Se hotell (23)

Reiser til San Antonio

På en reise til San Antonio på Ibiza kan du forvente deg fest døgnet rundt og vel så det. Men du kan også bli med på en utflukt til noen av de vakre landsbyene rundt på øya.
Kvelden begynner ved solnedgang og beundres helst fra en stol på den legendariske Café del Mar, eller på noen av de yngre nabostedene. Så fortsetter det så lenge du vil, og noen slutter ikke før det er på tide med frokost. Og fra rundt midten av juni til midten av september er det mye som lokker i San Antonio – fra de store klubbene Es Paradis og Eden, til dusinvis av mindre klubber inne i byen og langs den elegante strandpromenaden. Hvis dette ikke skulle være nok så kjører discobussen fra midnatt til alle de store nattklubbene på øya: Amnesia, Privilege, Pacha og mange andre.

San Antonio i dagslys

De som ikke vil feste hele natten og sove hele dagen kan slå seg ned på stranden i Badia de San Antoni, bare et steinkast fra sentrum. Langs den kilometerlange stranden er det god plass, og skulle det bli for varmt i solen er det bare å trekke seg tilbake på en av de skyggefulle loungebarene som mer enn gjerne varter opp med avslappende musikk og noe kaldt å drikke. Et annet tips er å ta badebåten til badevikene nord og syd for San Antonio, en deilig avveksling fra intensiteten inne i byen. Og gå ikke glipp av et besøk til øyas hovedstad Ibiza by – større, eldre og med enda bedre shopping. Bussene dit går flere ganger om dagen, turen tar bare 20 minutter og koster bare noen euro.

Vings reiser til San Antonio

Når du bestiller din reise til San Antonio med Ving kan du velge om du vil bo enklere oppe i byen eller litt roligere og mer elegant litt utenfor. Glem ikke at du kan bestille leiebil sammen med reisen til San Antonio. Ibiza er som skapt for oppdagelsesreiser, og du trenger ikke bestille bil for hele ferien, det holder med noen dager.
Nyttige tips
 • Velg rom eller leilighet
 • Hotell ved stranden
 • Bra uteliv
 • Valgfri reiselengde
 • Lang strandpromenade
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering San Antonio

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Strender
Stranden i San Antonio strekker seg langs hele Badia San Antonio, et steinkast fra sentrum. Stranden er kilometerlang og er mellom 10 og 30 meter bred. Langs hele stranden går det en nybygget og romslig strandpromenade med mange barer og en og annen beach club. Det er dusjer med ferskvann langs stranden og ca. midtveis på promenaden er det rullestolramper. Joggere kan begynne turen på strandpromenaden og fortsette så langt sørover de orker.
Mat, drikke og uteliv
I San Antonio kan du velge mellom spisesteder som serverer hamburgere til restauranter med hvite duker og luftkondisjonering. Rundt torget i San Antonio er det mange spisesteder, og litt lenger bort mot marinaen ligger det flere restauranter med fin utsikt mot vannet. Café del Mar er et naturlig møtested for en drink i solnedgangen. Den britiske påvirkningen er påtakelig, med paier, sandwiches, scones etc. Det enkleste er å begynne ved Passeig de ses Fonts og spasere rundt til du finner et spisested som passer både humøret og lommeboka.

Mat og drikke på Ibiza

Spanjolene spiser gjerne ute på restaurant, og gjerne med hele familien: barn, barnebarn, besteforeldre osv. De spiser mye, og gjerne sent. Spansk lunsj- og middagstid er for eksempel som regel hhv. fra 13.30 til 15.30 og fra 20.00 til midnatt, men ettersom store deler av Ibiza er tilpasset turismen er de fleste spisestedene (i turistområdene) åpne til «skandinaviske tider». De åpner i 13-tiden, og igjen rundt 19. Tips er ikke inkludert i regningen og legges til av gjestene selv.
San Antonio er Ibizas partyby nr. 1. Det er riktignok klubber og diskotek andre steder på øya også, men det er bare i San Antonio de dominerer så totalt. På gatene blir folk kroppsmalt før kveldens utskeielser tar til, klesstilen kan på mange måter klassifiseres som utfordrende, og høy musikk utfordrer hørselen. Likevel er stemningen ufarlig, og sirenene høres ikke mer enn et par ganger i løpet av en vanlig kveld. Hvilket ikke er verst når du tenker på at stedet rommer flere tusen engelskmenn, franskmenn, tyskere og skandinavere – alle med høy partyfaktor. Vil du ta det litt roligere er det mange barer og mindre klubber i byen – noen serverer cocktails mens andre viser fotball på storskjerm.
Shopping
Her kan du stort sett handle partyklær og strandklær. De store klesmerkene finner du hovedsakelig i Ibiza by, hvor det er et større vareutvalg. Om kvelden dukker gateselgerne opp med smykker og annet håndverk langs Passeig de ses Fonts.

