Se hotell (16)

Reiser til Playa d´en Bossa

Playa d'en Bossa er stranden sør for Ibiza by, der flere av øyas største og beste klubber ligger.
Playa d'en Bossa er en strekning på ca. to kilometer, med havet på den ene siden og en herlig blanding av barer, restauranter, klubber m.m. på den andre siden. Fra ca. midten av juni til midten av september er det her du finner flere av Ibizas mest kjente klubber som Ushuaïa og Space. Playa d'en Bossa er stedet for deg som vil feste om natten og kanskje ta bussen inn til Ibiza by for litt sightseeing og shopping om dagen. Hvis du ikke heller vil slappe av på stranden såklart.

Bo ved stranden

De fleste av Vings hotell i Playa d'en Bossa ligger rett ved stranden eller ved strandpromenaden som er like egnet for en joggetur i soloppgangen som for en deilig kveldstur. Ta en titt på vårt Prime Select-hotell Garbi Ibiza Spa, perfekt for deg som reiser uten barn. Hotellet har en herlig atmosfære og en flott restaurant. Hvis du kunne tenke deg å bo på noe av det lekreste Ibiza har å tilby, bør du velge Ushuaïa. Her møtes alle de som ønsker å se og bli sett, og her spiller de hotteste DJ-ene. Rommene er spektakulære og servicen upåklagelig.
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Playa d´en Bossa

Finn reise til Playa d´en Bossa
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.