Se hotell (10)

Reiser til Ibiza by

Når du reiser til Ibiza by får du oppleve en av Middelhavets klassikere. En evigung klassiker som følger med i tiden og alltid har noe å tilby.
Fra murene på Dalt Vila, høyt oppe på klippen over byen ser man ned over Ibiza by. Der er havnen med lekre luksusyachter og travle fiskebåter og ferger som kommer og går. Der er Paseo Vara del Rey, byens sentrum og spradegate nummer én. Der er Puig des Molins med sine romerske ruiner og møllene som en gang malte melet til byens innbyggere. Ibiza by har mange ansikter, og den beste måten å utforske byen på er å rusle rundt. Blir du sliten i bena er det aldri langt til en kafe eller en bar. Faktum er at det aldri er langt til noe som helst i Ibiza by – byen er ikke spesielt stor og man kan gå overalt.

Vings reiser til Ibiza by

Skal du reise med Ving til Ibiza by kan du bo rett utenfor sentrum på THB Los Molinos. Hotellet har 18-årsgrense, og det er ca. en kilometer inn til byens uteliv.
Vil du bo ved stranden er det populære Hotel Argos som gjelder. Herfra kommer du deg enkelt inn til Ibiza by med både buss og båt.
Vil du bo på et trendy og moderne hotell kan Destino Pacha Ibiza Resort friste med lekker design og et stort underholdningstilbud.

Oppdag Ibiza by

Gamlebyen Dalt Vila ligger høyt oppe på klippen og er omgitt av en mur. Festningen ble påbegynt på 1200-tallet, men det meste av det man ser i dag er et par hundre år yngre. Selv de som som ikke er så opptatt av historie bør ta en titt på Dalt Vila. Utsikten er praktfull, og i de små gatene og på murene er det et godt tilbud av restauranter med både utsikt og en svalende bris. Og katedralen er sannsynligvis den vakreste på hele Ibiza.
Du bør heller ikke gå glipp av marinaen. Ibiza kan konkurrere med både Monte Carlo, Nice og Cannes når det gjelder hvem som har de dyreste båtene. Det er vilt, prangende og på sitt vis vakkert. Litt lenger bort går båtene til naboøya Formentera, som er et populært utfluktsmål. Ferjene dit kjører fra tidlig morgen til sen kveld.

Figueretes, Playa d'en Bossa eller Talamanca?

Siden det ikke er noen strender inne i Ibiza by, må man dra ut av byen for å bade. Det enkleste er å ta bussen til Figueretes eller Playa d'en Bossa, bare et kvarters tid fra sentrum. Det er også her flere av de store klubbene holder til, som Ushuaïa og Space. Bor du på Argos bor du også ved Talamanca-bukten, en vakker badevik rett nord for byen – like populær blant de fastboende som blant feriegjestene.
Nyttige tips
  • Luksushotell
  • Hotell for voksne
  • Sentrale hotell
  • By og strand
  • Hotell ved stranden
  • Godt utvalg av butikker, restauranter og uteliv

Våre gjesters vurdering Ibiza by

Finn reise til Ibiza by