sole seg og bade er det flere aktiviteter å bli med på. Det ligger for eksempel et badeland i nærheten.
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Menorca på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.
Det er enkelt å reise rundt på Menorca med taxi. Det går også buss til øyas hovedstad Mahón og andre steder på øya to ganger i timen på dagtid.
Fakta

Vår service på reisemålet

Ving har ikke reiseledere i Cala'n Bosch.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Skatter og avgifter på hotellene

De lokale myndighetene på Balearene har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer avhengig av offisiell hotellkategori og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking – enten kontant eller med kort.
Følgende skattesatser gjelder pr. person og natt for alle gjester over 16 år for de første 8 nettene:

Hotell/leilighet med offisiell kategori 4+ og 5 stjerner: 4,40 euro i perioden mai–oktober, 1,10 euro i november–april.

Hotell/leilighet med offisiell kategori 3+ og 4 stjerner: 3,30 euro i perioden mai–oktober, 0,80 euro i november–april.

Hotell/leilighet med offisiell kategori 1–3 stjerner: 2,20 euro i perioden mai–oktober, 0,55 i november–april.

Ved hotellopphold som er lengre enn 8 netter gjelder 50 % rabatt fra og med den 9. natten.
Vær oppmerksom på at Vings klassifisering av hotell kan avvike fra den offisielle klassifiseringen av hotellet, som er grunnlaget for skattens størrelse.

Valuta og betaling

Euro. Minibanker finnes.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Ingen tidsforskjell

Elektrisitet

220 V. Europeisk standard. Adapter er ikke nødvendig.

Språk

I Spania snakker befolkningen først og fremst spansk, men også katalansk og mallorkansk i enkelte områder. I turistområdene snakker de fleste som jobber i servicenæringen også engelsk.
Fly og transport

Flytid

Ca. 5 timer og 10 minutter fra Oslo lufthavn inkl. mellomlanding(er).

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise til Cala'n Bosch med rutefly året rundt og selv bestemme avreisedato og reiselengde. Den beste tiden å reise hit er fra mai til og med september.
I sommersesongen kan du fly direkte til Menorca fra Oslo med Norwegian på 3 timer og 25 minutter. Ellers i året tar flyturen ca. 6 timer inkludert mellomlanding i Barcelona.
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Reisetiden fra Menorcas flyplass til Cala'n Bosch er ca. 50 minutter (ca. 55 km). Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Vær
 • januar
14°7°
5
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • februar
14°7°
5
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • mars
15°8°
6
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • april
17°10°
7
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • mai
21°13°
9
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • juni
25°17°
10
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • juli
28°20°
11
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
 • august
28°20°
10
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • september
26°18°
8
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • oktober
22°15°
6
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • november
18°11°
5
Soltimer/dag
19°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • desember
15°9°
4
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager

Finn reise til Cala'n Bosch
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.