Se hotell (4)

Reiser til Son Bou

Son Bou kan skryte av å ha en av Menorcas lengste strender. Her kan du glede deg til en ferie i fred og ro – perfekt for barnefamilier.
Son Bou er veldig populært blant barnefamilier som ønsker seg et rolig reisemål med bra hotell og en barnevennlig strand i naturskjønne omgivelser. Mange som kommer hit velger å bo i leilighet for å kunne nyte ferien i sitt eget tempo. Og ettersom en del av hotellene ligger et stykke fra stranden, kan store og små feriegjester dra nytte av det lille minitoget som kjører rundt i Son Bou. I Son Bou tilbringer man gjerne dagene på stranden, og her kan du for eksempel prøve pedalbåt eller snorkling. Om kvelden kan du kose deg på restauranter og barer, og det finnes også en liten bowlingbane for dem som fremdeles har litt energi til overs etter en lang dag i solen.

Vings reiser til Son Bou

De fleste hotellene i Son Bou ligger som sagt et stykke fra stranden, i frodige hager uten forstyrrende trafikk. Reiser du med Ving kan du velge om du vil bo i leilighet eller på et av våre familievennlige Family Comfort-hotell. På Club Royal Son Bou bor du nær stranden, og hotellet har mye morsomt å gjøre for barna, som barneklubb, lekeplass og bassengområde med vannsklier og sjørøverskute.

Se mer av Menorca

Det er enkelt å reise rundt på Menorca, og det er mye å se. Bare et kvarter fra Son Bou ligger Alaior, en liten by med aner fra 1300-tallet og med et bra utvalg av restauranter og butikker. En hyggelig utflukt hvis du vil ha litt avveksling fra det rolige ferielivet i Son Bou. Et stykke lenger unna ligger øyas hovedstad Mahón, og på veien dit passerer man dyreparken Lloc de Menorca med dyr fra både bondegårder og vill natur. Hvis du kjører i motsatt retning kommer du til den vakre gamle byen Ciutadella, der det også er et badeland. Menorca har mye å by på for både store og små feriegjester.
Nyttige tips
 • Kilometerlange sandstrender
 • Barnevennlige strender
 • Hotell for familier
 • Hotell ved stranden
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Son Bou

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Strender
Stranden i Son Bou er et par kilometer lang og veksler mellom å ha grovkornet sand, grus og steiner. Den er veldig langgrunn enkelte steder og passer utmerket for barnefamilier. Stranden er omkranset av et naturreservat, så den kan bare nås ved å spasere fra parkeringsplassen. Jo lenger bort på stranden du går, jo mer glissent blir det mellom badegjestene. Det er utleie av solsenger og parasoller. Det er strandbarer hvor du kan bestille mat og drikke.
Mat, drikke og uteliv
I Son Bou er det noen restauranter og barer.
Det er noen barer på stedet, men Son Bous uteliv er ganske beskjedent.
Shopping
Butikkutvalget er veldig begrenset i Son Bou. Det er noen turistbutikker og et minimarked her. I både Mahón og Ciutadella er det mange flere butikker.
Aktiviteter og severdigheter
i Son Bou går dagene i sakte tempo og tilbringes hovedsakelig på stranden.
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Menorca på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.
Inne i sentrum av Son Bou går det et lite minitog.
Fakta

Vår service på reisemålet

Ving har ingen reiseledere i Son Bou.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Skatter og avgifter på hotellene

De lokale myndighetene på Balearene har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer avhengig av offisiell hotellkategori og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking – enten kontant eller med kort.
Følgende skattesatser gjelder pr. person og natt for alle gjester over 16 år for de første 8 nettene:

Hotell/leilighet med offisiell kategori 4+ og 5 stjerner: 4,40 euro i perioden mai–oktober, 1,10 euro i november–april.

Hotell/leilighet med offisiell kategori 3+ og 4 stjerner: 3,30 euro i perioden mai–oktober, 0,80 euro i november–april.

Hotell/leilighet med offisiell kategori 1–3 stjerner: 2,20 euro i perioden mai–oktober, 0,55 i november–april.

Ved hotellopphold som er lengre enn 8 netter gjelder 50 % rabatt fra og med den 9. natten.
Vær oppmerksom på at Vings klassifisering av hotell kan avvike fra den offisielle klassifiseringen av hotellet, som er grunnlaget for skattens størrelse.

Valuta og betaling

Euro. Minibanker finnes.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Ingen tidsforskjell

Elektrisitet

220 V. Europeisk standard. Adapter er ikke nødvendig.

Språk

I Spania snakker befolkningen først og fremst spansk, men også katalansk og mallorkansk i enkelte områder. I turistområdene snakker de fleste som jobber i servicenæringen også engelsk.

Øvrig informasjon

Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår.
Fly og transport

Flytid

Ca. 5 timer og 10 minutter fra Oslo lufthavn inkl. mellomlanding(er).

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise til Son Bou med rutefly året rundt og selv bestemme avreisedato og reiselengde. Den beste tiden å reise hit er fra mai til og med september.
I sommersesongen kan du fly direkte til Menorca fra Oslo med Norwegian på 3 timer og 25 minutter. Ellers i året tar flyturen ca. 6 timer inkludert mellomlanding i Barcelona.
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Reisetiden fra Menorcas flyplass til Son Bou er ca. 20 minutter (ca. 20 km). Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Vær
 • januar
14°7°
5
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • februar
14°7°
5
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • mars
15°8°
6
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • april
17°10°
7
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • mai
21°13°
9
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • juni
25°17°
10
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • juli
28°20°
11
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
 • august
28°20°
10
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • september
26°18°
8
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • oktober
22°15°
6
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • november
18°11°
5
Soltimer/dag
19°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • desember
15°9°
4
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager

Finn reise til Son Bou
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.