AC Hotel Alicante by Marriott

AC Hotel Alicante by Marriott er et pent og moderne hotell for deg som vil bo komfortabelt. På hotellets tak er det en solterrasse med et innbydende basseng
. For deg som vil røre litt på deg i ferien, kan du bruke hotellets treningsrom, og deretter puste ut i boblebadet med en fantastisk utsikt over Alicante. Fra AC Hotel Alicante by Marriott
har du gangavstand til stranden, borgen Santa Barbara og havnen, hvor du finner et bredt utvalg av restauranter og barer.

Internett

WiFi på hele hotellet mot betaling
WiFi på rommet mot betaling

Øvrig informasjon

Parkering mot betaling på hotellområdet med forbehold om plass
1 bygning/er
9 etasje/r
187 rom/leiligheter
Heis (i hovedbygningen)
Resepsjon
Safe i resepsjonen

Vår service på reisemålet

Ving har ikke personale på reisemålet ditt, men du kan nå oss på telefon døgnet rundt hvis du har behov for hjelp.

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
  Hotellfakta
  • Basseng
   Ja
  • Restaurant
   Ja
  • Bar
   Ja
  • WiFi
   Mot betaling
  • Heis
   Ja
  • Nærmeste sentrum
   300 m
  • Hovedsentrum
   1,2 km
  • Nærmeste strand/badested
   1,7 km

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.