Se hotell (18)

  Reiser til Palma

  Hvorfor ikke bestille en reise til Palma, en av Europas mest trendy små storbyer?
  Palma har Mallorcas største utvalg av kultur, shopping og fornøyelser, og få byer har en så harmonisk blanding av gammelt og nytt. I det ene øyeblikket rusler du rundt i maleriske middelaldersmug med lokale håndverkere, lekende barn, kafeer og tapasbarer. I det neste mingler du med det spanske in-folket på hippe restauranter, gallerier, designerbutikker, barer og diskotek. Butikkene og museene er konsentrert rundt gamlebyen "Casco Antiguo" og den store og eksklusive handlegaten Jaime III. I gamlebyen ligger også den fantastiske gotiske katedralen La Seu med flott utsikt over byen. I utkanten av Palma ligger Miró-museet, hvor du kan besøke kunstnerens bosted og atelier.
  Palma er en herlig matby, og her nyter du Middelhavskjøkkenet på sitt beste. Med ferske grønnsaker, hvitløk, olivenolje, gode pølser, fisk, kjøtt og skalldyr på menyen mangler du ingenting. Glem for all del ikke å besøke byens gode tapasbarer, med deilige smaksopplevelser laget av ferske, spanske råvarer.

  Palma med basseng

  Med Ving kan du reise med både charter og vanlig rutefly til Palma, og velge om du vil bli en uke, to uker eller kanskje bare en langhelg? De fleste av våre hotell ligger bare en knapp halvtime fra flyplassen, så du rekker å få med deg mye selv om du bare er her noen få dager. Ving har også markedets største og beste hotellutvalg i Palma by. Våre hotell ligger i gamlebyen, El Terreno, Son Armadams og langs Paseo Maritimo. Om du ønsker å bo på et sentrumshotell med basseng er det mange å velge mellom. Fra Palma er det kort vei til Mallorcas øvrige severdigheter, og Palmabuktens fine strender når du lett med busser og badebåter.
  Du vet vel at du kan bestille leiebil hos Ving sammen med reisen? Om du planlegger å både slappe av og utforske øya i ferien holder det kanskje å leie bil for et par dager.
  Nyttige tips
  • Gode shoppingmuligheter
  • Restauranter og uteliv
  • Kort avstand fra flyplassen
  • Hotell med gratis WiFi
  • Valgfri reiselengde
  • By og strand
  • Storbyhotell med basseng

  Våre gjesters vurdering Palma

  Finn reise til Palma

  300,- i rabatt på leiebil med AVIS

  Akkurat nå får du 300,- i rabatt når du bestiller leiebil hos AVIS. Rabatten gjelder for alle bilkategorier og leieperioder. Du kan bestille leiebilen samtidig som du bestiller reisen din, eller i etterkant via Min Side.
  Rabatten gjelder når du bestiller en chartertur, siste opphentingsdag 31. mars 2024.

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.