Se hotell (5)

Reiser til Cala Galdana

På en reise til Cala Galdana kan du se frem til å bli kjent med en lang hvit sandstrand, små butikker og utmerkede restauranter.
Cala Galdena ligger skjermet mellom høye klipper inne i en dyp bukt. Her inne venter en lang sandstrand kantet av en fin strandpromenade med restauranter, barer og andre fornøyelser. I Cala Galdana er det i det hele tatt kort vei til alt. Feriestedet deles av en liten elv som munner ut i den ene enden av stranden, og rundt den finner du enda flere restauranter. Og løfter du blikket litt kan du nyte synet av de pinjekledde åsene som omgir den lille byen, noe som gir deg en følelse av å bo litt utenfor allfarvei.

Vings reiser til Cala Galdana

De fleste hotellene i Cala Galdana ligger et stykke fra stranden, i frodige hager uten forstyrrende trafikk. Reiser du med Ving til Cala Galdana kan du velge å bo elegant ved strandpromenaden eller litt rimeligere i egen leilighet. Ønsker du å bo i nærheten av både stranden og sentrum kan du bo på Artiem Audax Hotel, et pent hotell med spa og 18-årsgrense. Hotellet har et bassengområde i hotellets sjette etasje, med lekker panoramautsikt over Cala Galdana.

Se mer av Menorca

Menorca er som skapt for oppdagelsesferder – det er korte avstander, bra kommunikasjon og det er mye å se og gjøre. Et besøk i øyas hovedstad Mahón er et must. Fra Cala Galdana tar det mindre enn en time med buss før du kan slå deg ned på en kafe i havnen, besøke markedet på Placa del Carme eller kanskje ta en liten shoppingrunde i byens spennende butikker.
Ciutadella er også verdt et besøk med sine elegante palass og en imponerende katedral fra 1300-tallet.
Du kan du gå turer i Cala Galdanas grønne omgivelser og kanskje padle kajakk langs kysten. Menorca byr på både små og store ferieopplevelser.
Nyttige tips
  • Fine strender
  • Gode restauranter
  • Hotell for voksne
  • Hotell i ulike prisklasser

Våre gjesters vurdering Cala Galdana

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Cala Galdana