Hotel Kaktus Albir

Kaktus Hotel Albir er et fint hotell som ligger på stranden i Albir. Hotellet har høy standard og to fine basseng, hvorav det ene ligger på hotellets tak
med fantastisk utsikt over havet. Kaktus Hotel arrangerer underholdning og byr på levende musikk de fleste kveldene i uken. Fra hotellet har du gangavstand til butikker, restauranter og barer
i gamlebyen.

Internett

WiFi i resepsjon/lobby mot betaling

Øvrig informasjon

Parkering mot betaling på hotellområdet med forbehold om plass
Bygget 2003
1 bygning/er
7 etasje/r
203 rom/leiligheter
Heis
Resepsjon

Vår service på reisemålet

Ving har ikke personale på reisemålet ditt, men du kan nå oss på telefon døgnet rundt hvis du har behov for hjelp.

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
  Hotellfakta
  • Basseng
   2 stk.
  • Restaurant
   Ja
  • Bar
   Ja
  • WiFi
   Mot betaling
  • Heis
   Ja
  • Nærmeste sentrum
   0 m
  • Hovedsentrum
   0 m
  • Nærmeste strand/badested
   50 m

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.