Se hotell (23)

Reiser til San Antonio

På en reise til San Antonio på Ibiza kan du forvente deg fest døgnet rundt og vel så det. Men du kan også bli med på en utflukt til noen av de vakre landsbyene rundt på øya.
Kvelden begynner ved solnedgang og beundres helst fra en stol på den legendariske Café del Mar, eller på noen av de yngre nabostedene. Så fortsetter det så lenge du vil, og noen slutter ikke før det er på tide med frokost. Og fra rundt midten av juni til midten av september er det mye som lokker i San Antonio – fra de store klubbene Es Paradis og Eden, til dusinvis av mindre klubber inne i byen og langs den elegante strandpromenaden. Hvis dette ikke skulle være nok så kjører discobussen fra midnatt til alle de store nattklubbene på øya: Amnesia, Privilege, Pacha og mange andre.

San Antonio i dagslys

De som ikke vil feste hele natten og sove hele dagen kan slå seg ned på stranden i Badia de San Antoni, bare et steinkast fra sentrum. Langs den kilometerlange stranden er det god plass, og skulle det bli for varmt i solen er det bare å trekke seg tilbake på en av de skyggefulle loungebarene som mer enn gjerne varter opp med avslappende musikk og noe kaldt å drikke. Et annet tips er å ta badebåten til badevikene nord og syd for San Antonio, en deilig avveksling fra intensiteten inne i byen. Og gå ikke glipp av et besøk til øyas hovedstad, Ibiza by – større, eldre og med enda bedre shopping. Bussene dit går flere ganger om dagen, turen tar bare 20 minutter og koster bare noen euro.

Vings reiser til San Antonio

Når du bestiller din reise til San Antonio med Ving kan du velge om du vil bo enklere oppe i byen eller litt roligere og mer elegant litt utenfor. Glem ikke at du kan bestille leiebil sammen med reisen til San Antonio. Ibiza er som skapt for oppdagelsesreiser, og du trenger ikke bestille bil for hele ferien, det holder med noen dager.
Nyttige tips
  • Velg rom eller leilighet
  • Hotell ved stranden
  • Bra uteliv
  • Valgfri reiselengde
  • Lang strandpromenade

Våre gjesters vurdering San Antonio

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til San Antonio

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.