Se hotell (4)

Reiser til Son Bou

Son Bou kan skryte av å ha en av Menorcas lengste strender. Her kan du glede deg til en ferie i fred og ro – perfekt for barnefamilier.
Son Bou er veldig populært blant barnefamilier som ønsker seg et rolig reisemål med bra hotell og en barnevennlig strand i naturskjønne omgivelser. Mange som kommer hit velger å bo i leilighet for å kunne nyte ferien i sitt eget tempo. Og ettersom en del av hotellene ligger et stykke fra stranden, kan store og små feriegjester dra nytte av det lille minitoget som kjører rundt i Son Bou. I Son Bou tilbringer man gjerne dagene på stranden, og her kan du for eksempel prøve pedalbåt eller snorkling. Om kvelden kan du kose deg på restauranter og barer, og det finnes også en liten bowlingbane for dem som fremdeles har litt energi til overs etter en lang dag i solen.

Vings reiser til Son Bou

De fleste hotellene i Son Bou ligger som sagt et stykke fra stranden, i frodige hager uten forstyrrende trafikk. Reiser du med Ving kan du velge om du vil bo i leilighet eller på et av våre familievennlige Family Selection-hotell. På Club Royal Son Bou bor du nær stranden, og hotellet har mye morsomt å gjøre for barna, som barneklubb, lekeplass og bassengområde med vannsklier og sjørøverskute.

Se mer av Menorca

Det er enkelt å reise rundt på Menorca, og det er mye å se. Bare et kvarter fra Son Bou ligger Alaior, en liten by med aner fra 1300-tallet og med et bra utvalg av restauranter og butikker. En hyggelig utflukt hvis du vil ha litt avveksling fra det rolige ferielivet i Son Bou. Et stykke lenger unna ligger øyas hovedstad Mahón, og kjører du i motsatt retning kommer du til den vakre gamle byen Ciutadella, der det også er et badeland. Menorca har mye å by på for både store og små feriegjester.
Nyttige tips
  • Kilometerlange sandstrender
  • Barnevennlige strender
  • Hotell for familier
  • Hotell ved stranden

Våre gjesters vurdering Son Bou

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Son Bou