Håndverk

Klær, kunst og haåndverk. Øyas mer eller mindre ekte hippier livnærer seg på salg av håndverk, og mange av dem kan måle seg med designere i butikker i Europas hovedsteder. Prøv markedet i Es Canar på onsdager, markedet i San Carlos på lørdager, eller noen av de salgsbodene som dukker opp hvor som helst på øya. Mye av det som selges er håndlaget og unikt, men prisene er ofte overkommelige.

Vin fra Ibiza

Øyas egne viner og mange andre viner kan kjøpes i Hacienda Agricol Cesar, en bodega som ligger like ved vei nr. C–733, omtrent midt mellom Ibiza by og Santa Eulalia.
Aktiviteter og severdigheter

Formentera

Formentera er Ibizas lille naboøy, ikke like kjent, og kanskje ikke like populær, men øya er en godt bevart hemmelighet blant kjennere. Sørg for å leie en sykkel når du er på Formentera, for øya er ikke større enn at du kan sykle overalt, og du får øyas dufter og lyder med deg på kjøpet.

Aquarium Cap Blanc

En passe lang spasertur nordover kysten fra San Antonio ligger Aquarium Cap Blanc inne i en grotte. Opprinnelig ble grotten brukt til å holde fisk i live til den kunne selges, men i våre dager er den et stort reservat for alle de fiskearter og amfibier som finnes i havet utenfor. Det er spennende og ganske informativt presentert. Her er det også en liten kafe.
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Ibiza på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.
Ibiza er ingen stor øy, og det er lett å reise rundt med taxi, buss, leiebil eller båt. Vi anbefaler leiebil slik at du kan utforske øya i ditt eget tempo.

Buss

Det går busser til andre deler av øya. Det går en buss til og fra Ibiza by ca. hver halvtime fra morgen til midnatt.

Båt

Det går hurtigbåt til Formentera fra havnen i Ibiza by. Båten går hver halvtime fra morgen til kveld. Det går også badebåter til strender både nord og sør for San Antonio.
Fakta

Vår service på reisemålet

Ving har ingen reiseledere i eller personale på dette reisemålet.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Turistskatt San Antonio

De lokale myndighetene på Balearene har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer avhengig av offisiell hotellkategori og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking – enten kontant eller med kort.

Følgende skattesatser gjelder pr. person og natt for alle gjester over 16 år for de første 8 nettene:

Hotell/leilighet med offisiell kategori 4+ og 5 stjerner: 4,40 euro i perioden mai–oktober, 1,10 euro i november–april.

Hotell/leilighet med offisiell kategori 3+ og 4 stjerner: 3,30 euro i perioden mai–oktober, 0,80 euro i november–april.

Hotell/leilighet med offisiell kategori 1–3 stjerner: 2,20 euro i perioden mai–oktober, 0,55 i november–april.

Ved hotellopphold som er lengre enn 8 netter gjelder 50 % rabatt fra og med den 9. natten.
Vær oppmerksom på at Vings klassifisering av hotell kan avvike fra den offisielle klassifiseringen av hotellet, som er grunnlaget for skattens størrelse.

Valuta og betaling

Euro. Minibanker finnes.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Ingen tidsforskjell

Elektrisitet

220 V. Europeisk standard. Adapter er ikke nødvendig.

Språk

I Spania snakker befolkningen først og fremst spansk, men også katalansk og mallorkansk i enkelte områder. I turistområdene snakker de fleste som jobber i servicenæringen også engelsk.

Øvrig informasjon

Vi forbeholder oss retten til å endre i program, utflukter, priser osv.
Fly og transport

Flytid

Ca. 3 timer og 45 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise til San Antonio med rutefly året rundt. Flyet lander på flyplassen utenfor Ibiza by.
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Reisetiden fra flyplassen til San Antonio er ca. 30-45 minutter (ca. 20 km). Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Vær
 • januar
15°7°
5
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • februar
15°7°
6
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • mars
16°9°
6
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • april
19°11°
7
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • mai
22°14°
10
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • juni
26°18°
10
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • juli
28°21°
11
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
30
Regnfrie dager
 • august
29°22°
10
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • september
27°20°
7
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • oktober
23°15°
6
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • november
19°12°
5
Soltimer/dag
19°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • desember
16°9°
5
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager

Finn reise til San Antonio
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.