Se hotell (16)

Reiser til Playa d´en Bossa

Playa d'en Bossa er stranden sør for Ibiza by, der flere av øyas største og beste klubber ligger.
Playa d'en Bossa er en strekning på ca. to kilometer, med havet på den ene siden og en herlig blanding av barer, restauranter, klubber m.m. på den andre siden. Fra ca. midten av juni til midten av september er det her du finner flere av Ibizas mest kjente klubber som Ushuaïa og Space. Playa d'en Bossa er stedet for deg som vil feste om natten og kanskje ta bussen inn til Ibiza by for litt sightseeing og shopping om dagen. Hvis du ikke heller vil slappe av på stranden såklart.

Bo ved stranden

De fleste av Vings hotell i Playa d'en Bossa ligger rett ved stranden eller ved strandpromenaden som er like egnet for en joggetur i soloppgangen som for en deilig kveldstur. Ta en titt på vårt Prime Select-hotell Garbi Ibiza Spa, perfekt for deg som reiser uten barn. Hotellet har en herlig atmosfære og en flott restaurant. Hvis du kunne tenke deg å bo på noe av det lekreste Ibiza har å tilby, bør du velge Ushuaïa. Her møtes alle de som ønsker å se og bli sett, og her spiller de hotteste DJ-ene. Rommene er spektakulære og servicen upåklagelig.
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Playa d´en Bossa

Mat, drikke og uteliv

Mat og drikke på Ibiza

Spanjolene spiser gjerne ute på restaurant, og gjerne med hele familien: barn, barnebarn, besteforeldre osv. De spiser mye, og gjerne sent. Spansk lunsj- og middagstid er for eksempel som regel hhv. fra 13.30 til 15.30 og fra 20.00 til midnatt, men ettersom store deler av Ibiza er tilpasset turismen er de fleste spisestedene (i turistområdene) åpne til «skandinaviske tider». De åpner i 13-tiden, og igjen rundt 19. Tips er ikke inkludert i regningen og legges til av gjestene selv.
Playa d'en Bossa har et livlig uteliv i form av barer og noen av Ibizas mest kjente nattklubber som Space, DC10 og Ushuaïa. Verdensberømte DJs og artister spiller ofte på klubbene, og utelivet foregår til ut i de små timer.
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Ibiza på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.
Fakta

Vår service på reisemålet

Ving har ingen reiseledere i eller personale i Playa d'en Bossa

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Turistskatt Playa d'en Bossa

De lokale myndighetene på Balearene har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer avhengig av offisiell hotellkategori og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking – enten kontant eller med kort.

Følgende skattesatser gjelder pr. person og natt for alle gjester over 16 år for de første 8 nettene:
Hotell/leilighet med offisiell kategori 4+ og 5 stjerner: 4,40 euro i perioden mai–oktober, 1,10 euro i november–april.

Hotell/leilighet med offisiell kategori 3+ og 4 stjerner: 3,30 euro i perioden mai–oktober, 0,80 euro i november–april.

Hotell/leilighet med offisiell kategori 1–3 stjerner: 2,20 euro i perioden mai–oktober, 0,55 i november–april.

Ved hotellopphold som er lengre enn 8 netter gjelder 50 % rabatt fra og med den 9. natten.
Vær oppmerksom på at Vings klassifisering av hotell kan avvike fra den offisielle klassifiseringen av hotellet, som er grunnlaget for skattens størrelse.

Valuta og betaling

Euro. Minibanker i området.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Ingen tidsforskjell

Elektrisitet

220 V. Europeisk standard. Adapter er ikke nødvendig.

Språk

I Spania snakker befolkningen først og fremst spansk, men også katalansk og mallorkansk i enkelte områder. I turistområdene snakker de fleste som jobber i servicenæringen også engelsk.

Øvrig informasjon

Vi forbeholder oss retten til å endre i program, utflukter, priser osv.
Fly og transport

Flytid

Ca. 3 timer og 45 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise til Playa d´en Bossa med rutefly året rundt. Flyet lander på flyplassen utenfor Ibiza by.
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Reisetiden fra flyplassen i til hotellene i Playa d'en Bossa er ca. 15 minutter (ca. 5 km). Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Vær
 • januar
15°7°
5
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • februar
15°7°
6
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • mars
16°9°
6
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • april
19°11°
7
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • mai
22°14°
10
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • juni
26°18°
10
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • juli
28°21°
11
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
30
Regnfrie dager
 • august
29°22°
10
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • september
27°20°
7
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • oktober
23°15°
6
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • november
19°12°
5
Soltimer/dag
19°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • desember
16°9°
5
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager

Finn reise til Playa d´en Bossa
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.