Se hotell (3)

Reiser til Santo Tomas

Velkommen til Santo Tomas og en av Menorcas lengste strender. Her får du en ferie i fredelige og rolige omgivelser, med fine utfluktsmål i nærheten.
Stranden i Santo Tomas er nærmere to kilometer lang og kan friste med spennende snorkling blant klippene i østenden av stranden og deilig avslapning på den gylne sanden i vest. Her kan du lett tilbringe hele dagen, og når det er tid for lunsj er det kort vei til de små restaurantene og barene i den lille sentrumskjernen i Santo Tomas. Langs den lille hovedgaten er det et bra utvalg av barer og hyggelige restauranter, ofte med dagens fangst eller andre lokale retter på menyen. Santo Tomas er ikke et stort reisemål, noe som gjør at du har kort vei til alt. Det er også et perfekt utgangspunkt for utflukter og egne oppdagelseferder rundt på Menorca. Det er bare å hoppe på bussen som kjører gjennom sentrum, og nyte det vakre landskapet langs veien.

Bo bra i Santo Tomas

Santo Tomas kan du velge mellom flere hotell i ulike prisklasser. Vil du bo bra bør du velge elegante Sol Beach House Menorca som ligger på en liten odde omtrent midt på stranden i Santo Tomas. Da kan du se frem til et avslappende opphold på et fint hotell med fantastisk beliggenhet og aldersgrense.
Når du reiser med Ving til Santo Tomas velger du selv hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte.

Oppdag Menorca

Menorca er som skapt for utflukter – avstandene er korte, den offentlige kommunikasjonen er bra og det er mye å se og gjøre. Et besøk i øyas hovedstad Mahón er et must. Fra Santo Tomas tar det mindre enn en time med buss før du kan slå deg ned på en kafe i havnen, besøke markedet på Placa del Carme eller kanskje ta en liten shoppingrunde i byens spennende butikker.
Ciutadella er også verdt et besøk med sine elegante palass og en imponerende katedral fra 1300-tallet. Hvis du ikke vil ta bussen kan du spasere til landsbyen Es Migjorn, som ligger litt tilbaketrukket fra kysten, og spise lunsj i landlige omgivelser.
Nyttige tips
  • Kilometerlange sandstrender
  • Hotell for voksne
  • Lokale restauranter
  • Hotell ved stranden

Våre gjesters vurdering Santo Tomas

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Santo Tomas