Se hotell (7)

Reiser til Santa Eulalia

Det kan hende at du forelsker deg i Santa Eulalia på reisen hit, for byen har en helt spesiell stil – litt sjarmerende og litt egenrådig.
Santa Eulalia er Ibizas tredje største by, og lever ikke bare av turisme. Det gir byen en fin, egen atmosfære som er perfekt for deg som vil oppleve litt av det ekte Spania, med markeder, små butikker og eldre herrer som sitter på torget og prater.

Strandliv i Santa Eulalia

Stranden i Santa Eulalia er sannsynligvis en av Ibizas aller beste. Strandpromenaden følger den hele veien, og det er aldri langt til en afternoon tea eller en pint of beer. Det er først når stranden slutter ved marinaen at ting endrer seg. Her ligger det eksklusive og dyre båter, og forretningene og barene i marinaen er vant til et helt annet klientell enn de som bor i byen. Som gjest i Santa Eulalia kan man velge fritt – den elegante marinaen eller den litt mer særpregede atmosfæren inne i byen. Begge to har sin sjarm, og det er jo fullt mulig å oppleve det beste av dem begge.

Bo bra med Ving

Reiser du med Ving til santa Eulalia kan du velge mellom flere hotell som alle har sine fordeler. Vil du bo sentralt bør du ta en titt på populære Invisa Hotel La Cala. Det ligger midt i byen og har 18-årsgrense. Men siden Santa Eulalia ikke er noen stor by har du kort vei til alt uansett hvor du bor – enten du har lyst på en drink på en av beachklubbene nede ved elven, litt shopping i sentrum eller en lunsj i marinaen.

Vings reiser til Santa Eulalia

Når du reiser med Ving til Ibiza reiser du med rutefly, og kan skreddersy ditt opphold i Santa Eulalia akkurat slik det passer deg. Du kan velge når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Du kan også kombinere flere reisemål under oppholdet, slik at du får med deg så mye som mulig i ferien.
Nyttige tips
  • Hotell ved stranden
  • Gode shoppingmuligheter
  • Kombiner flere reisemål
  • Valgfri reiselengde
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Santa Eulalia

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Santa Eulalia
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.