Se hotell (6)

Reiser til Ciutadella

En reise til Ciutadella byr på både sol og badeliv og deilige rusleturer i trange brosteinssmug.
Frem til begynnelsen av 1700-tallet var Ciutadella hovedstaden på Menorca, der rike kjøpmenn og adelige konkurrerte i å bygge elegante palass. Byen har ikke lenger status som hovedstad, men du kan fremdeles fornemme stemningen når du rusler langs byens trange smug eller besøker den imponerende katedralen. Vil du oppleve et litt mer moderne miljø er det bare å gå ned til havnen, der trendy restauranter og glinsende yachter ligger side om side, med spennende shoppingmuligheter overalt. Besøk for eksempel håndverksmarkedet under palmene på Placa des Born hver fredag og lørdag, eller de stilige butikkene langs arkadene i Ses Voltes.

By og strand

Selv om Ciutadella er en av øyas største byer så ligger det flere fine strender i nærheten. Fra sentrum tar det mindre enn ti minutter å gå til Cala des Degollador, en liten strand som er veldig populær blant lokalbefolkningen. Og rundt omkring på øya venter over hundre strender til, fra de langstrakte strendene ved Son Bou og Santo Tomas til de mer bortgjemte badevikene ved Cala Turqueta eller Cala Blanes. Det er bare å velge den som passer deg best.

Bo bra med Ving i Ciutadella

Ving har hotell for enhver smak i Ciutadella. Vil du bo både elegant og sentralt skal du ta en titt på Can Faustino Hotel, ikke langt fra katedralen. Du kan også bo i leilighet eller rett ved havet. Med Ving har du flere hotell å velge mellom i Ciutadella, fra budsjett til luksus.

Oppdag Menorca

Det er mye å se og gjøre i Ciutadella, men vi anbefaler deg å oppleve resten av Menorca også. Det går busser regelmessig over hele øya, og utsikten fra bussvinduet pleier å være en opplevelse i seg selv. Til øyas hovedstad Mahón tar det ca. en time, og du har god tid til litt shopping, sightseeing og kanskje en lunsj nede i havnen før du reiser tilbake til Ciutadella igjen.
Nærmere Ciutadella ligger de små landsbyene Es Migjorn og Alaior, perfekte for en liten formiddagsutflukt. Og strender er det som sagt flere av enn du rekker over i løpet av ferien, det er bare å velge den som passer deg best. På Menorca er det aldri langt til noe som helst.
Nyttige tips
  • Luksushotell
  • Hotell med spa
  • Hotell i ulike prisklasser
  • Lokale restauranter

Våre gjesters vurdering Ciutadella

Finn reise til Ciutadella