Aguas de Ibiza Grand Luxe Hotel

Dette luksuriøse hotellet er i Santa Eulalia. Med sin beliggenhet innen 700 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen
har å tilby. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 9. 0 kilometer fra hotellet. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra eiendommen. Den nærmeste stranden ligger
innen 50 meter fra eiendommen. Kunder vil finne flyplassen innen 19. 3 kilometer. Totalt 112 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Eiendommen ble bygget i 2008. Aguas de Ibiza Grand Luxe Hotel tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. Dette overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Dette handicapvennlige overnattingsstedet har forståelse for gjesters ulike behov og tilbyr derfor et antall rom tilrettelagt for rullestolbrukere. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Reisende kan benytte seg av helse- og wellnessavdelingen på hotellet. Kunder vil fryde seg over maten som serveres på overnattingsstedet. Det varierte underholdningsprogrammet på Aguas de Ibiza Grand Luxe Hotel gir stedets gjester en ekstra opplevelse under oppholdet. Kunder får energi til dagen gjennom kulinariske opplevelser på spisestedene. Noen av tjenestene til Aguas de Ibiza Grand Luxe Hotel kan koste ekstra.

Byggeår: 2008
Totalt antall rom: 112
Døgnåpen resepsjon
Hotellsafe
Klesvask
Parkeringsplass
Wi-fi
Bagasjerom
Depositum ved ankomst

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Innendørsbasseng
 • Barnebasseng
 • Ligger nær strand/badested
4,5
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Basseng
  3 stk.
 • Barnebasseng
  Ja
 • Restaurant
  2 stk.
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  700 m
 • Nærmeste strand/badested
  50 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.