Paraiso Beach by LLUM ONLY ADULTS

Dette flotte hotellet er kun for voksne, og ligger i Playa es Cana. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne
destinasjonen har å tilby. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 6. 0 kilometer fra eiendommen. Eiendommen ligger innen 200 meter fra nærmeste strand. Eiendommen rommer 72 koselige gjesteværelser
. Dette overnattingsstedet ble sist renovert i 2006. Trådløs internettforbindelse finnes også på eiendommen. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Dette stedets fellesområder er handicapvennlige. Eiendommen har også et rom tilrettelagt bevegelseshemmede. Paraiso Beach by LLUM ONLY ADULTS fører en bærekraftig politikk. Reisende kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

Byggeår: 1965
År for siste renovering: 2006
Antall etasjer (i hovedbygningen): 5
Totalt antall rom: 72
Døgnåpen resepsjon
Valutaveksling
Innsjekkingstid
Klesvask
Parkeringsplass
Utsjekkingstid
Solterrasse
Wi-fi
Kun voksne

Offisiell klassifisering mangler
4,0
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Bar
  Ja
 • Nærmeste strand/badested
  200 m
 • Nærmeste sentrum
  100 m
 • WiFi
  Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.