Se hotell (3)

Reiser til Santo Tomas

Velkommen til Santo Tomas og en av Menorcas lengste strender. Her får du en ferie i fredelige og rolige omgivelser, med fine utfluktsmål i nærheten.
Stranden i Santo Tomas er nærmere to kilometer lang og kan friste med spennende snorkling blant klippene i østenden av stranden og deilig avslapning på den gylne sanden i vest. Her kan du lett tilbringe hele dagen, og når det er tid for lunsj er det kort vei til de små restaurantene og barene i den lille sentrumskjernen i Santo Tomas. Langs den lille hovedgaten er det et bra utvalg av barer og hyggelige restauranter, ofte med dagens fangst eller andre lokale retter på menyen. Santo Tomas er ikke et stort reisemål, noe som gjør at du har kort vei til alt. Det er også et perfekt utgangspunkt for utflukter og egne oppdagelseferder rundt på Menorca. Det er bare å hoppe på bussen som kjører gjennom sentrum, og nyte det vakre landskapet langs veien.

Bo bra i Santo Tomas

Santo Tomas kan du velge mellom flere hotell i ulike prisklasser. Vil du bo bra bør du velge elegante Sol Beach House Menorca som ligger på en liten odde omtrent midt på stranden i Santo Tomas. Da kan du se frem til et avslappende opphold på et fint hotell med fantastisk beliggenhet og aldersgrense.
Når du reiser med Ving til Santo Tomas velger du selv hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte.

Oppdag Menorca

Menorca er som skapt for utflukter – avstandene er korte, den offentlige kommunikasjonen er bra og det er mye å se og gjøre. Et besøk i øyas hovedstad Mahón er et must. Fra Santo Tomas tar det mindre enn en time med buss før du kan slå deg ned på en kafe i havnen, besøke markedet på Placa del Carme eller kanskje ta en liten shoppingrunde i byens spennende butikker.
Ciutadella er også verdt et besøk med sine elegante palass og en imponerende katedral fra 1300-tallet. Hvis du ikke vil ta bussen kan du spasere til landsbyen Es Migjorn, som ligger litt tilbaketrukket fra kysten, og spise lunsj i landlige omgivelser.
Nyttige tips
  • Kilometerlange sandstrender
  • Hotell for voksne
  • Lokale restauranter
  • Hotell ved stranden

Våre gjesters vurdering Santo Tomas

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Santo Tomas

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.